Wallström fick palestinsk “soldatorden”

UTRIKES. Sveriges socialdemokratiska utrikesminister Margot Wallström var mäkta stolt när hon mottog en prestigefylld utmärkelse av den Palestinska myndigheten. En utmärkelse som normalt bara ges till ”en soldat som har utfört en framstående handling”. Men nog är Margot en liten soldat – som förminskar islamistisk terrorism utförda av palestinier, som erkänner Palestina som stat, som öser miljarder av skattebetalarnas pengar till den palestinska myndigheten – utan minsta insyn i vad de används till eller krav på att deras raketskjutningar och terrorattacker mot Israel ska upphöra.

varlden_idag_wallstrom
Wallström ser i varje fall stolt ut med de Palestinska soldatordern runt halsen. “The Grand Star of the Order of Jerusalem” (eller “The Star of Jerusalem”) heter den ordensutmärkelse som Sveriges utrikesminister Margot Wallström fick ta emot vid en ceremoni i Ramallah på Västbanken i torsdags.

– Hon fick den som ett erkännande för sitt långa stöd för det palestinska folkets rätt till självständighet och frihet, och för sitt långvariga stöd till vänskapen mellan Sverige och Palestina. Allt i kontexten av att stödja vårt självbestämmande och strävan efter fred, säger Palestinas Sverigeambassadör, Hala Fariz, till Världen idag på telefon från området.

“The Star of Jerusalem” är en prestigefylld orden som finns inskriven i reglementet för den Palestinska myndigheten för säkerhet: “The Star of Jerusalem ska tilldelas en soldat som har utfört en framstående handling”, lyder artikel 110.

-Pettersson har nog aldrig sett en regering i sådan otakt med tiden. Den påminner om den gamla historien från lumpen, när kartan och terrängen skiljer sig åt gäller kartan! Dessutom borde detta reta upp Israelerna ännu mer.

Regeringen satsar på FN som snart ingen bryr sig om, pratar nedrustning när världen rustar och vårt försvar är slaktat samt påstår att de är världens första feministiska regering samtidigt som de flörtar med islamister.

Det är dags att de börjar koncentrera sig på Sverige och svenskarna…

Sveriges socialdemokratiske statsminister Per Albin Hanssons talade till nationen den 1 september 1939, när andra världskriget bröt ut. Statsministern blåljög och sa att vår beredskap och vårt utgångsläge var gott. Dessutom kritiserades inte Hitler med ett ord.

Sanningen var att det var som idag – Vår beredskap är god, självgod…

12 thoughts on “Wallström fick palestinsk “soldatorden”

 1. Vilka idioter är det som röstar på dessa socialdemokratiska politiker?
  Det skulle verkligen behövas en ny upplysningstid, fast vi har så mycket media.

 2. Jag ser mer utmärkelsen hon fick av den så kallade Palestinska Myndigheten som en utmärkelse av “TERRORISTORDEN” och det är ju ingen ting vi Svenskar kan känna oss stolta för. Det är riktigt sorgligt att sådana människor som hon kan nå så höga positioner i samhället och besitta en en så pass viktig post som utrikesminister.

 3. Ja de #Palestinerne kjemper en vanskelig kamp mot de okuperende jødene.
  Forhåpentligvis vil hele værden omside samle seg mot dette jødepakket og få avsluttet den jødiske terroren i #Palestina. Pussig at flesteparten av disse jødiske terroristene i #Palestina har dobbelt statsborgerskap ?. Hovesakelig Amerikanske sådanne. Men man kan anta at Amerikanerne aldrig vil oppgi sitt Atomprogramm i #Palestina, Kjekt å ha Atomvåpen i den Atomvåpefrie sone som rekker alle naboer.. $$$ til jødene.

 4. “Palestinier” finns över hela världen och är skickliga “ljugare” som det är mycket synd om. Såg nyligen en intervju med en som bodde i Sverige och kunde berätta om den svåra evakueringen av Aleppo. Han benämndes “Palestinsk syrier”? Han har alltså sökt asyl i Sverige som krigsdrabbad syrier. Varför skickades han inte hem till Palestina? Eller de palestinier som demonstrerade här när de fick avslag. En stor biffig kroppsbyggare var ledare. Men de fick ju gratis gymkort i alla fall…

 5. “The Star of Jerusalem ska tilldelas en soldat som har utfört en framstående handling”

  Var det första gången den delades ut då?

 6. Då som nu stå Sverige med rumpan bar, men va inte orolig vi ha ju ett par plutoner på Gotland. Vänta bara när Löven stå där och Svamla “Vår beredskap år god” Som Bagdad Bob, medan Ryssen använder toan på Rosenbad eller roa sig på Gröna Lund. Medan Ryska flaggan vajer över slottet och Riksdagen.

 7. “…för det palestinska folkets rätt till självständighet och frihet, och för sitt långvariga stöd till vänskapen mellan Sverige och Palestina.”

  Jasså, då duger ett folk, minsann. Tänk omman skulle byta ut palestinska mot svenska istället. Då blev det ramaskri. För det är bara vissa folk som har fri -och rättigheter. OCH DET ÄR INTE VI!!!

  Varför ska deras etnicitet, vara deras land och inte vår vårt? Det är vidrigt hyckleri och diskriminering, som de beter sig gentemot oss äktsvenskar. Och att erkänna ett monokulturellt land, när man här hävdar ska vara mångkulturellt, är vidrigt sjukt falskspel. ANTINGEN ELLER TACK, över hela linjen. Annars kan lögnarna och falskspelarna bara draaaa. Det äckliga drägget, som beter sig så mot oss, har inget i styrelse över oss att göra, det minsta alls. Punkt!

  • Bara för att det inte dödats 5700 israeler av de hemgjorda och helt ofarliga raketerna som man skjuter mot Israe,l så borde det inte vara mer än rättvist att palestiner ostört får fortsätta sin beskjutning tills jämlikhet uppnåtts.

Kommentera