Ramberg eller Betnér, vem är galnast?

-Pettersson vet inte om personerna skämtar eller om de är dumma på riktigt…

22 thoughts on “Ramberg eller Betnér, vem är galnast?

  1. Betnér är bara en random byfåne, men Ramberg är ju så in i helvete pantad – trots hög juristexamen.

  2. Hm, vem är mest galen? Utan någon vidare eftertanke säger jag remi. Nä, remi är ju en schackterm, ett spel som kräver en viss hjärnkapacitet. Jag måste omformulera mig, (hjärn)dött lopp?

  3. Varför är vi toleranta till de intoleranta?
    För mig som icke praktiserande kristen så var den här intervjun mycket intressant, mannen som blir intervjuad är 80 år och kristallklar samt har en ovanlig erfarenhet genom sin uppväxt särskilt när man betänker att detta var för några decennier sedan.
    Islam behöver reformeras och det NU !
    https://www.youtube.com/watch?v=Nf4RJxnU3_s
    Islamiseringen är beräknande och går efter planen.

      • Heder åt pastor Stanley Sjöberg för att han klart och tydligt bevisar för kristna vad och hur farlig islam är, har sett några videos av honom på Youtube, han gör det ur ett kristet perspektiv. Jag är dock inte lika säker på att islam kommer att kunna ta makten i Sverige….-dock är risken överhängande om ar aber/muslimer blir fler än Sveriges ursprungsbefolkning och det kan gå fort då de förökar sig som kloakråttor…

    • För att återgå till intervjun ovan, vid tid 36.46 extra viktigt , ett möte på KTH där talade Morgan Johansson och sade följande ….” vi ska utplåna kristendomen från Sverige”…………………………………………

  4. Alla vet att Anne Ramberg menar, Öppna era plånböcker.
    Både Anne och Ruben och Hilda är ju jättetacksamma över alla 100 tals miljoner extra som tickar in till advokatsamfundets medlemmar med alla
    enkla immigrationsmål.
    I rättvisans namn borde hon ge provision till Reinfeldt och MP samt en del andra stollar.

  5. I ”lokaltidningen” hittar man denna beskrivning.

    ”En fullvuxen man greps i natt vid centralstationen i Vagnhärad, där han ritat fula saker på väggar.”

    När 35 000 ensamkommande barn kommer till Sverige. Så skulle aldrig ”lokaltidningen”, vara i närheten att antyda att något av dessa barn skulle vara en ”fullvuxen man”.

    Den fullvuxna mannen i Vagnhärad, var för övrigt 26 år, enligt uppgifter i ”lokaltidningen”.

  6. Dom två galningarna är ytterligare ett bevis för institutioner
    som Sankt Lars och liknande aldrig borde lagts ned?
    Att sen den ena fjollan är högsta höns över Advokatkåren
    visar med all tydlighet på hur illa det är ställt med Sverige!

    • Sant, vilken hycklare den kärringen är men bra att HYCKLERIET fått ett ansikte….!!!

  7. Dom uppräknade ovan och alla deras följare tycks leva i sina egna trygga bubblor och verkar alla hålla sig mycket lååååångt borta från de livsfarliga c:a 55 no-go-zonerna runt om i Sverige. De skötsamma invånarna lever där i ständig skräck och räddningspersonal i ambulanserna & i brandbilarna, kronofogdarna m fl måste få poliseskort för att våga sig in … samt brevbärarna m fl inom samhällsservice blir utsatta för dödshot etc etc.

    Rapportering från dessa farliga områden görs av orädda journalister från media i Norge, Danmark, Australien, Nya Zeeland, Kanada, USA m fl länder. Men journalister från svensk MSM-media såsom SVT, TV4, DN, Aftonbladet, Expressen etc, …(vilka alla har områdena inom kort pendlingsavstånd t ex med publika färdmedel såsom T-bana, buss … eller med egna tjänstefordon) … de avstår omsorgsfull från att bege sig dit för att rapportera om de allvarliga problemen som finns där.

    Anne Ramberg, Donatella, Magnus Betnér och alla deras likasinnade lever kanhända i dödsskräck för att möta och råka hamna i bråk med massor av kriminella och mycket vältränade ”brunråttor” …,

    https://media.giphy.com/media/k3G6NpAvK56HC/giphy.gif

    … vilka med grovt våld har gripit och upprätthåller makten i no-go-zonerna.

  8. Man suckar djupt och försmäktar av bedrövelse över den abnormitet etablissemangets sagesmän anammat. Något så uppenbart lögnaktigt och absurt får man söka med ljus och lykta efter i historien. Deras förakt för den ordinäre svenskens intelligens är så uppenbar att den under inga omständigheter längre kan döljas av en kontinuerlig tillämpning av pseudohumanistiska propagandafloskler.
    Vi har hamnat i en mycket obehaglig mardröm där de odödliga sanningarna och normativa riktlinjerna för ett funktionsdugligt samhälle plötsligt bytts ut mot sina makabra antipoder. Vansinnet normaliseras medan det sunda förnuftet förjagats ur det offentliga rummet. Ett skrämmande, overkligt scenario som emellertid bör ha det goda med sig att svenska folket vaknar upp ur sin lydiga politiska dvala och protesterar mot det kollektiva självmord nomenklaturan iscensatt.
    Andreas.

  9. Absurdistan i ett nötskal. Att vägra se dom av Reinfeldt helt i onödan skapade samhällsproblemen allra helst inom rättsväsendet. Det verkar vara desperat att försvara vansinnet.

  10. Inte ens om han vore en häst (som han vid tillfälle uttryckt sig tro att han är) skulle hans agerande sorteras in under något som har med klokhet att göra.

  11. Att utifrån sin egen nivå av förstånd uppfatta Reinfeldt som en klok person vittnar om att personen själv befinner sig på en lägre nivå, dvs i den vänstra svansen av en normalfördelningskurva som mäter klokskap. Reinfeldt befinner sig på en nivå där antalet som är klokare än han med en kraftig majoritet överstiger de fåtal som understiger hans nivå. Ett av dessa få unikum är alltså denna kvinna som utan att skämmas för det erkänner att hon inte ens är så ”klok” som den blygsamt/sparsamt/obefintligt begåvade Reinfeldt?

Kommentera