”Flyktingbarn” som ljuger döms till fängelse


INVANDRING. Daily Express  rapporterar att tre ”flyktingbarn” från Afghanistan  som ljög om sin ålder  och lämnade annan falsk information har dömts till 5-6 månaders fängelse av en domstol i Österrike. Enligt domen har männen lurat till sig bidrag och välfärdstjänster som de inte haft rätt till eftersom de inte är barn. 

De tre ”barnen” drogs inför rätta sedan en domstol beordrat medicinsk ålderstest. Två av dem skyller på sina föräldrar och en erkänner rakt av men ingen nekar till att ha uppgivit fel ålder.

Afghanerna har lurat till sig motsvarande runt 800.000 kronor genom att lurat till sig bland annat sjukförsäkringar, vård, fickpengar och språkkurser som de inte haft rätt till som vuxna.

-Pettersson hittar inget om utvisning men antar att de inte får stanna i Österrike. Nåväl, i flathetens land Sverige är det inte olagligt att ljuga för att få uppehållstillstånd.

Självklart borde reglerna vara så att den asylsökande som ljuger om sin ålder, identitet, bakgrund eller något annat ska utvisas även om det gått 50 år, likaså ska medborgarskap som getts på felaktiga grunder, genom hot eller mutor dras in.


10 responses to “”Flyktingbarn” som ljuger döms till fängelse

 • Suzie

  Löfvenjuntan och hela sjukklövern måste bytas ut,så länge svenska folket som röstar fel inte förstår detta kommer laglösheten,våldet,asylbedrägerierna,våldtäkter av alla de slag och all annan grov brottslighet fortsätta eskalera,förfallet ,raset och folkutbytet är precis vad sjukklöverjuntan vill fortsätta ha för de fortsätter bedriva samma Sverigeförstörande politik fast mycket mycket värre nu än före Ruinfeldts tid,söndra och härska politiken kommer fortsätta tills hela Sverige är totalt förstört och ödelagt och knappt några svenskar finns kvar.Enda sättet att få bort socialisterna/kommunisterna som vanstyr är att rösta bort dem för gott,massprotester och stora demonstrationer och tala öppet utan rädsla om vad som pågår i landet,vad är folk rädda för? några fula missbrukade epitet som stämplas falskt? det är inte dödsstraff här på att säga sanningen så sluta vara fega och ge ondskan segern.

  Gilla

 • ossie

  Vi skulle få bygga så många nya fängelser så det är inte tänkbart om detta skulle tillämpas i Sverige.

  Gilla

 • Fredde

  Men i Sverige görs inget åt den ”117-åriga kvinnan” i Västerås, som lurat till sig pension i 30 år…

  Hon har uppgivit en annans personnummer, och uppgav att hon var 82 när hon kom hit, men var i verkligheten 52. (eller så)

  Ingen myndighet törs ta i det, det är Sverige idag!

  http://nyheter24.se/nyheter/inrikes/847550-sanningen-varldens-aldsta-levande-manniska-sverige

  Gilla

 • Andre´ Kristian (@mmsoxford)

  De feminazistiska muttslurporna föranstaltar säkert med en multikulturell ljusmässa till skäggtomtarnas välsignelse och det sunda förnuftets förbannelse. Flickorna anser nämligen att det är ett uttryck för högerpopulism att internera asylantmarodörer och utifrån kommande könsorgansexhibitionister bara för att man inte får kalla dem barn. Samtidigt vill dessa av galopperande vansinne drabbade radikalflatorna avlägsna etniska svenska mäns genitalier… Ack, ja! O, tempora, o, mores!
  Fy fan.
  Andreas.

  Liked by 1 person

 • dave

  Skulle dessa bli dömda i Sverige? Aldrig! Vilket gör mig upprörd.

  Gilla

 • Thomas.B

  såg uppdrag granskning i kväll där får man se hur det går till
  i sverige nu har janne josefsson börja ömma om invandrare
  som är notoriska våldtäktsmän det är rent för jävligt

  Gilla

 • Ingemar

  Det första jag tänkte, det kan inte vara Sverige! Och det var det ju inte heller…. Men hoppas att det blir snart…….det är nödvändigt nu….
  Förresten stäng gränsen!!

  Gilla

 • Hönsmamman

  Nu börjar det likna nåt.

  Hur lång tid kommer det att ta innan Sverige följer efter? Om Sverige ska vara med och mäta sig med olika mått mätt gentemot andra länder i Europa kommer vi att hamna på efterkälken om vi inte också stoppar galenskapen? Och det är ju dessutom.en bra förebyggande åtgärd? Nånstans blir det inte värt risken de tar att bli avslöjade? Som det är nu har de ju inget att förlora – utom inför sina anhöriga – som de påstår ha tappar kontakten med?

  Gilla

  • Kattsand

   Det är svårt att tro att ett land som Sverige som uppmuntrar och belönar åldersfusk, skulle följa efter och göra likadant.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: