Varför tillåter LO diktaturkramare på höga positioner men inte SD-sympatisörer?

EXTREMVÄNSTERN. HRF centralt tar avstånd från Jenny Bengtsson, som är distriktsordförande för Stockholms och Gotland i Hotell & Restauranganställdas Förbund (HRF), skribent på vänsterextrema ETC och riksdagsersättare (V). Om Jenny tidigare på bloggen och om när Vänstern stödde Hitler

Jenny Bengtsson, som utmärkt sig för att missbruka sitt fackliga förtroendeuppdrag för att bedriva hets och hat mot Sverigedemokraterna och hylla kommunismen. Efter att Bengtsson i en serie inlägg på Twitter strött lovord över Kubas nyligen bortgångne diktator Fidel Castro, går Hotell- och restaurang-fackets förbundsledning nu ut och tar avstånd från sin Stockholmsordförande.

hrf_twitter

-Pettersson tycker naturligtvis att damen får tycka vad hon vill, men varför inte göra en enkel jämförelse mellan Nord- och Sydkorea, Kommunism och Kapitalism.

jenny_bengtsson__001 jenny_bengtsson__002

-Pettersson misstänker att utan kapitalism tillsammans med demokrati så skulle vi alla ha gått omkring i trasor och varit hungriga. Det bästa kännetecknet på socialism är att alla är lika fattiga utom parti- och de fackliga ledarna.

Nåväl, till anledningen för detta inlägg. Hotell- och restaurangfacket tillhör LO. Tydligen accepterar Landsorganisationen att högt uppsatta fackliga företrädare hyllar diktatorer men de tar avstånd från Sverigedemokraterna på grund av deras människosyn samtidigt som ingen aktiv Sverigedemokrat tillåts ha ens den lägsta förtroendepost i många av LO-förbunden. 

Jenny Bengtsson och LO:s ordförande socialdemokraten Karl-Petter Thorwaldsson (stavat Torvaldsson i folkbokföringen, men det ska vara fint), är samma sorts politiska propagandister.

  • Facket använder de för partipolitiska syften.
  • Medlemmar som inte delar ledarens partipolitiska sympatier förföljs.
  • De agerar åsiktspoliser och arbetar som fascister.
  • De föraktar demokrati när ”demokraterna” inte tycker som dem.

Det är obegripligt att någon kan vara med i ett LO-förbund när det finns fria, politiskt oberoende fackförbund som dessutom är betydligt billigare.

Jenny hoppas troligen på en plats vid Nobelbanketten så hon får umgås med de rika kapitalistsvinen.

En fackpamp talar

jenny_bengtsson_

jenny_bengtsson_2

10 thoughts on “Varför tillåter LO diktaturkramare på höga positioner men inte SD-sympatisörer?

  1. Nåväl, vara hur det vill, det var i vart fall positivt att HRF valt att ta avstånd från den vänsterextremistiskt sinnade företrädaren för Stockholmsregionen. Fruntimret Bengtsson, vilken tveklöst borde ställa sin plats till förfogande, kan på intet sätt anses som representativ och för uppdraget lämpad.
    Andreas.

  2. Det är skrämmande att svensk fackföreningsrörelse är så inskränkt och dessutom har en sådan enögd syn på de demokratiska rättigheterna.

    Mångfald i åsikter och regnbågens demokrati gäller inte för LO.

    Där får bara en begränsad, samt partisk åsikt framföras, och bara genom en av regnbågens färger. Den röda…..såklart.

    Det fulla demokratibegreppet är fackföreningsrörelsen främmande och det är horribelt att man hela tiden får kränka sina medlemmars åsikts och yttrandefrihet, inom det sosse styrda LO-paraplyet.

  3. ”Orättvisa är idag att många svälter, nekas hem och sjukvård och sina mest grundläggande behov för att andra ska ha det i överflöd.”

    Så sant, så sant. De förra är svenska fattigpensionärer och de sista är bidragsturisterna. Tänka sig att Jenny kommer ut som SD:are. Vet HRF om det?

    Sedan kan man undra hur en som är så undermålig i det skrivna svenska språket kan bli regionordförande? Brist på motkandidater? Dålig menadsbyggnad och syftningsfel. Vad är till exempel ”nekas hem och sjukvård”? Menar hon ”nekas hem- och sjukvård” eller menar hon ”nekas bostad och sjukvård”? Och avslutningen ”för att andra ska ha det i överflöd”. ”Det” i detta fall är en syftning på det tidigare uppradade och vem vill ha svält och annat elände i överflöd?

    Patetiskt att en ledande företrädare för ett fackförbund inte ens klarar av högstadiets svenska.

  4. Lilla gumman har stor inkomst.Naturligtvis är det hennes medlemmar som betalar henne frikostig eftersom hon är värt det!
    Detta är pamp mentalitet som de härmar efter Kapitalisterna som de anser är en grupp som inte har något annat berättigande än att betala skatt.

  5. Även toppidrottsmän, särskilt ryska ishockeyspelare, hade det betydligt bättre än vanligt folk, de bar ofta militära yrkestitlar som Major etc och kunde träna väldigt mycket på arbetstid. Många hävdade därför att de egentligen var att betrakta som proffs redan på 70-talet el tidigare.

  6. Kapitalism är heller ingen ideologi, bara en metod och förhållningssätt. Det är vad man gör den till och använder den som, som spelar roll. Men socialismen är som den är. Genomrutten intill minsta del. Det är en ideologi, som går ut på att söndra, förstöra, fördärva och mörda mänskligheten, för det groteskas fullkomligans skull. Den går ut på att förröda allt vad gott och mänskligt är.

    Motsättningen står inte mellan socialismen och kapitalismen, utan mellan den socialistiska kollektiva amöban och MÄNNISKAN.

  7. Sista kommentsren sv henne var helt sjuk. Är det en terroriserande mördande vänsterdiktator, så är det enligt henne okej. Är det däremot en högerdiktator är det enligt henne förkastligt. Det är precis samma sak, under vem som helst, som människor behandlas illa. DET ÄR MÄNNISKOLIV DET HANDLAR OM JENNY, OAVSETT VEM SOM DÖDAR DEM. Precis på samma sätt som socialistsvin alltid har resonerat, och gör så än idag. DE BRYR SIG INTE OM MÄNNISKOR ETT SKIT!!! Utan endast den kommunistiska ideologins förverkligande. Sen om miljoner människor dör och plågas, skiter de fullständigt i. Så känslokalla och omänskliga är de socialistiska asen.

  8. Ja hon tillhör dessa vänsterhöns där tankeförmågan verkar
    att sitta i skosulorna? Undrar var hon hade trivts bäst om
    hon hade fått tillbringa ett år i Nord respektive Sydkorea?
    Det går ju bra att örla runt på gatorna här och lovsjunga om
    kommunismens förträfflighet, trots att historien visar på
    hur fel hon har?

Kommentera