Erfarna knarkspanare kallas in – ska utreda mord


INVANDRARVÅLD. Erfarna knarkspanare i Malmö har kallats in från gatan. I stället ska de sitta inomhus och utreda mord, rapporterar Sydsvenskan. Beslutet från polisledningen väcker ilska.

Det blir ju fritt fram för de kriminella på stan, säger en erfaren polis. Under förra året inträffade elva mord i Malmö. I år, den fjärde januari, sköts en 20-årig man ihjäl på Docentgatan. Efter det mordet har Malmöpolisen fått förstärkning med personal från södra Sverige och från Nationella operativa avdelningen, NOA.

Totalt 70 poliser utreder just nu tolv mord samt en rad mordförsök. Polismästaren Stefan Sintéus bekräftar att man kallat in poliser från gatan, men att det bara är en tillfällig nödlösning.

-Pettersson menar att det är minst tre fel med detta.

 1. Knarklangare, mördare och de mördade är oftast samma personer, nu släpps bevakningen på gatorna.
 2. Ännu fler poliser på kontoren, färre på gatorna.
 3. Varför tala om det för de kriminella.

4 responses to “Erfarna knarkspanare kallas in – ska utreda mord

 • Pica pica

  Nyligen visade det sig att 9 av 10 knarklangare som gripits tillhör kategorin ensamkommande barn. Eftersom denna kategori är i topp av tycka-synd-om-värdiga i vårt land så blir det enklare att se logiken. De måste ju göra vad de kan för att hjälpa ”barnen”.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Man har här, sensationellt nog som om botten inte redan var nådd, beslutat sig för att jämna marken ytterligare för den specialimporterade kriminella boskap som systematiskt dränerar välfärdssystemet och som försatt den allmänna säkerheten ur spel. Det synes som om regimen helt enkelt inte kan få nog av den multikulturella charm som nu totaldemolerat en svensk stad och brutit ned den i våldsanarkins atomer.
  Andreas.

  Gilla

 • värdegrunden

  Ring riksmordskommitionen och Martin Beck.

  Gilla

 • Suzie

  Det verkar som polisen vill ge fritt spelrum åt de grovt kriminella knarklangarna och mördarna att fortsätta och utöka sin djävulska brottsverksamhet genom att knarkspanarna tas bort från Malmös gator.Löfvenjuntan och tidigare Ruinfeldtjuntan visste/vet exakt vad dem gör när de tar in miljontals av menaiter från klankulturer från världens mest dysfunktionella länder i tredje världen,de vet förbannat väl vad helvete de skapat och fortsätter skapa genom att Sveriges gränser fortfarande är öppna för asylsökare från tredje världen,sjukklöverjuntan vill ha ett fullständigt förstört,sönderslaget,krossat och våldsfyllt Sverige,genom Mök avtalet med MP mars 2011 som Löfvenjuntan villigt och med självklarhet fortsätter att följa och tillämpa så är Sveriges dödsdom därmed undertecknad.Tyvärr alla Sverigevänner 2018 är det antagligen försent,och det vet folk och landsförrädarna mycket väl om,fram till 2022 räknar sjukklöverjuntan att ha tagit in över 2 miljoner menaiter sedan 2006.Snart kommer det islamistiska partiet Hizb-ut-Tahrir så många sympatisörer och medlemmar så de kommer att ta sig in i riksdagen,detta har främst socialisterna medverkat stort till genom att vara muslimernas lärare inom politiken i Sverige,de har inbjudits och fått gräddfil till att verka politiskt inom alla samhällets viktiga områden.

  http://gudmundson.blogspot.se/2013/02/islamistparti-lanserar-ny-webbsajt-med.html

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: