Regeringen förnekar sig inte – ”moralisk supermakt”

POLITIK:    SVT skriver idag att citat -”Sveriges mål är att bli en moralisk supermakt”.  De tror att lite kanelbullar och kaffe skall lätta upp stämningen i säkerhetsrådet??!!  FN´s makt minskar och den blir inte bättre av osämjan mellan länderna i säkerhetsrådet.  Sverige har efter sin ”bisittartid” i säkerhetsrådet fått sänka sina förväntningar på att det feministiska Sverige skall frälsa säkerhetsrådet.  Av  uppenbara skäl så sätter Ryssland ofta käppar i hjulet när viktiga beslut skall fattas. Är det inte bättre att Wallström med följe lär sig lite diplomati och ödmjukhet så kanske säkerhetsrådet kan börja enas.  OBS minen”!!”

 

11 thoughts on “Regeringen förnekar sig inte – ”moralisk supermakt”

  1. Som en US politiker sa om Bild, kan sägas om Sverige rent allmänt
    EN LITEN HUND I FÖR STOR KOSTYM

  2. Tänk om självinsikten funnits om att omvärlden ser denna regering som fullkomligt efterbliven och tandlös. Då hade dom förmodligen lämnat walkover och gått under jorden. Men nu fortsätter dessa imbiciller att vara en parodi på sig själva och Sverige. Att Sverige är ett dårhus blir bara tydligare och tydligare för varje dag i omvärldens ögon.

  3. Haha!…… Tillåt mig at småle!…….”Moralisk stormakt”……. när man inte ens klarar av de mest grundläggande och elementära skeendena i egna landet!…….. Bland det löjligaste jag hört…… Börja i rätt ände!!!!!

  4. Haha!…… Tillåt mig at småle!…….”Moralisk stormakt”……. när man inte ens klarar av de mest grundläggande och elementära skeendena i egna landet!…….. Bland det löjligaste jag hört…… Börja i rätt ände!!!!!

  5. Storhetsvansinne har alltid varit kännetecknande för Socialdemokratin, och de skall nu alltid framhäva Sverige som någon form av stormakt i den stora världen. Sanningen ligger väl närmare efter Wallströms inträde att omvärlden numer sitter och flinar åt Sverige. Aldrig förr har vi väl haft en minister som är ”persona-non-grata” i stora delar av arabvärlden efter en hel del märkliga & besynnerliga uttalanden.

    • AB Löven & Reinfeldt har lyckats att i stort sätt utplåna Sverige och Storkäften Wallström har svärtat ner det som finns kvar bara genom att öppna truten.

  6. Sverige är omoralens högborg ett dårhus i klass med sodom och Gomorra. Vi är ett varnande exempel som barnen i normala länders skolor kommer få läsa om hur vi gick under bara för att få vara goda idioter.

  7. Den här regeringen vet varken innebörd av ”humanitär” eller ”moralisk”! De tror att humanitär betyder att ha fri invasion av suspekta oidentifierade individer och byta ut sitt eget folk. Moralisk måste betyda att stötta islam i alla lägen och att göda terrorister.
    Bevare oss från regeringens megalomani, måtte de snart få packa ihop och lämna över till dugligt folk som ser verkligheten och agerar därefter!

    • Det finns bara ett politiskt parti i Sverige. SD är det enda partiet som sysslar med politik i Sverige. Det andra partiet leker bara i sandlådan och försöker inbilla folk att dom är duktiga. FY FAN!!!!!!

Kommentera