Babbar som var festfixare och krögare döms för flera våldtäkter


INVANDRARVÅLD. En 25-årig festfixare och en 50-årig Göteborgskrögare döms till nio respektive sex års fängelse för grova sexövergrepp mot sammanlagt nio kvinnor som först drogats med alkohol och narkotika. Bland annat utsattes två 16-åriga flickor i Göteborg för grova våldtäkter av de båda männen.

De flesta av brotten har ägt rum i Göteborg, två skedde i Los Angeles. Alla händelserna har inletts i krogmiljö. I många av fallen har utredarna hittat bilder från övergreppen i festfixarens dator eller mobiltelefon.
Sammanlagt döms den yngre mannen för sex våldtäkter samt sexuellt tvång och kränkande fotografering. 50-åringen döms för våldtäkten på de 16-åriga flickorna.

-Pettersson tycker straffen är för låga. Navid Atlassi, född 1966 och Bardiya Pajouhi, född 1991, borde ha fått betydligt högre straff. Maxstraffet enligt lagen är tio år, varför tingsrätten hamnar under det är obegripligt.

Göteborgs tingsrätts pressmeddelande

TIDIGARE 2016-11-18. Göteborgskrögare misstänkt för våldtäkt

En man som jobbat som festfixare och en krögare, åtalas för sexbrott mot nio kvinnor som först bjudits på alkohol eller andra droger. Bland annat utsattes två 16-åringar för grova våldtäkter av festfixaren och krögaren, enligt åtalet.

De flesta av brotten har ägt rum i Göteborg, men två skedde i Los Angeles, enligt åklagaren. Alla händelserna började i krogmiljö. I de flesta fall har utredarna hittat bilder från övergreppen i festfixarens dator eller mobiltelefon.

De två åtalade nekar till anklagelserna om sexbrott, men festfixaren erkänner att han utsatt en kvinna för kränkande fotografering.

Polisens utredning startade i mars, då en ung kvinna anmälde att hon drogats och våldtagits i centrala Göteborg. Den unge festfixaren anhölls och är häktad sedan dess.

I mannens mobiltelefon hittades en stor mängd bilder och filmer också på andra övergrepp. Nu har alla offer identifierats, utom en ung kvinna som våldtogs på ett hotell i Hollywood.

På bilder och filmer från 2012 ses två 16-åriga flickor som utsattes för grova våldtäkter vid samma tillfälle sedan de bjudits på alkohol och narkotika. Enligt åtalet begick festfixaren och en krögare våldtäkterna tillsammans.

Totalt åtalas festfixaren för sju våldtäkter, varav två grova, två fall av sexuellt tvång, samt kränkande fotografering.

-Pettersson noterar att TT sprider artikeln om de två krögarna och för att ingen ska misstänka att det är någon av de svenska kockarna som brukar synas i TV-rutan kan jag tala om att Navid Atlassi, född 1966 och Bardiya Pajouhi, född 1991, förnekar brott.

Göteborgs Tingsrätt B-3538-16


7 responses to “Babbar som var festfixare och krögare döms för flera våldtäkter

 • Od

  Åh dom goda moderata muslimjävlarna

  Gilla

 • Fredde

  Goa’ gubbar, som de säger i Göteborg. De flickor de utsatte för övergrepp har fått sitt liv (och underliv) förstört av dessa råa iranier. De hade många bilder och filmer i sina mobiler där de begår övergreppen.

  Skär k*ken av dem och skicka hem dem till Iran!

  http://arabnyheter.info/sv/2016/12/30/restaurangagaren-och-festfixaren-iranierna-som-filmade-nar-de-valdtog-nerdrogade-kvinnor/

  Gilla

 • Ingemar

  Man glömde dock det viktigaste, indraget medborgarskap och livstids utvisning/deportation efter avtjänad påföljd!! Vi ska inte och har inte vare sig ekonomisk möjlighet eller vilja att föda sådana här typer!!! Pengarna behövs i Äldre-, hem-, personlig-assistans- och sjukvården bl a mm mm.

  Gilla

 • Tomas Klockar

  I love babbar! Vilka tillgångar de är för alla oss i vårt land.

  Gilla

 • Albert

  Hoppas USA kommer att begära dem utlämnade!
  I vissa stater där har man ännu dödsstraff på straffskalan för grov våldtäkt. Livstids fängelse tycks dock vara vanligare. Läser att just Kalifornien kommer att skärpa straffen för våldtäkt fr.o.m.1/1 2017. Mycket lägligt i så fall!
  ”Babbar” är f.ö. dålig svenska. Babianer heter det!

  Liked by 1 person

  • fredrik toolanen

   Babianer våldtar ej, hedersmördar ej sina döttrar. säljer ej droger till Svenska barn, rånar ej, listan kan göras lång.

   Gilla

 • jr

  Det dom nu åkte för är bara toppen på isberget enligt personer som jobbat med/för dessa två hundspyor.
  Tydligen är det många fler tjejer som inte vågat anmäla, alternativt varit så drogade att dom inte vet vad som hänt.
  Hoppas dessa får smaka på Karma ,i dess värsta form.

  Liked by 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: