Islamisering av Sverige går planenligt


ISLAM. Sverigedemokraterna delar ut flygblad i brevlådorna för folkomröstning om islamiskt center. Vänsterpartiets kommunalråd Leif Lindström argumenterar mot SD:s kampanj i ett videoklipp på Facebook.

– Det är en knepig fråga eftersom vi har många borlängebor som är muslimer. Det finns tre moskéer i Borlänge och de har dåliga lokaler. Enligt mig som politiker går det knappast att säga nej till ett bygge på grund av den lagstiftning som finns, svensk plan- och bygglag och religionsfrihet, inleder Lindström.

Läs mer…

-Pettersson undrar vad religionsfriheten har med en ny moské att gör. Islam är ingen religion utan en totalitär ideologi, fullt jämförbar med kommunismen, och går inte att kombinera med demokrati.


37 responses to “Islamisering av Sverige går planenligt

 • Andre´ Kristian (@mmsoxford)

  Lindström är inget annat än en förbannad skam för den bygd han förmodas företräda och som han nu skändligen sviker, till förmån för mänsklighetens största fiende! Vad blir nästa maliciösa marxistmanöver för att spotta Borlängeborna i ansiktet och öka deras utsatthet?
  Denne skadedjurens talesman och tillskyndare kan inte betraktas som något annat än en förrädare, och som sådan har han, enligt sunt folkvett, förverkat sin rätt att vistas och verka inom Svea Rikes hank och stör. Punkt slut!
  Andreas.

  Gilla

  • eugenecork

   såvitt jag fattar är den där Lindström folkvald
   i en demokrati, Sverige idf…
   Sagt det tidigare här, enda räddningen som står
   till buds för landet Sverige är ett inbördeskrig,
   följt av en diktatur…tunga ord, men ser ingen
   annan lösning förett land där majoriteten av folket
   helt saknar förstånd, till följd av detta en regering
   som följer de derektiv idioterna beställt…
   va som gäller är att vissa grupper, idf VI så smått
   börjar förberda oss, för kanske ”sista striden”?

   Gilla

   • Beppe852

    Vi har redan diktatur! All enbart ha rösträtt är inte nog för att kallas för demokrati. Dessutom har ju vår förträfflige stadsminister konstaterat att Saudiarabien också är en demokrati, där bla kvinnor lever likvärdigt med svenska kvinnor. Förstår vad han menar för det är dithän han tagit oss! Snälla Gud, ge oss en diktator som vill oss svenskar väl och skickar tillbaka alla dem till sina hemländer som inte vill leva och arbeta för våra svenska lagar och traditioner! Låt mig få uppleva detta innan jag dör, snälla Gud!!!

    Gillad av 1 person

 • Oskar

  Hur många oskyldigas liv står på Islams samvete? Bara i år, bara i Europa. Finns det något annat som jag kan ha missat som medvet tar liv på oskyldiga människor? Kan då Islam på något sätt vara bra? Ingen vettig person skulle tycka det var okej med en kristen sekt som mördar folk likt Islam. Se personernas handlingar det spelar ingen roll var man kommer ifrån, utför man skit så är man skit oavsett. I Sverige är det okej att hata Ryssar när det beter sig illa, alla håller med. Säger du samma sak om araber så blir det ett jävla liv. Då kan man ju fråga sig vem det är som är rasist. Jag som inte gör skillnad på folk utan dömmer folk efter beteende eller det som gör skillnad och kan säga att Ryssar är dumma helt enkelt för att de är just Ryssar, men en Arab gör aldrig fel.

  Gillad av 1 person

  • Pettersson

   Sedan Israel bildades 1948 har ungefär 35000 muslimer dödats i strider med Israel.

   Under samma tid har runt 10 miljoner muslimer dött i strider med muslimer.

   Ändå framställs Israel som det stora hotet mot freden.

   Gilla

   • Nordmann

    I en prøveavstemning i FNs ­såkalte ad hoc-komité 25. ­november, ble det til USAs og sionistenes store skuffelse klart at det ikke var to tredjedels flertall for delingsforslaget som skulle opp i generalforsamlingen, og zionist terroristene okkuperer enda http://bit.ly/2ilWCgV og bruker gjærne barn med bomber på busser for å vise deres virkelige jeg.
    Fyflate for et svineri.. Hakket under muslimene i mental kapasitet http://bit.ly/1qFofUc http://bit.ly/2hZn9V8

    Gilla

 • Kalasbetalaren

  Dags att ta fram näsdukarna, glädjande besked!

  Den mördade Karlskronaflickan Yara Alnajjars familj får stanna i Sverige. Hennes mamma, pappa och tre syskon beviljas permanent uppehållstillstånd på synnerligen ömmande grunder, rapporterar P4 Blekinge.

  Det var väl för skönt att inte deras planer på att skicka ”Karlskronaflickan” som ankarbarn grusades! Nu får dom sin belöning för att dom skickade den lilla flickan i döden!

  http://www.hallandsposten.se/nyheter/sverige/yaras-f%C3%B6r%C3%A4ldrar-f%C3%A5r-stanna-i-sverige-1.4100883

  Nu väntar vi bara på att hon skall ta hit släkten, som hon är så rädd för!

  https://petterssonsblogg.se/2015/02/03/livstid-for-mordet-pa-8-ariga-yara/comment-page-1/

  Gilla

 • Mimi N.

  Medan svenskarna försöker stå ut under islamiska piskan, slås rumänerna med dåligt väder. Nästan hela landet befinner sig under snöbelägring, snöstormar, minusgrader (kod: röd). Människorna är inte rädda för att hjälpa till och hjälpas åt. Bukarests borgmästare Gabriela Firea talar om att borgmästarna på andra håll mobiliserades, alla snöröjningsmaskinerna och starka karlar är närvarande på plats och gör sitt tills stormen avtar. Man koncentrerar på landsbygden där en del hus är korta i tak och kan lätt försvinna under snön. Man gjörde i förväg listor med adresser där gamla bor – de ska få mat, vatten m m efter behov.
  Annars är det varmt och mysigt inne. Elen är på, sällskapsdjuren – de som inte sover – sitter vid fönstren, roar sig och visar det genom att vifta på svansarna …..
  Gabriela F är hon som också initierade statyplanerna – har redan berättad om Vlad Tepes och Constantin Brâncoveanu gestalterna.
  Hur är läget hos er där uppe – det är svinkallt, man vet, men är ni …insnöade ??

  Gilla

  • JR

   Mimi.
   Jag har hellre snöstorm varje dag än en enda muslim i mitt fosterland!
   JR

   Gilla

   • Truthfighter

    Hellre mjuk mild vithet, som omger en, än omgivande stickande, påträngande, inträngande svärta. Kylan är därför värre på sommaren än på vintern. För den ordinarie termometern visar inte den sanna kylan i samhället och livet.

    Gillad av 1 person

   • Mimi N.

    JR och Truthfighter,
    Jag förstår vad ni menar, ni har så rätt – även om hela sydöstra delen av Rumänien (där jag bor nu), är som förlammad av snöstormar, hårda vindar. Många små orter är helt avskurna från städerna. Armén är på de drabbade platserna och häller på med att flytta och rädda människor. Stora vägarna (‘autostrada’ som det heter här) är blockerade. Gränserna med grannländerna är stängda, täckta med snö. Nu borde jä-la migranter gå över och frysa ihjäl. Med tiden kommer att bli laviner från de över 2000 m höga Karpattopparna.
    En 57-årig kvinna hittades avliden i ett hus, hon var hjärtsjuk. Man hann inte rädda hennes, stackars ….är det enda offret hittills.
    19 flygflights upphävdes. Inrikes tågresorna har stora förseningar. Minus 10 grader nu, fr o m inatt och kommande dagarna går termometrarna ned till minus 20-25 grader. Så lyder väderprognosen.
    Men bättre rent vita landskap än svart barbari. Gud ske lov !

    Gilla

   • Truthfighter

    Trivs du bra? Och varför är du just där? Jag bara undrar lite. 🙂 Det låter fascinerande?

    Gilla

 • Albert

  Hur kan en sådan galenpanna ha något förtroende ens bland vänsterpartister? Han tycks ju helt sakna ögon att se verkligheten…

  Bodde själv i närheten av Borlänge för ca.13 år sedan och besökte staden med jämna mellanrum. Det fanns problem där redan då, med arbetslöshet och droger/kriminalitet. Men man såg knappt en enda neger där! .
  Så en dag kom den naiva kommunledningen på att det gick att få statliga bidrag för att byta ut befolkningen. Och detta nappade man på helt utan några framtidsperspektiv…
  Idag tycks stora delar av befolkningen blivit helt utbytt, och det under en period av bara något fåtal år… Och nu vill man även bygga ett terroristnäste mitt i centrum, av vad jag förstår !?

  Ett sådant idiotiskt kommunalråd borde omgående omyndigförklaras och spärras in på Säter! Han utgör en alvarlig fara för både Borlänge och för Sverige!

  Gillad av 1 person

 • JR

  Den sista folkräkningen där medborgarna uppmanades att ange religionstillhörighet, genomfördes 1930 och då uppgav 15 st att dom var troende muslimer. (enl. mitt förmenande redan då 15 för många)
  Idag finns inga officiella siffror att tillgå -av någon anledning så är dessa höljd i dunkel- men enl. vissa uppgifter så finns det minst 2 millioner muslimer i Sverige. Och det är den grupp som reproducerar sig med näst intill ljudets hastighet. Vi svenskar har lite drygt ett barn per familj, muslimerna tio gånger fler och vart det leder om låt oss säga bara 10 år förstår var och en!
  Moskeer och lokaler som används som moskeer, finns i dag i varje stad och varje större samhälle, dom växer som svampar ur den svenska jorden, samtidigt som våra egna kyrkor rivs eller t.o.m. används som moskeer!
  Behöver jag säga att Sveriges framtid oroar mig!
  Kanske då mest för att 75-80% av den svenska befolkningen fortfarande inte förstår bättre, dom vill ha det så här, dom röstar så! Det skrämmer mig verkligen!
  Vad återstår??
  JR

  Gilla

 • Billy Boy

  Jag betraktar Leif Lindström (V) och hans partikamrater som svårt radikaliserade av islam / islamism och därmed lika livsfarliga för Sverige som de radikaliserade och våldsbejakande ”svenska” ISIS-jihadisterna som begått / begår djävulska brott mot mänskligheten för närvarande i Syrien, Irak m fl länder runt om i världen.

  Islam kan kortfattat delas upp i följande tre delar …

  1) En religion som på ett inhumant sätt in i minsta detalj reglerar muslimernas vardagliga liv.

  2) En odemokratisk, totalitär politisk ideologi.

  3) Ett fruktansvärt vidrigt och ffa kvinnofientligt rättssystem med lagar oförändrade sedan medeltiden och som sharia-domstolarna idag följer till punkt och pricka inkl avskyvärda avrättningar.

  Naturligtvis är detta helt oförenligt med en demokratisk och civiliserad rättsstat som Sveriges regering fortfarande försöker ge sken av att vi är.

  Islam-”paketet” med hela dess innehåll går därför ALDRIG NÅGONSIN att likställa / jämföra rakt av med många andra religioner såsom Kristendomen, Buddismen m fl …

  … eller i övrigt med villkoren i en modern västerländsk demokratisk rättsstat där mänskliga fri- och rättigheter råder och som skyddas av ländernas grundlagar.

  Gilla

  • Billy Boy

   Tillägg:

   Problem har uppstått i kommentaren ovan vid försök att öppna den inlagda bilden ”Världsreligionernas fördelning per land” hämtad från Wikipedia.

   Postar därför ny bild nedan från annan källa men med ungefär samma innehåll som den förra.

   Gilla

 • ladulaas

  Borlänge-borna må finna sig i detta. Om man röstar på Bankmaffians apostlar i 7-klövern, så blir så här.

  Det är mycket lite som skiljer kommunisters och anarkisters agerande, i ett demokratiskt samhälle, från islamisters. När de sedan tillsammans lyckats förstöra landet, så börjar de slakta varandra. Eftersom Sverige och dess politiska och journalistiska mutkolvar – med berått mod och med öppna ögon – specialimporterat islamistiska terrorister, så är det lätt att förstå vilka som kommer att segra i det inbördeskriget. Inte lär det vara 7-klöverns sillmjölkar…

  Gilla

 • Nils Dacke

  Han är sannolikt en person vad man i underrättelsevärlden kallar nyttig idiot, alltså någon som omedvetet springer andras ärenden och uppdrag. Det finns tyvärr många nyttiga idioter i dagens Sverige, speciellt är dessa i överflöd inom S märkta kommunpolitiker och journalister. Utöver dessa finns också människor som fullt medvetet sprider en islamistisk agenda.

  Gilla

 • Lena

  Benazir Bhutto fick sorgligt nog betala med att bli avrättad, inte har vi glömt ?

  En klok kvinna som vid ett tidigare tillfälle höll på att bli avrättad men räddades i sista stund av en hennes livvakter………..han såg en baby som sträcktes upp till henne vid ett tillfälle, babyn såg enligt honom mystiskt tjock ut så livvakten förde snabbt undan henne. Sekunder efter så exploderade babyn, vilka kan linda in en levande baby i sprängmedel och sedan utlösa bomben……………….vilka , vilka , vilka………….?

  Gillad av 3 personer

 • Argus

  Historielösheten verkar vara oändlig. Det torde vara en förutsättning för varje kommunist, annars hade de inte varit kommunister. Redan i portalparagrafen till 1951 års Religionfrihetslag (gällande från 1 januari 1952) snubblar han; ”Envar äger rätt att fritt utöva sin religion, SÅVITT HAN ICKE DÄRIGENOM STÖR SAMHÄLLETS LUGN ELLER ÅSTADKOMMER ALLMÄN FÖRARGELSE.”

  Det huvudsakliga syftet med lagen torde dock ha varit detta; ”4 § Ej må någon vara skyldig tillhöra trossamfund. Åtagande i strid mot denna bestämmelse vare utan verkan.”

  I Regeringsformens 2 kap. 1§ är religionsfriheten inskriven. Fast i samma kapitel står; ”25 § För andra än svenska medborgare här i riket får särskilda begränsningar göras genom lag i fråga om följande fri- och rättigheter:
  1. yttrandefriheten, informationsfriheten, mötesfriheten, demonstrationsfriheten, föreningsfriheten och religionsfriheten”

  Religionsfrihet innebär rätten att få utöva sin religion men det är också (fast mycket starkare) skydd från att bli utsatt för religiös påverkan.

  Gilla

 • angelicaplacet

  6 % är kommunister i Borlänge.

  Gilla

 • Pekka

  Islam och dess anhängare måste förbjudas i Europa!

  Först måste vi få bort vänstern och främst då Socialdemokraterna.

  Sedan kan vi ta oss an Islam.

  Gilla

 • Tomas O'Maely

  Offentliggör allt som sägs i alla svenska moskéer, allt precis allt.
  Om inte muslimerna har något att dölja så har de heller inget emot att svenska folket får ta del i det som sägs.

  Gillad av 1 person

 • Håkan

  Har någon sett en Imam offentligt någonstans som tagit avstånd från de olika terrordåden utförda av IS-anhängare runt om i Europa?

  Gilla

 • ossie

  Stackars idiot. Se på hur det gick till när Iran störtade Shahen. Då gick islamisterna ihop med kommunisterna. När det var klart så var det kommunisternas tur att slaktas. Ta det som ett varnande exempel.

  Gilla

  • realist

   Har sett en dokumentär med Shahen´s fru Fahradiba, där hon beskrev väldigt ”försiktigt” vad som hände efter ”störtandet”.
   Den visades för några år sen på SVT, otroligt nog inte så vinklad som allt är idag.

   Gilla

  • Kalasbetalaren

   Ja, tyvärr är situationen den samma i Sverige idag som i Iran innan och under revolutionen där! Frågan är när det blir samma som efter revolutionen, när dom nyttiga idioterna, liberalerna och kommunisterna hängde från lyktstolparna!

   Något för Leif Lindström att läsa, då historia inte brukar vara kommunisternas starka ämne!

   https://sv.wikipedia.org/wiki/Iranska_revolutionen

   Revolutionens faser

   Revolutionen kan delas in i två sammanhängande faser, under den första fasen bestod motståndarna till monarkin av socialister, liberaler och islamister tillsammans. Målet var något diffust eftersom exempelvis medelklassen och liberalerna ville ha en konstitutionell monarki efter svensk modell medan islamister och socialister ville införa en radikalt orienterad republik, i islamisternas fall en islamsk republik.

   I den andra fasen föll alliansen samman, hizbollah (Guds parti) konsoliderade sin makt genom att förbjuda andra partiers existens en efter en och förföljelserna var i full gång. Genom taktiska drag från islamisterna blev den nya konstitutionen en seger för de ultrareligiösa och Khomeini utsågs till så kallad rahbar (Revolutionens ledare). Förföljelserna mot oliktänkande, monarkister, liberaler och socialister, var i full gång. Efter revolutionen har mer än sex miljoner iranier tvingats lämna landet på grund av förtrycket. Under året 1988 avrättades mer än 30 000 människor av den Islamiska republiken, massgravar i Khavaran vittnar om Islamiska statens brutalitet. De sociala, ekonomiska och kulturella konsekvenserna av revolutionen har varit förödande för landets sociala och ekonomiska utveckling.

   Gilla

 • Lena

  Ha tålamod du naive varelse, de kommer att berika dig och din omgivning.

  Gilla

 • Lena

  De är på väg för att berika din lilla ort……..de religiösa !

  Gilla

 • Thomas.B

  Han kan inte vara vid sina sinnes bruk, en
  Landsförädadre

  Gillad av 1 person

  • Ståfräs

   Tycker den gode kommunisten skall gå ”all in ” och gifta sig med en muslimsk kvinna +9 år för att få njuta mångfalden han trängtar efter, grattis PK i Borlänge.

   Gilla

 • Carina-Fina

  Mannen har gett dom naiva ett aningslöst nylle. Ingår det i V´s valmanskår ett förblindat seende och noll verklighetsanknytning? Jag lyssnar och tittar på mannens ögon, och ser bara fjällen framför. Jag beklagar Borlänge och Sverige.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: