Fantastiska forskare, fega politiker, vinklande journalister och ett spännande liv!

-Pettersson har varit med ett tag och blir inte så upprörd över alla katastroflarm i världen. Forskare måste komma med teorier om elände, annars får de inga anslag. Politiker vill vissa sig handlingskraftiga och delar ut andras pengar i högar eller tillsätta en utredning och journalisterna skriver enligt parollen – kolla aldrig en historia, då spricker den. Nedan en sammanfattning av de 50-60 senaste åren…

1960-talet hotade mänskligheten med kärnvapenkrig, det var tyst vår och DDT, vi var tre miljarder människor på jorden och befolkningsökningen var katastrofal och oljan var så gott som slut.

1970-talet hotade med en ny istid, forskare visade att temperaturen sjunkit stadigt de senast 30 åren, det var oljekris och vi pratade om barnbegränsningar och hade blivit 3,7 miljarder på vårt klot.

1980-talet hotade jorden med att krossas av asteroider, aids, av oljan fanns det inte mycket kvar och nu var vi 4,4 miljarder på jorden och paniken började sprida sig.

1990-talet hotade med grillning av oss för att ozonhålen växte, av oljan fanns det bara droppar kvar och vi var hela 5,3 miljarder.

2000-tal, nu skall vi dö av klimatkatastrofer eller fågel och svininfluensa, oljan håller fortfarande på att ta slut och vi har blivit drygt 6 miljarder vilket alla är överens om är alldeles för många.

2016. Nu hotas vi av ryssen och global uppvärmning men massinvandring av outbildade analfabeter ska rädda oss och oljan finns i överskott, så mycket att oljeproducenterna försöker begränsa produktionen för att få upp priset.

Den närmaste tiden passerar vi 7,5 miljarder invånare på vår arma jord men varken forskare, politiker eller journalister pratar längre om befolkningsökningen eller faran med islam…

Tänk vilket spännande liv vi lever och var rädda om vårt klot!

jorden-dubbel

5 thoughts on “Fantastiska forskare, fega politiker, vinklande journalister och ett spännande liv!

  1. @Pettersson, lysande upplysande av en klok äldre journalist av det rätta virket. Samt tack för underhållande kommentarer på en söndag. Min slutsats av 1960 – 2016s historia är att dagens hot är överbefolkning och islam något som delas av de som förstår att ”ekonomi” (se bild av Magdalena) sätter gränser både för Sveriges och världens överlevnad.

  2. Bra sammanfattning av alla olyckor som dessa PK idioter skrämmer oss med. Allt i eget vinstintresse. Så länge det finns så många godtrogna dårar som sväljer dessa bluffar kan de fortsätta att leva gott.

  3. Om olycks-profeterna händelsevis skulle få rätt om alla katastroferna dom förutspått … Ja då hoppas jag att man iaf finns bland de fåtal individer, som ändå överlever och kan under kalla och klara vinternätter fortsätta avnjuta vackra norrsken över himlavalvet (se bilden nedan).

    http://gifsec.com/wp-content/uploads/2015/03/Aurora-Borealis-GIFS.gif

    Än så länge har iaf inte en enda dysterkvist larmat om att det är något livshotande … såvitt jag vet. Man skulle kanske skicka in en ansökan för att få ett saftigt statsbidrag i mångmiljarklassen.

    För att vara garanterad utdelning kan man ju påstå i ansökan att norrskenet misstänks vara grundorsaken till alla cancersjukdomar i hela världen och att man har en universal-lösning på G. Det kommer dumskallarna i bidrags-utdelar-juntorna att gå på … tvärsäkert!

  4. I år har vi också haft Brexit och Trump…… Katastrof enligt media. En journalist i Stockholm vill bygga sig ett skyddsrum och en i SDS är livrädd.

Kommentera