Morden i Malmö

INVANDRARVÅLD. Det inträffade nästan ett mord i månaden i Malmö under förra året. Mordet på 16-årige Ahmed Obaid från Irak på Amiralsgatan blev det tolfte i staden sedan början av 2016. Ahmed blev den andra som mördades under 2017 och den tolfte sedan början på 2016.

Den 3 januari 2017 mördades 22-årige Alban Ibraj med 22-skott i stadsdelen Fosie. Tidigare samma dygn hittades en 18-årig kvinna skottskadad i Rosengård och i fredags blev en man i 30-årsåldern skottskadad i en lägenhet i området Persborg.

Nåväl, det räcker med detaljer när Pettersson hör inrikesminister Anders Ygeman förklara varför det sker så många mord i Malmö. Ministern säger att det beror på polischefen, polisens resurser, arbetslöshet, dåliga skolresultat osv. men ministern nämner inte med ett ord den alldeles för stora invandringen från dysfunktionella kulturer utanför Europa och så länge det inte nämns så får vi vänta på att resten av landet blir som Malmö…

Lite om mord i Malmö på bloggen

malmo_mord

11 thoughts on “Morden i Malmö

  1. Hoppas Pettersson skriver mer om Malmö och hur situationen ter sig. Malmö är en varnande exempel på hur fel allt kan gå på grund av totalinvandringen. 7-klövern gör Sverige sjukt medan SD gör allt för att rädda det som räddas kan. Värst var de när någon sköt ner 4 stycken vid ett tillfälle i stan i Gullviksborg i Malmö. Det är bara en tidsfråga innan man hittar Malmö i programmet ”gatugängets inre krets”, som förut gick på tv10. Då får man en bra inblick åt vilket håll Sverige är på väg, rakt ner mot avgrunden. Vi kan göra en förändring och det är att se till att så många som möjligt röstar på det mest sverigevänliga alternativet nästa år, SD.

  2. Så sorgligt med denna 16-åring som verkar så skötsam och ser så trevlig ut. Av vilken anledning kan någon ha retat upp sig på honom.

    Och var kommer alla vapen ifrån?

  3. Enligt våra två senaste ”stora ledare”, Reinfelt och Löven så ska vi vara tacksamma för den insats de gör för vårt fosterland.
    Är det jag som är dum som inte fattar det?
    Är det jag som är dum som tycker att muslimer inte passar i Sverige?
    Är det jag som är dum som inte vill att islam ska ta över vårt fosterland?
    Är det jag som är dum som vill avlägsna muslimer från vårt fosterland?
    Jag är rädd!
    Alla muslimer är muslimer!
    Sverige är svenskt!
    Sverige ska förbli svenskt!
    Vad tycker du?

  4. Sverige är än mer illa ute än Tyskland då vi är en mycket liten befolkning jämförelsevis och har per capita mest inflöde av utomvästliga bidragsinvandrare.I Tyskland är åtminstone stora delar av tyska folket förbannade och reagerar och agerar medans det lilla folket i lilla Sverige är helt tysta.

    Germans Panic As Muslims March Through City: ‘THIS IS OUR FUTURE’

    • Detta sker redan i Malmö.
      Då och då vandrar det hundratals aggresiva och vrålande muslimer viftandes med helt obegripliga plakat mellan Möllevångstorget och Gustav Adolfs torg.

Kommentera