Välkommen på middag Jimmie


”Jimmie Åkesson lagar middag till dig ifall du är beredd att betala……”

Jag kan laga middag till Jimmie Åkesson helt gratis ifall han är beredd att kommamiddag-med-akesson till mig och be om ursäkt för det karaktärsmord han medverkade i mot mig sin (då) partivän, på bästa sändningstid i svt år 2014.

Vi två, Jimmie och jag har en del att prata ut om, och ett förlåt kostar inget men skulle vara ytterst klädsamt för honom. Jag har idag gått ut på facebook och bett lite vänner om hjälp med middagsinviten, svar rullar in. ”Ni facebookvänner som fortfarande har möjlighet att framföra något som går upp i ”toppen”, bistå mig gärna med middagsinbjudan  ”

Under det senaste året har jag utbildat mig till kock, så nåt kan jag alldeles säkert svänga ihop, väl mött Jimmie.

HÄR kan ni lyssna på mitt sommarprat hos Ingrid och Conrad, i sommarpratet blir ni informerade om vad och om hur det hände. Politik är fult. Lyssna gärna, och jag garanterar att musiken jag valt till berättelsen både passar samt är jättebra 🙂


Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: