En vidrig video

Denna video som visar utövare av den ”fredliga och humana” så kallade religionen är i flera avsnitt väldig ”svårtittad”. Varför  lägger vi då upp den? Jo vi vill visa att det inte bara är i Irak, Syrien,Jemen, Afghanistan,  Libyen med fler länder som detta muhammedanska barbari utföres!

Denna video är från Egypten och producerad av entusiastiska muhammedaner som stolt vill visa upp hur duktiga de är att utföra muhammeds påbud så som de är övertygade om att de skall utföras.

Polisen i vissa områden i Svea Rike verkar i stort sett ha brutit ihop! FjärranÖsternRedaktören undrar: Vad händer när och om SÄPO och underrättelseorganen blir överbelastade och bryter ihop?

10 thoughts on “En vidrig video

 1. ”Feministregeringen ” har en ”samordnare mot extremism” som gärna hjälper denna mördare till ett nytt liv i Sverige som förskolelärare i Örebro, bostad, bidrag, körkort o ny Volvo för dom älskar dessa Islamister mer än sig själva och hatar bara SD

 2. Modiga människor som utför dessa dåd, NOT! Uppsåtet är solklart, det är MORD! Jag är bara människa, är inte säker på att livstids fängelse räcker. Om man är säker på att ett heligt krig pågår; varför maskera sig, är man inte stolt? Vilka fega svin, jag hatar dem så innerligt!

  • Innerst inne är alla muslimer muslimer!
   Muslimer ska följa koranens budskap.
   Koranen säger stt islam ska ta över världen, inte delar av den utan hela.
   ”Otrogen”, som inte accepterar att bli slav ska dödas.
   Det är snart vår tur, när vi släppt in nog många muslimer.
   Du röstade för det om du inte röstade på SD i senaste valet.
   Vill du verkligen ha det så?
   Vågar du ha muslimer omkring dig, nära dig?
   Vi måste skapa ett försvar. Polisen har inte kapacitet.
   Tänk efter!!!

 3. Tycker det är extremt bra att ni lägger upp dessa videos så 87.an kan tillgodogöra sig muslimernas spännande kultur från år 600 då förebilden Muhammed gick omkring i Medina och mördade. Jag har sett liknande videos och behöver inte se mer men jag tycker SVT och hatmedia ska titta som attackerar Ryssland och Assad i Syrien för deras insatser mot ISIS och mordiska rebellgrupper.
  Har just tittat på en SVT dokumentär om några riktiga män, finska dykare som gjorde en hjältemodig insats i Norge på över 100 meters djup, se den istället om du ändå sett liknande filmer som den ovan. Att dyka som i filmen om de finska männen kräver INTELLIGENS, UTBILDNING, KUNSKAPER, SAMARBETSFÖRMÅGA ET CETERA….och detta mina vänner saknar Muhammedanerna/muslimerna/araberna fullständigt och det är för jävligt att vi svenskar påtvingas Aylans hela släkt i något slags inbillat HUMANITÄRT STORMAKTSFUSKBYGGE….
  Sveriges politikerfrälse är en tragedi för dess befolkning, de rädda, tysta, fega, kuvade under den politiskt korrekta massinvandringsideologin som till varje pris ska framhäva EN SANNING…..-DEN POLITISKT KORREKTA!

  • Beträffande att förstöra ett land…-SVERIGE…! Såg SVT 21.00 Nyheterna från Tensta – en demonstration där en s.k. imam höll tal mot skjutningar i området….Bilden på patrasket som demonstrerade var tydlig…:BARA SVARTA!!! Stefan Löven kallar dessa ”pensions-räddare” …-MEN verkligheten talar sitt tydliga språk mina vänner….-TENSTA LIGGER PÅ JÄRVAFÄLTET SOM HAFT SVERIGES HÖGSTA SOCIALBIDRAGSKOSTNADER I 40 ÅR SEDAN OLOF PALME STARTADE UPP MASSINVANDRINGSPROJEKTET….!!!

 4. Usch !! Men glöm inte zigenarna – det kryllar av våldsamma zigenska rånare på gatorna i rumänska städerna. De har just återvänt ’hem’ från väst Europa, välnärda och med nya krafter. I staden Botosani (norra Moldova) häromdan attackerade tre sådana tuffa romer brutalt och oprovocerat fem medelålders- och äldre kvinnor. De nöjde sig inte med att rycka ifrån dem väskor och smycken (örhängen och ringar), utan slog dem blodigt. TV-nyhetskanalen Antenna1 filmade offren på sjukhusbädd – det var hemskt att se på dem – kunde inte ens prata för de hade brutna käkar, blåtiror m m. Polisen kom fort på anfallsplatsen, men blev övermannade av zigenarna.
  Ser ni, EU-politiker, ni uppmuntrar avskräden att kräva sina rättigheter i hemländerna och trotsa allt och alla. Sedan, medvetet, skickar ni dem tillbaka för att förstöra även för de fattigare länder där muslimerna än så länge inte satt klorna i . Allt det här för att ni EU-pamparna ska fortsätta vältra er i pengar och makt !!!
  Gott folk se upp, ta inte emot IS-återvändande bödlarna !!!

  Curse on you all socialist, kommunist thieves and bastards !

  • Vet inte om TV-rapporten och bilderna kan ses – länken saknar http. Har försökt även med elektronisk översättning. Man får inte dock yttra ordet ’zigenare’. Dock är de identifierade, en greps av gendarmer. Man får googla själv för att se och höra TV-nyheter och bilderna. Sökord: Teroare in Botosani …

   Teroare în Botoșani: 5 FEMEI bătute crunt și jefuite de tâlhari, în doar …
   observator.tv/…/teroare-in-botosani-5-femei-au-fost-batute-cru…
   Översätt den här sidan
   Teroare în Botoșani: 5 FEMEI bătute crunt și jefuite de tâlhari, în doar 24 DE ORE. Ar putea fi atacatori în serie (IMAGINI ŞOCANTE)

   Botosani poliser ansikte men med 4 andra liknande fall, och alla offren är kvinnor.

   Den första attackerades onsdag kväll klockan 17.00, sade lokala medier. Det handlar om en 80-årig, slagen och rånad även i den byggnad där han bodde. Han slogs till marken och sparkade av personer som stal juveler de har på dem. Octogenarian var på sjukhus.

   De andra kvinnorna attackerades på samma sätt, inklusive några med pepparspray. Efter att ha slagit Primaire han nådde sjukhussängen.

   Poliser är nu på sin vakt. Utredarna utesluter inte attackerna vara utförda av samma personer.

   ”I alla dessa fall, polisen Kriminal började forskning och vidta alla nödvändiga åtgärder för att identifiera författarna och dra dem till straffrättsligt ansvar. Vi nämner dock att i alla fall, är utredningar som utförs under överinseende av åklagare inom åklagarmyndigheten nära Botosani domstolen ”sade talesmannen IPJ Botosani, Daniela Gheorghiescu citeras av botosaninews.ro.

   Enligt tidningen stiri.botosani.ro polisen råder dem att undvika kvinnor i staden, när det är mörkt, isolerade platser, dåligt belysta eller åtföljas av en annan person.

Kommentera