Obamas avskedspresent-130 ton uran till IRAN!


Obama har överträffat sig själv. Hans sista gåva är 130 ton uran som i hemlighet skickats till Iran. Iran som är terroristernas största sponsor? Obama påstår att han gör detta för att få Iran att följa det avtal som slutits med västvärlden. Jag skulle kalla det något helt annat, kanske present från en avgående president för att förstöra för den tillträdande? Muslimgåva?  Kalla det vad ni vill men de människor som jag känner i USA rasar över detta.  Vad tänkte Obama på??

gettyimages-524200128

 

läs vidare  AP och Daily wire


11 responses to “Obamas avskedspresent-130 ton uran till IRAN!

 • kbrel

  OK. Nu behöver jag inte mer reta mig på hans dåliga slipsknutar 🙂

  Gilla

 • Pica pica

  Obamas eftermäle kommer inte att bli lysande. Märkligt nog får han sämst betyg av de svarta. Men jag tror inte att Obama inser att han är svart….

  Gilla

 • Snart slut å förvånas.

  Obama …. nu kan han nog förvänta sig ett nytt fredspris!
  Ja, stackars värld.

  Gilla

 • Mr Jordan

  Oroa er inte, detta kommer Sverige att styra upp. Ordförandeposten i FN´s säkerhetsråd är blytung. De erkänner dock att tiden är knapp men att de fortfarande har svårt att hämta sig från chocken, att Donald Trump vann. Kan med andra ord bli svårt att göra något överhuvudtaget, lika bra att ge upp. Ska vi fortsätta att kasta skit på Israel, nä, då sätter vi FN´s hela existens i fara. Några andra förslag, Margot? Rota i Bildts oljeaffärer? Nä. Jobba för klimatet? Ja! Lagom diffust, det ska vi nog klara av. Kritisera Burma? Ja, varför inte, muslimerna är våra vänner. Alltid svårt med en ny situation, var lättare när fredspristagaren, tillika krigshetsaren Obama satt vid makten. Fjärrstyrning är också en styrning…

  Gilla

 • Björngunnar

  Carl Bildt skickade material till kärnvapen till USA från svenska kärnkraftverk.

  Gilla

 • JR

  Jag har av många skäl alltid ogillat Obama, inte bara för att han är oberäknelig, opålitlig och primitiv. Har verkar inte vara helt rumsren heller: https://www.youtube.com/watch?v=q3SFXQfE4kk
  Bra att hans dagar i Vita Huset nu snart är till ända!
  JR

  Gilla

 • dave

  Pettersson behagar rimma ser jag.

  Gilla

 • malmobon

  Läste om detta i utländsk media för några dagar sedan.
  Problemen som Obama-Clinton lyckas skapa i arab och Mellersta Östern världen förstår vi inte viden av ännu.
  Saudiarabien som är sunni börjar flirta med Israel, därför dem har insett faran med Iran som styrs av prästerskap-shitter.
  Iran kommer ha ett intresse av Irak också, å högst troligt kommer Iran inte ge sig förrän dem har fått en del av kakan i Irak när snart IS är borta. IS är sunni. Erdogan vill också vara med. Där biter han sig i tummen efter som kurderna kommer ta den största delen av Norra Irak och Norra Syrien.

  Rätt intressant med Tony Blair som erkänt han gjorde ett misstag med att gå in i Irak och störta Saddam. Felaktig information om massförstörelsevapen från Bush-CIA.
  Tony Blair har fattat att det inte går bomba eller döda en ideologi som islam. Det han inte fattat är att då kan man inte låta Saudiarabien bygga moskéer runt om i västvärlden.
  ALLT måste påbörjas i Europa och USA. Förbjud islam. Undervisa barn och ungdomar i skolorna i väst om att islam är desamma som nazism.

  Lång och tråkig framtid för våra barn och barnbarn.
  Muslimska migranter måste tillbaka snarast möjligt.

  Hjälp till med självhjälp med att ge återvändarstöd. Inte med pengar utan varor och tjänster. Bygg upp deras infrastruktur och börja med avislamisera dessa som skall vara med bygga upp Irak och Syrien.
  Afghaner skall hem.

  Gilla

 • Sidewinder

  Karlen är desperat att få till det innan han måste sluta. Han har mycket att göra, han ska ju fixa WWIII på 10 dgr i stället för de månader och år som han trodde Clinton-häxan hade på sig.

  Gilla

 • ladulaas

  Iran är inte den största sponsorn av terrorism. USA leder den ligan med hästlängder – inte officiellt (som Iran), men genom sina bulvaner Saudi-Arabien och Turkiet.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: