5000 döda på Medelhavet – våra politiker är medansvariga


INVANDRING. Antalet dödsfall på Medelhavet har överstigit 5 000 – den högsta siffran någonsin, uppger FN. Det står klart sedan ytterligare två gummibåtar har sjunkit i veckan och omkring 100 människor befaras ha drunknat, skriver ABC.

Redan i oktober deklarerade FN:s flyktingorgan UNHCR att 2016 var det dödligaste året för flyktingar och migranter som försökte ta sig till Europa. Då var dödssiffran 3 800.

-Pettersson menar att svenska, tyska och andra politiker är medskyldiga genom att locka flyktingar och välfärdsmigranter med permanenta uppehållstillstånd och bidrag, samt noga se till att det inte går att söka asyl från hemländer eller närområdet att ta ett flygplan hit.

Dessutom genom att lägga pengar på välfärdsmigranter i Sverige i stället för i FN:s flyktingläger och därmed inte ge några valmöjligheter till människor. Svält ihjäl eller ta chansen på Medelhavet.

Pengarna som bara Sverige lägger på Migrationsverket och Bert Karlssons asylimperium skulle lätt räcka till FN:s hela flyktingbudget och 60 miljoner människor…


8 responses to “5000 döda på Medelhavet – våra politiker är medansvariga

 • Jocke

  Även detta är klara lögner.
  Hur är det överhuvudtaget möjligt att veta hur många som har drunknat?
  Är det någon eller några som har varit och räknat på?
  Vem vet hur många som finns i en båt / gummibåt?
  Eller är det lika som i frågan om Aleppo? I Östra-Aleppo var det 250 000 ”civila”. Nu har alla dessa människor räddats och antalet uppges till ca. 30 000. Var finns dessa 220 000? Lever dom kvar i Östra-Aleppo? I så fall är inte hela Östra-Aleppo sönderbombat?

  Gilla

 • Andre´ Kristian (@mmsoxford)

  Det går helt inte att bortse från det faktum att en och annan våldtäktsmakare via denna incident undanröjts, och att åtskilliga skattekronor därmed sparats. En och annan tygdraperad reproduktionsmaskin har ävenledes gjutit drunkningsdöden. Synd att samtliga folkfientliga politiker inte gjorde dem sällskap till havets botten…
  Andreas.

  Gilla

 • JR

  Ponera att dessa 5000 negrer i stället för att drunkna, hade kommit till Sverige, vilket också är det mest troliga att så hade skett!
  Då hade vi för det första haft en ny årskostnad på minst 2,5 miljarder kronor för deras basala uppehälle!
  Sjukvården hade belastats med minst 2000 nya patienter där alla kräver förstklassig vård och omsorg.
  Minst ett 50-tal svenskar hade då också smittas av nya tropiska sjukdomar.
  3000 nya patienter till den redan överansträngda tandvården, med gratis gaddar till alla.
  5000 splitter nya mobiltelefoner och datorer till en kostnad av 50 millioner.
  Nya märkeskläder och skor till ett okänt million belopp.
  Lågt räknat skulle minst 1000 fler kvinnor och barn bli gruppvåldtagna under det första året.
  2000 nya inbrott och stölder, rån och misshandel!
  OBS. Beräkningarna ovan har ingen vetenskaplig grund, utan det är som det står, beräkningar. Men, beräkningar som förmodligen är lågt räknade!
  Det är tragiskt när människor dör i olyckor och det är naturligtvis inget som man av glädje skall frossa i på minsta sätt. Men ingen annan än dom själva bär skulden, ingen har tvingat dom ombord på båten och därför skall heller ingen annan lastas för deras död!
  JR

  Gilla

  • Pica pica

   JR, tror du alltså att det är p g a denna framsyn och önskan om att rädda svenska folket som Stefan & Co inte rört ett finger (liksom hela EU i Bryssel) för att lösa ”flyktingkrisen”? Som mest består av välfärdsmigranter som inte vill jobba.

   Gilla

 • Stenbock

  Dessa ”5000 döda” i Medelhavet är ju till största del självförvållade….
  Sätter ,man sig i en gummiflotte,och begär sig ut på havet är riskerna att drunkna uppenbara.
  I dag sörjer jag den ryska Aleksandravovakören som i natt störtade i Svarta Havet på väg till ett uppträdande i Latakia,Syrien.Hela den berömda kören dödades vid katastrofen:

  Gillad av 2 personer

  • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

   En tragedi att denna begåvade kör raderades ut, de bidrog till att göra livet trevligare för mänskligheten!
   Människor som sedan 2000 år tillbaka bara ställt till jävelskap känner jag däremot ingen sympati med, dvs Aylan/Allan/Muhammed och hans 10 kärringar och 100 ungar….Ja, ni förstår!!!!
   Våra liv är för korta för att vi ska lägga tid på att hjälpa människor som bara vill skada oss DVS MUSLIMER!!!!!!!!!!!

   Gilla

   • Mimi N.

    Såja, låt muslimerna och frau Merkel skada andra som är riktigt stora i käften – på gatorna med flaggor, kors och bibel….

    Gilla

  • Hönsmamman

   Är man sedan inte simkunnig och klär sig insvept i flera tyglager som täcker hela kroppen ökar inte chanserna att man ska kunna dra nytta av sin flytförmåga om man hamnar i vattnet. Otränade och överviktiga får det ännu svårare att prestera den uthållighet och teknik som skulle behövas för att nå land. De skriker dessutom ofta och tar på detta sätt slut på de krafter de har?

   Ändå talar inga media om detta? Inga räddningaktioner och hjälporganisationer ifrågasätter vare sig personernas egna ansvar eller politikernas drivande roll?

   Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: