Mordet på Skallberget

INVANDRARVÅLD. I torsdags skrev vi om att Sverige har aldrig varit tryggare, då fick Mordet på Skallberget bara vara med som en tidningsrubrik. På lördagsmorgonen fick polisen in uppgifter om att en man var skadad i en bostad på Skallbergsgatan 6 i Västerås enligt VLT.se

Den 42-årige mannen, som hittades skjuten i sin lägenhet på Skallberget på lördagsmorgonen och som senare avled av sina skador, blev dödad i sömnen. Det rapporterar SVT Västmanland.

Enligt SVT ska mördaren eller mördarna tagit sig in via altanen och dödat mannen med flera skott. Polisen tror att mordet var noggrant planerat.

Mordoffret var kurd och hade ett djupt politiskt engagemang, men VLT påstår bakom betalvägg att mordet rörde sig om mycket pengar.

-Pettersson säger bara att när det handlar om våldsbrott så hamnar vi som så ofta förr i Mellanöstern…

Nedan en bild på den mördade Sadi Bamandi och en nyhetssida från Kurdistan som jag inte kan översätta…

2016-12-12_1827

1 thoughts on “Mordet på Skallberget

  1. Jag är uppväxt på Skallberget, och jag minns i stort sett bara kamratskap och glädje (nåja, några slagsmål kanske det blev). Fast det det är ju tryggare idag, har jag hört några stora ”tänkare” säga. Den ”tryggheten” måste väl infunnit sig i samband med den stora invandringen från mena då vad jag kan förstå…

Kommentera