Fyraårig flicka beskjuten med raketer i Borås

INVANDRARVÅLD. Händelsen inträffade på sena eftermiddagen vid Netto på Hässle torg, Hässleholmen, Borås.

Flickan och hennes mamma och moster var på väg till stan när några pojkar i de yngre tonåren plötsligt fyrade av raketer mot sällskapet. En av fyrverkeripjäserna hamnade precis bredvid flickan och exploderade.

– Hon grät och var helt livrädd. De siktade på henne – det är för jävligt, säger flickans mormor.

BT.se

Om Hässleholmen på bloggen

19 thoughts on “Fyraårig flicka beskjuten med raketer i Borås

  1. Viĺl påpeka att det även är 2a och 3e generationens ”Muhammed ” som även dessa riktar sina nyårsraketer mot folk och djur.
    Jag vet tror mig veta varför.
    Tattarmuslimer går i arv.
    I Sverige får man mer bidrag ju mer man avlar och tattare kan som bekant inte klara av sig själva oavsett ursprung. Ännu mindre fostra penningresursen.

  2. Liknande hände mig i 7-års ålder. (Sitter i ännu, nästan ett halvt sekel senare, fast då var pojkarna svenskar) Stackars tös. Hitta och skicka hem eländet! Raketer kan de skjuta i sina hemländer…….

    • Guilty by association, could be. Men med tanke på området så…googla! Är det blonda svenskar så lär det basuneras ut, snabbt! Om inte, tja…måste vara de socioekonomiska krafterna som spökar igen.

  3. Här är det ”tolerans” som gäller: vi skall tolerera trakasserier, misshandel, våldtäkt, mord, hot, terrorism, rån och vad det nu kan vara. Det enda vi inte tolererar är om en förövare är svensk eller annan västerlänning…

  4. Beklagar att jag är hård men, bortsett från den stackars flickan som givetvis är totalt oskyldig till allt som sker i Sverige, jag hoppas verkligen det inte var några som röstade på SD eller på partier höger om SD som drabbades. Men synd om mannen som verkar fått obotlig tinnitus (dock oftast blir det bättre när åren går). Gode gud vilket mähä till folk svenskarna är, gode gud vilka patetiska idioter som är politiker. Jag säger bara – svenska folket tar inget ansvar och orsakar katastrofer för alla skötsamma invandrare och svenskar.

  5. Babbebarnen saknar alla hämningar, empati samt vett och sans! Hjälp att åka hem är enda lösningen!!!

  6. Jag har också varit ungdom och har tveklöst haft en viss fäbless för pyroteknik. Det har funnits tillfällen, då termer som kontrollerat kaos varit gångbara. En och annan smällare har skickats in i trappuppgångar och mången kamrat har tvingats fly, när ett rör har fått fyr. Där någonstans, har den yttre gränsen legat; fanns inte på kartan att utsätta folk i närheten för dessa, ganska vådliga ting. Finns ingen exakt ålder när det gäller mognad. vissa kan gå ett helt liv utan att känna empati för andra människor. Jag är medveten om vad jag har pysslat med och jag känner skam för ett fåtal tillfällen, mycket handlar också om ren tur. Ibland måste man dock hjälpa turen på traven; genom att använda det som sitter mellan axlarna.

    • A la bonneheure!
      Vem tusan har inte haft en viss okynnig förkärlek för pyroteknikens överraskningseffekter? Emellertid finns det en naturlig rågång mellan vad som kan definieras som pojkstreck och utövas medelst smällare och vad som tveklöst kan betraktas som uppsåt att åsamka personskada.
      Har själv varit nära att förlora synen på grund av en nyårsraket som riktades mot ansiktet och som jag med nöd och näppe lyckades undgå. En kulturberikare hoppade plötsligt fram bakom ett garage och gav sig på första bästa förbipasserande. Detta var sista nyårsaftonen undertecknad dristade sig till att vistas utomhus.

      För övrigt anser jag att den som gör sig skyldig till att utsätta andra, och i synnerhet småbarn, för dessa farliga projektiler, skulle som straff få en smällare av lämplig kaliber instucken i akterpartiet! Måhända denna resoluta markering skulle ha en viss avskräckande effekt.
      Andreas.

      • Haha, det tror jag säkert! En ”tårtmodell” med sisådär tolv skott kanske skulle distrahera individen en smula! Kram på dig, Andreas!

Kommentera