Kakan är På Spåret i opartiska SVT

MÅNGFALDSMEDIA. Årets upplaga av SVT:s program “På Spåret” har dragit igång. Programledaren Kristian Luuk och domaren Fredrik Lindström leder Sveriges mest populära frågeprogram  när de frågar “Vart är vi på väg? 

Frågan borde vara “Vart är SVT på väg?” En av de tävlande är nämligen den våldsbejakande vänsterextremisten Karin Kakan Hermansson och för er som inte känner till vänstern språk så betyder ACAB “All Cops Are Bastards”. Det är ett Twitterinlägg från 30 augusti 2014. 

2014-08-31_0809

Nåväl, en gång är ingen gång. Damen har även varit sommarpratare i Sveriges Radio P1, då sågade Karin ”Kakan” Hermansson urvalet i Sommar i P1. ”Det gör mig fruktansvärt förbannad över att se hur många vita vi är som sitter här”, sade Kakan sommaren 2014 och fortsatte att klaga på bristen på mångfald – “Jag är chockad över hur sjukt ”svenskt” det var. Jag tycker att det kändes lite nationalistiskt med kransarna i håret och allsången och allting. Jag känner mig så himla ovan vid det här faktiskt, inte hemma alls.”

Polismorden i Malexander känner ni säkert till. Kakan gillar inte att de mördades kollegor sörjer.

kakan-om-malexander

…vi fortsätter med november 2012

kakan-hermansson-om-vita-man

…i februari 2013 var det dags igen…

kakan_om_krankta_vita_snutar

Kakan har även uttalat sig om män “Män är inte lika utvecklade känslomässigt och intellektuellt, så det blir lite som att umgås med ett barn. Jag kan inte se mig själv i en relation med en man, mitt liv skulle innebära alldeles för stora kompromisser av att behöva hålla tillbaka mitt intellekt”.

Det får räcka där men det finns mycket mer, Kakan har bland annat kallat kvinnliga poliser “snuthoror” men jag är inte ute efter Kakan, hon är enligt SVT förlåten och tiden måste ha sin gång. Däremot verkar inte SD:s “Järnrörsgäng” förlåtas trots ett den episoden skedde i juli 2010 och Sverigedemokraterna ännu inte hade kommit in i riksdagen.

-Pettersson undrar när någon hur “Järnrörsgänget” eller någon annan Sverigedemokrat, eller varför inte någon från Nordiska Motståndsrörelsen ska få vara med i “På Spåret”? SVT står ju för mångfald påstår de…

11 thoughts on “Kakan är På Spåret i opartiska SVT

 1. Kakan ska inte uttala sig om intellektuell utveckling. Inte när hen själv är en dvärg på området. I början tyckte jag det var rätt skönt med programledarbytet, För jag märkte rätt snabbt att det blev betydligt mindre sportfrågor. Något som jag inte alls är bra på. Men efter 5-6 säsonger med Luuk & Lindström har jag tyvärr också märkt att det blivit betydligt fler PK-gäster. Filip & Fredrik är ju ett par som förmodligen sätter igång kräkreflexerna hos en hel del fler än just mig. Hägglund var ju med tillsammans med en kärring som varit GD i nåt verk, minns inte hennes namn just nu. Plus säkert några till och det är en väldigt trist utveckling. På plus-sidan ska dom ha cred för en väldigt svår frågesport. Jag avskyr frågesporter för dummies. Något tråkigare finns inte.

  Håller med bloggens förslag om gäster som inte är PK. Hade kunnat tänka mig Kasselstrand & Berglund hade varit perfekta. Både roliga och intelligenta. Men kan även tänka mig Ingrid & Conrad och ett par av killarna i Motgift och Nordfront respektive. Men problemet för SVT är ju att då skulle ju Svensson bli varse att dom förtalade är varken onda, dumma eller tråkiga. Faktum är att dom väldigt ofta är mycket trevligare än PK-folket rent generellt sett.

 2. Förbålt besynnerligt att denna avart av det kvinnliga släktet väljer att stanna kvar i ett land där hon inte känner sig hemma. Varför packar hon inte sin kappsäck och drar annorstädes hän, mot nejder som motsvarar hennes krav på ett dynamiskt samhälle, där allt av maskulinitet reducerats till den miniminivå som erfordras för artificiell reproduktion? Eller ännu hellre, en utpräglad kommuniststat som kan hjälpa henne bli av med det talgöverskott som uppenbarligen även angripit de cerebrala funktionerna?
  Fruntimret måste betraktas som en inkarnation av hela den inhemska vidrighet de oikofobiska feminazistflatorna symboliserar.
  Andreas.

 3. Det är revolterande hur detta motbjudande däggdjur får utnyttja den uttrycksfrihet som vägras människor av riktigt värde !!!

 4. Tur at det finns fler knappar på fjärrkontrollen så man kunde byta kanal när jag upptäckte vilka som skulle medverka. Så nu är det sluttittat på detta program

 5. Satt och slözappade och råkade komma in i på spåret och få se denna “kvinna” och jag fick faktiskt en sur/besk smak munnen.
  Känns skönt att man ALDRIG har betalt tv-licens.

 6. Avskyvärda och naiva kommentarer, vi som kommer ihåg Malexander inte minst, men jag frågar mig istället hur hon kunnat bli så här? Knappast uppväxten då jag tycker hennes pappa verkar vara en lugn och sansad karl av vad man sett, det är nog mer sällskapet privat och en dålig självbild. Tycker hon har sina ljusa sidor emellanåt och det borde hon visa oftare. Hon kanske får krypa till korset efter all kritik och förlorat kontrakt med Audi, helt rätt. Tror hon behöver byta umgänge, inget fel att vara lesbisk och feminist, men det ger en inte rätten att spy extrem galla över andra människor och deras yrkesutövning. Sen vad gäller hennes utseende….vad har den med saken att göra?

 7. Fy för denna fula otäcka hatiska extremist, man spyr bara att se detta beläte. Endast Helle Klein kan konkurrera i hat och fulhet.

Kommentera