Kvinna ”föll” från tredje våningen

Natten till fredag trillade en kvinna i 25-årsåldern från en balkong på Sparrensgatan i Karlskrona. Enligt SVT Nyheter Blekinge var balkongen på tredje våningen och kvinnan föll därmed cirka sju meter. I samband med händelsen grep polisen två män, födda 1985 och 1994, misstänkta för grov misshandel.

Det är oklart om kvinnan har trillat eller knuffats från balkongen. Hon är förd till sjukhus med okända skador men vid medvetande.

-Pettersson undrar lite över ”grov misshandel”. Antingen var det en olycka och då borde ingen gripits eller också kastades hon ut och då borde det vara mordförsök…

UPPDATERAT: Männen är släppta och ärendet avskrivet som en olycka.

svt_balkong

11 thoughts on “Kvinna ”föll” från tredje våningen

  1. Vi har alla under de senaste åren tydligt kunnat förmärka en ökad förekomst av dessa balkongincidenter. Månne det kan röra sig om en hjärninflammatorisk form av yrsel, vilken driver offret ut på avsatsen och över räcket?
    Naturligtvis har de alla blivit utkastade! Detta spektakulära inslag är en aktiv del i den importerade kultur som enligt etablissemanget är överlägsen våra egna lama nationella sedvänjor.
    För vart och ett av dessa för västerlandet främmande brottstyper, står en ansvarig politiker och tycker att det går bra för Sverige.
    Fy fan!
    Andreas.

  2. Det var någon som skrev att han var en tattare och mig veterligen så är inte tattare muslim jävlar

  3. Har hört ryktesvägen att detta är en Svensk ”tattare” (tjack och pillertrillare) som är inblandad en riktigt dåre är det om det stämmer.
    Bla. ska han kört rally genom centrala K-na och var nära att köra ihjäl en kille med barnvagn.

  4. FI kommer arrangera ett uppror” muslimska kvinnors rätt att flyga från balkonger”, likt rätten att bära Hijab, vi får håppas att FI och PK kvinnorna också tar språnget ut i det fria och njuter lika mkt som deras muslimska systrar gör.

  5. Fan vad jag saknar det gamla Karlskrona då det var ett skyddsområde, inte många babbar på den tiden.

  6. har hon inte dyrkat Allah tillräckligt mycket?
    Alla verkar totalt inavlade.Så otroligt vidrigt.
    Och fredens religion Islam är något som är viktigt att anpassa sig till Stefan Rövfen.
    Det blir värre när man är uppväxt i en kultur där kvinnor alltid ”skonas” och ”beskyddas” av män…. att vuxna män kan göra så… det är så ofattbart. Att ingen i Sverige sätter stopp för det?!

    Ja Islam är inget annat än en svår mental sjukdom.
    ”Fredens Religion”. Snarare en demonisk ideologi.

    Rensa bort den här skiten från planeten tack!

    Men visst har kristendomen också ägnat sig åt stening, rådbråkning och liknande festligheter.

    http://www.machovideo.com/14891/barbarically-killed-by-stoning/

    • Skillnaden är att kristendomen inte har något som helst stöd för detta i Bibeln. Kristina har därför aldrig utfört dylika handlingar!

  7. Ibland undrar man om det finns en ovilja att lagföra, när det som borde räknas som mordförsök blir misshandel, eller det som normalt räknas som mordbrand blir skadegörelse.

    • Det är bara viktigt när det gäller lagföra vår nya lätt krängta adel, så gäller alla förmildrande omständigheter, annars är det rasism.

Kommentera