V står till höger om KD när det gäller islam


INRIKES. ”Vänsterpartiets undfallenhet mot ett tilltagande islamistiskt kvinnoförtryck i Sverige förefaller obegriplig”, skriver Jan Guillou i en Aftonbladet-krönika.

aftonbladet_guillou

Han menar att V:s rädsla för SD har förblindat partiet och att det är en skam att V ställt sig till höger om KD i denna fråga. ”Om kristna sekterister härjade i förorterna­ och trakasserade kvinnor för deras klädsel och män för deras byxlängd eller stil på skägget och föreskrev regler för sexlivet vid vite eller hot om våld, skulle ingen vänsterpartist behöva tveka om ställningstagandet”, skriver Guillou.

Vänsterpartiets undfallenhet mot ett tilltagande islamistiskt kvinnoförtryck i Sverige förefaller obegriplig. Motsvarande reaktionära strömningar inom den kristna högern har partiet inga svårigheter att hantera.

Vänsterpartiets rädsla för att hamna i lag med bombliberaler och sverigedemokrater förblindat dem. Ty allt fler vittnesmål från muslimska kvinnor om ett tilltagande islamistiskt förtryck och trakasserier går inte längre att blunda för. Det gör Vänsterpartiets halsstarriga stöd till islamistiska reaktionärer alltmer omöjligt. Det är usel politik, omöjlig politik för var och en som säger sig företräda en feministisk ståndpunkt eller rentav ett feministiskt parti.

-Pettersson ser att Jan Guillou tycker vänsterns stöd är obegripligt men det tycker inte jag. Vänstern har alltid stöttat anti-demokratiska krafter, från Hitler och Stalin till dagens islamister, mot demokrati…

Det är dock lite kul att vänstermannen Guillou indirekt säger att Sverigedemokraterna har rätt och V fel när det gäller muslimer


8 responses to “V står till höger om KD när det gäller islam

 • Suzie

  Herr Guillou och många fler borde titta och lyssna både en och flera gånger på den här libanesen som kom som riktig flykting till Sverige 1984
  Vad Paul Gerara har att säga om islamiseringen av Sverige och att Sverige blir mer och likt Libanon ,inom 10-15 år senast är Sverige helt kört och precis som Libanon är idag,detta borde väl få vilken blindbock och sjusovare som helst att öppna ögonen och vakna upp och känna sig skräckslagna med tanke på allas våra barn och barnbarns framtid i Sverige.Politikerna vet och är helt medvetna om vad de gör,de är falska och ljuger mycket.Sjukklöverjuntan har förrått hela svenska folket och tagit ifrån Sveriges barn en framtid i deras eget land som vi och våra förfäder har kämpat så hårt för att bevara,bygga upp med svett,blod och tårar och inte sällan med livet som insats.Detta som sjukklöverjuntan gör mot svenska folket är lands och folkförräderi av allra värsta slag anser jag.

  Per Albin Hanssons tal första maj 1933

  ”Låt oss lova varandra att göra Sverige till en demokratins högborg och aldrig tillåta att resultatet av generationers gångna kamp och offer och våra egna mödor lämnas ut som byte åt våldsverkare och vettvillingar”

  ABRAHAM LINCOLN

  ”You can fool all the people some of the time and some of the people all the time ,but you can´t fool all the people all the time”.

  Gilla

 • Janne G

  Det här var ett uppvaknande som heter duga. För några få år sedan hörde jag samme Guillou debattera hedersvåld med en kvinna invandrad från Mellanöstern (som uppenbarligen talade av egen erfarenhet). Då hävdade den f.d. KGB-agenten att det inte fanns någon principiell skillnad mellan våld mot en partner orsakat av svartsjuka och det våld som föräldrar och syskon kan utöva mot sitt eget kött och blod p.g.a så kallad heder. Uppenbarligen har den annars oförbätterlige islam-kramaren Guillou för en gångs skull lyssnat och tagit in.

  Gilla

 • Fjodor

  palestina-kramaren Guillou ger jag inte mycket för.

  Gilla

 • Gruvmor

  Vad, har gubben plötsligt fått en klar stund eller?

  Gilla

  • Kurt

   Även en blind höna ……

   Gilla

   • sanning2010

    Problemet är att det inte är ”en liten högerminoritet” som gör anspråk på att representera muslimerna – det är istället en stor och hotfull grupp som börjar bli i majoritet bland muslimerna. Vore intressant att ta reda på hur många sharia-trogna muslimer vi har i Sverige. Men det törs väl inte etablissemanget undersöka?

    Gilla

   • Kalasbetalaren

    Tyvärr får vi alla snart reda på hur många dom är!

    Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: