Stäng

12 reaktioner på “Livet innanför murarna ser mörkt ur

 1. Vad kommer det sig att alla dessa mörkermänniskor är så inihelvete fula och ständigt spretar med sina äckliga fingrar åt alla håll.

   1. Förlåt mitt namn är Plåt….Siffrorna är nog riktiga, ex 2013 35% utländska medborgare och de övriga 65% är 1:a och 2:a generationens invandrare med svenskt medborgarskap!!

  1. hur har dom råd med cigaretter ? Kom ihåg en historia , om fröken iskolan, visade bilder om hur det var på JESUS tid FATTIGT fattigt , klädda i trasor . . en liten kille sa då MEN FOTOGRAFEN hade de råd med .

 2. https://affes.files.wordpress.com/2012/07/guillou_svartskallemajoriteen.jpg

  Författaren och journalisten Jan Guillou skrev år 1996 ett reportage i Aftonbladet i samma ämne d v s om överrepresentation i svenska fängelser.

  Delcitat

  ”Därför är fängelserna fyllda med utlänningar

  ”Under mitt allra första år som journalist, 1966, försökte jag undersöka ett påstående om att utlänningar skulle vara mer brottsliga än svenskar. Det fanns en del rykten i den riktningen ….”

  Slut delcitat

  Tidningsartikeln är ganska lång och därför lägger jag upp en länk nedan för dom som vill läsa hela det mycket intressanta reportaget.

  Websidan hos Aftonbladet är daterad januari 1996 och kommer snart att fylla 21 år. Därför är den inte i bästa skick … t ex visas bilder bara som X … men all text är intakt och lättläst.

  Läs gärna Jan Guillou skrivning om fångarnas kulör och procentandel på Norrtäljefängelset. Även fängelset Österåker m fl nämns. Var så god! Här är länken:

  http://wwwc.aftonbladet.se/nyheter/guillou/guillou6.html

  1. Intressant artikel av Guillou, undrar om han vill kännas vid den idag?
   Utdrag:
   ”För många zigenare stjäl för mycket
   I ett inslag som handlade om zigenare påpekades bland mycket annat att alldeles för många zigenare stal för mycket. På den punkten fanns inga sakliga invändningar. Men det väckte indignation att denna rasistframkallande sanning hade framförts i TV.
   Radionämnden fällde programmet enligt sin allra strängaste regel som handlar om brott mot Sveriges demokrati och man motiverade sin fällning just med att denna typ av påpekanden skulle kunna framkalla rasistiska stämningar i landet.
   Det statliga forskningsorganet BRÅ tillsatte en utredning för att visa att zigenare verkligen inte stal för mycket.
   Utredningsresultatet gick emellertid dramatiskt åt motsatt håll, varför utredningen hemligstämplades.”

   PK härskade redan då….

   https://petterssonsblogg.se/2014/06/10/for-manga-zigenare-stjal-for-mycket-2/

   https://petterssonsblogg.se/2013/10/25/register-och-utredningen-om-zigenares-brottslighet-som-forsvann/

Kommentera

%d bloggare gillar detta: