Man försökte våldta kvinna i dike – greps imorse

INVANDRARVÅLD. En man misstänks för ett våldtäktsförsök mot en kvinna i Tyresö sent i natt, skriver polisen på sin hemsida. Kvinnan hade klivit av en buss för att promenera hem när ett sällskap yngre män och kvinnor gick bakom henne. Plötsligt drog en av männen ner kvinnan i ett dike där han försökte våldta henne.

Kvinnan gjorde kraftigt motstånd, bland annat genom att bita mannen i ansiktet och händerna och lyckades göra sig fri. Kvinnan kunde ta sig hem och hennes föräldrar larmade polisen.

Vid 05:10-tiden greps en man som stämde in på signalementet och även hade skador i ansiktet och på fingrarna.

7 thoughts on “Man försökte våldta kvinna i dike – greps imorse

  1. På trångsundsvägen i trollbäcken har det öppnats flera hem för dom ensamkommande barnen . Så fler lär det bli så den ända räddningen är att köpa ett kyskhet bälte

  2. Eftersom dessa socialt, mentalt och sexuellt invalidiserade och libidinösa knogstödjare aldrig behöver befara något proportionerligt straff för sina gärningar, vore det helt följdriktigt att utföra ett effektivt kirurgiskt snitt. Det finns ingen som helst logisk bevekelsegrund för dessa grottmänniskor att behålla fortplantningsfunktionen, men det finns mycket hållbara argument för att försätta våldsmännen ur spel. Erektil dysfunktion vore en balanserad motåtgärd.
    Andreas.

  3. Synd att hon inte bet av hans snorre. I byhålan bredvid trollbäcken blev en tjej våldtagen av en ensamkommande han jagade dom hela natten med en militär helikopter.

Kommentera