Lämna dina avtryck till framtiden, del två

Då var det gjort det som var sagt, har man lovat så har man. Nu är jag förhoppningsvis arkiverad och har ryggen fri, jag medverkar INTE till vårt lands systemkollaps med allt vad det innebär. Man borde bli politiker med makt så att man kunde ställa tillrätta verkningar av det som gårdagens och dagens politiker gör mot oss och inte för oss.

Hej stadsarkivet i Malmö!

Jag tänker inte bli långrandig i detta, fast jag hade kunnat skriva en bok om vad som hände och händer i vårt land vad beträffar flyktingar och andra som reser i stor mängd till vårt land. Ni vill arkivera malmöbors ”alla berättelser-stora som små-från privatpersoner som på något sätt var involverade i flyktingmottagandet hösten 2015” Jag var inte involverad, utan precis tvärt om. På en direkt fråga i mejl till ER vill ni även ha mina åsikter och upplevelser arkiverade till eftervärlden, och det ställer jag upp på. För i framtiden ska mina efterkommande veta att, jag var inte med om att göra vårt land till ett otryggare och mer kvinnofientligt land att leva i.

Gott så, jag ser att Ni vid stadsarkivet ger mig ”kvitto” på att även min berättelse och dokumentation läggs i arkivet för kommande generationer att ta del av. Tack.

Som den samhällsintresserade medborgaren jag är tog även jag såklart del av rapporteringar om att nu kom det väldigt många asylsökande till Malmö och Trelleborg. Det vi en längre tid kunnat se hade sin kulmen hösten 2015 och en bra bit in på år 2016. Jag gjorde några besök på Malmö centralstation och fick på nära håll se och uppleva kaos, de hitresande från Syrien, Afghanistan/Iran och från Afrikanska länder satt och låg överallt. Deras packningar var i många fall stora och Centralstationens mobilladdarkontakter gick varma.

Vid Posthusplatsen svajade de kulörta lamporna i vinden medan unga och äldre svenska kvinnor från Röda-korset tillsammans med vänsteraktivisterna Refugees welcome mer eller mindre uppträdde som reseledare. Stora grupper med yngre utomeuropeiska män leddes av svenska kvinnor in på det av Malmö stad ordnade ”ankomstcentrat”, jag såg invasion, där jag och andra ofrivilligt bidrog/bidrar genom skattepengar till vårt lands negativa förvandling. Jag besökte ”Ankomstcentrat”.

I need buy a sim-card to my telephone…..” frågade en ung man från Afghanistan mig, han var tillsammans med en stor grupp av sina landsmän och jag svarade i stil med att det kan han köpa hemma, och inte i Sverige, Sverige är fullt, bäst att resa hem igen. Jag såg stor förvåning hos dessa män, en förvåning som förmodligen kommer ifrån att de lever i den felaktiga föreställningen att alla svenskar vill ha dom här, och att vi alla älskar dom som våra egna. Inget är mer fel.

Förutom alla afghaner, araber, och den afrikanska mannen som strax efter han kom till Malmö med strömmen urinerade på väggen strax intill entrédörren till Coop Nära i centralstationen (fick kalla på polis) är det som är mest beklämmande den stora oviljan från politiker att informera malmöborna när vår närmiljö och våra bostadsområden förändras. Dåvarande ordförande (Mp) i stadsdelsnämnd Söder berättade för mig att han inte alls tänkte hålla något eller några som helst informationsmöten om att STF Vandrarhem på Backavägen 18 sålts och ändrats till HVB-hem, Malmö kommun skrev tre-årskontrakt med privat aktör i invandringsindustrin, och ingen skulle få veta, fast vi ser.

Som sagt, som den samhällsengagerade medborgaren jag är, så gick jag in på asylboendet för ensamkommande barn…….jag såg unga vuxna män från Afghanistan.  I samtal med personal (en ung kvinna) blev jag informerad om att dom visste om att de unga männen som bodde där var komna från samhällen och kulturer med en vidrig och våldsam kvinnosyn. Den unga kvinnliga personalen vidhöll att det var barn som bodde där, och att det även fanns ensamkommande flickor men de var inne på sina rum (med låsta dörrar), jag såg inte dom. All personal är utrustad med personlarm.

Jag är väldigt glad över att min berättelse kommer att arkiveras, då jag på inget vis vill bli förknippad med hur vårt land blev ett våldsamt land med kulturkrockar och könsobalans. Jag medverkade INTE till att leda in grupper av män till ”Ankomstcentrat” för att sedan föras vidare in och placeras runtom i vårt land, med dess dokumenterade följder det fått och får.  Jag är väldigt glad över att inte förknippas med svenskar som sopat och berett landet för islam då huvudvägande av invasionen till vårt land var och är män från länder med islamsk ideologi. Med mina rader till eftervärlden vill jag att kommande generationer ska veta att jag var en av många som dokumenterade vansinnet som utspelade sig framför våra ögon, ett vansinne som låter sig utspelas med våra folkvaldas goda minne. Vi har ledande politiker med makt som å det grövsta underminerar Sverige, samt det faktum att vi har politiker som inte alls har svenskars bästa för sina ögon.

Sedan ett tag tillbaka har rapport lagts till rapport om Sveriges farliga inslagna väg, vi vet att personer ur den Islamiska staten kom i den hitresta flyktingströmmen……… och mina tankar går dels till de malmöbor som var behjälpliga i detta och dels till  hur deras barn i efterhand kommer att fråga sina föräldrar hur de kunde göra dom detta,  då enligt vi i vår svenska lagom och vänliga kultur önskar lugn och ro, jämlikhet mellan man och kvinna, västerländsk demokrati istället för hårdför islamsk ideologi med dess huvudavskärningar, könsstympningar, heder/skamvåld, steningar, vi önskar ej heller terrorattacker, varken med skjutningar eller med lastbilar.

 

Tack för ordet

Från en rakryggad 57-årig kämpande malmökvinna för ett svenskt Sverige att lämna efter mig.

Eva-Marie Olsson

Malmö

 

 

 

19 thoughts on “Lämna dina avtryck till framtiden, del två

  1. Petterssons blogg,

    Följande intervju ägde rum för 29 år sedan. Den beskriver obehagligt väl vad som kan ha ägt rum i Sverige och i väst. Det är en hel generation som indoktrinerats med kulturmarxism/leninism/marxism. Denna generation befinner sig nu – och agerar – på alla nivåer i samhället. Yuri (fd kgb-agent som figurerar i intervjun) beskriver hur hjärntvätten är irreversibel när den väl fått fäste, och hur den tar ca 15 år att genomföra.

    Denna indoktrineringsprocess kallas för ”demoralisering”, och syftar till att vända folket mot sitt eget land, vilket man med viss framgång lyckats göra.

    Nästa fas kallas för ”destabilisering”. Där är vi möjligtvis nu? Med knakande polismyndighet, sjukvård, knakande förtroende/tillit för samhället överlag.

    Fasen efter denna är någon form av kris som kan uppstå till följd av utvecklingen. Eller kanske bara ett långvarigt elavbrott?

    Och den sista fasen är ”normalisering”. Där den makt som planterat hela processen ”räddar” landet..

    Detta är en form av krigföring, fast billigare, och utan vapen.
    Det kallas för subversiv ideologi.

    Studera gärna detta klipp.. det är möjligtvis oerhört viktig kunskap i dagens Sverige.
    https://www.youtube.com/watch?v=ccrBu8vcfIE

    Mvh
    Svante T.

    • Mycket intressant. Min dotter kom hem idag med huvudvärk och sa att en lärare försökt att hjärntvätta henne. Tyvärr sa hon även att majoriteten svalde betet.
      Det du skriver om nu pågår överallt i vårt samhälle och barn och ungdomar är de som bearbetas intensivt i skolan.
      Jag ska som troende lämna kyrkan efter valet och asatron är min nya ledstjärna. Må Gudarna beskydda oss.

  2. Eva-Marie.
    Jag har begripit var mina pensionspengar tagit vägen 10.080:- efter skatt nu tar vägen efter 52 år i arbetslivet mycket förnedrande 🙁

  3. Jag bad om ursäkt redan idag till min lille son efter vi kom hem efter första dagen från dagis. Han var ensam svensk i sin grupp!

    • Amanda
      Du ska inte be om ursäkt …du ska nu söka ett annat dagis, det är din investering för din sons och din framtid !

      • Min son kommer omöjligt kunna sätta sina egna barn på ett annat Dagis i framtiden, än ett som det såg ut idag. vi är helt chanslösa.
        Vi är hemma veckan ut & inväntar ett nytt placeringsförslag.. tack för er omtanke.

      • Amanda
        Det sker en del annorlunda tänkande i skilda delar av Europa, en del som inger hopp om framtiden även för det gossebarn som är din son !

      • Ja positivt är det ju .. FiN tanke, men hur Lena kan jag få hopp om framtiden av män som bär kjolar ? När svensken ger pengar för att andra bara ska få leva och skaffa barn?
        Vill tillägga att man då så gärna vill ha ett litet litet barn till men inte kan, för man har inte råd eller har för liten bostad..Medan vissa inte änns behöver jobba för att få båda delar. Det är riktigt förutmjukande!

      • Amanda
        Jag bestämde mig att vi min och jag har inte råd med med fler än två barn och då med med fem års mellanrum, mina föräldrar hade bara råd med med mig, de gjorde de bra vad det gäller utbildning och startpaket.
        Vi är kanske annorlunda, vem vet ?

    • Hej Amanda och gossens Pappa!

      Jag gav dig tumme ner för att du/ni lämnade er son i en sådan grupp.

      Ett svenskt barn skall vara tillsammans med Svenska barn. Vår kultur insups redan av de små.

      Jag hoppas att Gossen har sin Pappa närvarande och att ni inte offrar Er Son till multikulti.

      Sverige är en totalitär terrorstat som bl.a. ger sig på barnen för långsiktiga skador. F.ö. har jag aldrig varit på dagis. Mer kreativa miljöer fanns under min barndom.

      Tomas.
      Jag är Pappa till ”Fallet Axel ! ”

    • Hej igen Amanda och gossens Pappa!

      Jag glömde skriva att jag gav tumme upp på Lenas kommentar.

      Dessutom tycker jag att ni inte skall lämna er Gosse till dagis förrän ni finner en Pursvensk barngrupp. Det är nog så Lena menar.

      Ett och annat barn från våra broderfolk i gruppen har jag inget att in-vända mot. / T

    • Nej, hu vad hemskt. Jag håller med de andra här att hoppas du vill försöka hitta ett svenskt dagis. Din lille son kan komma att känna sig väldigt utanför i en grupp där han är ensam vit med bara utländska ungar som bryter på andra språk och har udda sedvänjor.
      Tror han blir lyckligare och gladare om han får vara bland sina egna! Heja dig!

  4. Tycker du är för snäll, du som fått stryk av zigenarkärringar och blivit konfronterad av diverse Menaslödder. Dock bra att du snabbt skickade iväg detta, du kan kanske komplettera med lite till senare.

  5. Eva-Marie, får du något ”kvitto” på att ditt bidrag arkiveras? Förlåt att jag är pessimistisk men jag kan t o m föreställa mig att de redigerar ditt bidrag. Tänk att en livserfaren i grunden positiv kvinna som jag kan tänka så?

    • Jag vill tänka positivt här, men såklart gror det en misstanke. Jag kommer att kolla upp det inom sin tid

  6. BRA!!

    Just nu taktar det 50k+/skattebetalare….. i medel…..

    Alla goda borde naturligtvis betala minst det dubbla så att pensionärer t.ex. får lite mer att röra sig med……
    De goda: ”. . unga och äldre svenska kvinnor från Röda-korset tillsammans med vänsteraktivisterna Refugees welcome . . ”

Kommentera