Efterlyst svensk gripen på Gran Canaria


BROTTSLIGHET. En internationellt efterlyst svensk har gripits på Gran Canaria, rapporterar Canariajournalen.

Den 43-årige mannen har efterlyst av svenska myndigheter för både brott mot den allmänna ordningen och brott mot rikets säkerhet, enligt sajten. Gripandet ska ha utförts av agenter inom den nationella spanska polisen.

Flera spanska tidningar rapporterar om händelsen. Enligt den lokala tidningen La Provencia ska polisen ha omringat fastigheten där mannen var bosatt. När hans identitet fastställts och uppgifterna om de misstänkta brotten bekräftats ska mannen ha omhändertagits av myndigheten.

Enligt uppgifter till polisen på Kanarieöarna ska mannen ha svenskt medborgarskap och var vid tillfället för gripandet bosatt i Las Palmas, Gran Canaria.

-Pettersson misstänker att det rör sig om en ”svensk” och inte en svensk…om det nu inte är någon ur den förra regeringen, men åldern stämmer inte på Reinfeldt…

kanarieoarna


7 responses to “Efterlyst svensk gripen på Gran Canaria

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: