Kaosblattar tvingar Sveriges största köpcentrum att stänga

INVANDRARVÅLD. För några dagar sedan fick polisen i Göteborg city tips om att en ungdomsgrupp planerar ”en större ordningsstörning” inne i Nordstan under nyårsaftonens kväll.

– Vi fick indikationer på att de ungdomsgäng som normalt uppehåller sig i Nordstan under eftermiddagar och sena kvällar planera att begå vissa oroligheter, som en hämnd för att ordningsvakter och polis gjort insatser mot dem under året, säger polisintendent Anders Börjesson, chef för citypolisen.

Polisen kontaktade Nordstadens samfällighetsförening och kommunens t f fastighetsdirektör Martin Öbo, som i går fattade beslutet att stänga Nordstan tidigare än normala 24.

Polisledningen bedömer hotet som trovärdigt men kan inte säga när det är tänkt att sättas i verket. Enligt uppgifterna som polisen fått in planerar ungdomarna att skjuta fyrverkerier och kasta smällare.

– Det är en situation vi absolut inte vill ha inne i ett köpcenter, säger Anders Börjesson, som räknar med att den tidigarelagda stängningen skall vara tillräcklig för att bemästra hotet: – Vi har ganska bra med resurser på förkvällen och Nordstan har mannat upp med extra ordningsvakter.

Vilka ungdomar är det frågan om?

– Det är ungdomar från förorten, gatubarn och ensamkommande, de som brukar uppehålla sig i Nordstan, svarar Börjesson.

Under en längre tid har polisen varit mer närvarande i Nordstan än tidigare.

– Vi griper och avvisar ungdomar för olika saker. Vi är på dem och stör deras narkotikaförsäljning. Det också varit stora bekymmer med stölder i butiker.

Dessa ökade insatser har, enligt polisens underrättelser, alltså lett till att en hämndattack planeras i kväll.

-Pettersson noterar att polisen och GP är ovanligt öppna, ungdomar från förorten, gatubarn och ensamkommande, med andra ord kaosblattar och inbördeskrig…

Sverige har aldrig varit tryggare…

Göteborg 1952 – 1959

27 thoughts on “Kaosblattar tvingar Sveriges största köpcentrum att stänga

  1. Min önskan för 2017 är att Sveriges styrande inser vad som hänt i landet och att minst 1 miljon drägg utvisas!

  2. Underbart!

    Nu slår de onämnbaras påhitt direkt mot den skatteapparat som föder dem!

    Snart rämnar hela det internationalsocialistiska bländverket med skattefinansierad välfärd!

    Försvinn demokratjävlar, försvinn i midvinternattens bistra mörker, försvinn!

  3. Vad lyckliga vi har blivit med mångkulturen?! Varför importera dräggen och upphöja dessa monster till skyarna istället för att ta in välutbildat och väluppfostrat folk.

  4. Allt sker så under det att antropoidungdomen hånskrattar åt den alldeles förbannat dumme svensken i gemen, och nationalnarren Löfvén inbillar sig att han är ett ”feministiskt föredöme” (vilket per se utgör en kontradiktorisk definition) för omvärlden att beundra och anamma! Vanvettet har aldrig tillförene nått sådana höga nivåer. Man ryser av obehag!
    Andreas.

  5. ”Till en vild och evig längtan föddes vi av mödrar bleka,
    ur bekymrens födselvånda steg vårt första jämmerljud.
    Slängdes vi på berg och slätter för att tumla om och leka,
    och vi lekte älg och lejon, fjäril, tiggare och gud. ”
    Alla, som delvis och symboliskt upplevt den tiden, har en fin bild av hur vårt samhälle skulle kunna se ut, men det har för länge sedan förstörts 🙁

  6. BASTA ! Låt mörkret täcka det onda. Vi ska möta nyåret med glädje, optimism och resoluta åtgärder. Ta fram er nordiska tapperhet och mod så länge ni inte tappat dem mellan eller under stolarna.

    Ett ryskrumänskt samarbete resulterar nu i ett nyårskort till er alla !
    Från rysksidan kommer böggeniet Piotr Ilitj Tjajkovskij med musik ur baletten Nötknäpparen (Blommornas vals) och från rumänsksidan bidrar Radu Gheorghe med bild och text. Texten – en massa välmenande ord med vackert och nyttigt innehåll. Lista ut vad orden betyder, lätt som en plätt om ni har rena hjärtan och ljusa tankar ….
    Och så hör ni: Klockan klämtar för dig (For Whom The Bell Tolls) som Hemingway sade.

    UN NOU AN FERICIT! https://youtu.be/AtVbqJulPz4

  7. Hur stället sig advokatsamfundet till detta orättvisa beslut? Vem ska nu kaozbabbarna terrorisera på nyårsafton? 😡

    • Titta på pojkvaskern! Han är så självupptagen men jag synar en måtta av rättvisetänk hos honom. Egocentrerad till max, men det händer väl alla människor i Väst (magi-länderna).
      Hur kämpar man mot undermåliga rättvisekämpar, som ändå har sin rätt att utvecklas? Jo, man tar det lugnt och långsamt sätter dem ner till marken. Eller abrupt. Smaksak.

  8. Magnus Betnér försöker göra sig populär genom att visa att han tillhör ”den goda toleranta PK-sidan”. Han skulle dock ändra uppfattning om det kastades in smällare på den scen han för tillfället uppträdde på, eller om hans dotter gruppvåldtogs av MENA-blattar. Varför kallar han sig för komiker?
    Hans utspel är inte komiska, de är enbart tragiska.

    • ”Kommunalrådet Mikael Larsson (V) har skaffat nyårsraketer inför nyår och tar ställning i debatten, skriver Norrländska Socialdemokraten.

      – Uppfostra djuren i stället för att gnälla, säger han. ”

      Hmm, hur vore det om vi bara ”importerade” uppfostrade djur?

      • Tänk vilken lycka om vi slapp korkade och ouppfostrade vänsterpartistkommunister, herr Larsson behöver nån vecka på folkvettets uppfostringsanstalt

  9. Nu vädrar DO morgonluft, stänga Nordstan så att vår nya adel inte kan roa sig som dom vill, oj oj, minst 10 lakan i kompensation för varje ej skjuten raket. Betner, Schyffert, Malena kommer demonstrera för rättigheterna att fyra av raketer, råna, elda, våldta i Nordstan, grattis PK

    • Lägg ner den satans pajas organisationen DO.
      Den kom väl till för att personer som blev orätt
      behandlade av samhället, och inte som en extra
      födkrok för importerade som tror att dom kan bete
      sig som dom vill, och sen gnälla på att samhället
      reagerar?

  10. Hur fasen kan detta få pågå. Om inte hemländerna tar emot dem så internera dem på t ex Spetsbergen eller nåt annat kargt svalt ställe. Man kan inte sånt här drägg på fri fot i vårt samhälle.

Kommentera