Världens första och enda feministiska regering och Aftonbladet är stolta över att var tionde kvinna utsätts för sexualbrott


INVANDRARVÅLD. Världens enda feministiska regering fortsätter leverera otrygghet för kvinnor – och SVT fortsätter att släta över. Nämner inte i reportage att närmare var tionde kvinna mellan 16-24 år utsattes för sexualbrott 2015 – vilket är en kraftig ökning från föregående år. Hur tror du att statistiken från 2016 kommer att se ut..?

Aftonbladets politiske chefredaktör Anders Lindberg är stolt över sitt bidrag till tryggheten

aftonbladet_trygghet


10 responses to “Världens första och enda feministiska regering och Aftonbladet är stolta över att var tionde kvinna utsätts för sexualbrott

 • håkan

  Lindberg Arnstad PK med flera ! ÖPPNA ERA ÖGON !!!!!

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  Vi är världens första feministiska regering och EN HUMANITÄR SUPERSTORMAKT säger mannen med 2,5cm Steffe Löven; Spännande säger Mona Sahlin; Öppna Era hjärtan säger Fredrik Reinfeldt; Det är synd om mördare och våldtäktsmän säger Dan Eliasson; De har flytt för sina liv säger Annie Löv; Vi demonstrerade mot feminismen på Gotland för våldtäktsmännen säger Gudrun Schyman; Beställt sedan länge säger 87:an!!

  Gilla

 • Andre´ Kristian (@mmsoxford)

  Statistiken och MSM:s explicita ovilja att redovisa siffrorna och vilka som svarar för denna katastrofala ökning, talar sitt tydliga globalistjuckande språk. För varje övergrepp som begås står inte bara en knogstödjande gärningsman utan även en nationsfientlig och samhällsomstörtande politiker. Invällarna och nomenklaturan = partners in crime!
  Andreas.

  Gilla

 • bj

  Tycker Anders Lindberg skall söka vård för missbruk. För en vettig människa har nog andra åsikter

  Gilla

 • Argus

  Nu är AKB på Löfven. Löfven svarar ”Omorganisation måste naturligtvis börja ge resultat. Och där är ambitionen att vi ska ha fler poliser närmare öh, öh, uti ibland FOLKEN.” Löfven erkänner med andra ord att de som kommer i gross och parti inte är och kommer aldrig att bli svenskar?

  Gilla

 • Peter Kostin

  ”Andelen kvinnor som utsatts för sexualbrott ökade under de senaste tre åren från 1,4 procent till 3 procent av den kvinnliga delen av befolkningen.”
  Det tycker bl.a Betnér tycker att en hundraprosentig ökning av sexualbrotten visar hur säkert Sverige blivit.

  Liked by 1 person

 • Ingemar

  Det är nog feminiseringen av Svenska män de är nöjda med! Övergrepp från utländska män mot kvinnor verkar de tycka vara en bisak!?

  Gilla

 • Hönsmamman

  Media undrar vilset: men vad ska vi göra åt fruktan?

  Låt den vägleda er att söka efter orsaken till fruktan?

  Trots allt rapporterar ju media om sin samtid och borde någonstans i sitt egetmaterial kunna finna orsaken i stället för att försöka resonera sig fram till att fruktan inte är nåt att bry sig om.

  Ledtråd
  Börjar på in
  Slutar på vandring
  Börjar på ensam
  Slutar på kommande
  Börjar på is
  Slutar på lam
  Börjar på god
  Slutar på het
  Osv

  Gilla

  • age

   ”Hönsmamman”!
   Den va’ bra!
   En riktig analys, som de borde klara av. Enkla och högst tvåstaviga ord.
   ”age”

   Gilla

 • Android77

  Vår nuvarande regering står mest och tittar på tycker jag. Ta ex id-kapningar och pedofiler. Varför har man inte gjort något?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: