”Örebroare” högg handen av man, döms till åtta års fängelse


INVANDRARVÅLD. De möttes i trappuppgången efter en fest. När bataljen var över hade den 32-årige mannen huggit av delar av handen på sitt offer med ett svärd, enligt åklagaren. Nu döms mannen till åtta års fängelse för försök till mord. Han ska också betala ett skadestånd till den drabbade mannen på drygt 220 000 kronor.

Den dömde hade inledningsvis hävdat självförsvar, men enligt Örebro tingsrätt var det mannen med svärdet som själv gick till attack. Flera av huggen med svärdet var livshotande. Den åtalade dömdes även för annan brottslighet.

Försöken att sy fast handen misslyckades. 

-Pettersson ser att media undviker att nämna det mörker som råder. Filip, Luis, Hessey, är gärningsmannen, som låter på videon.

Offert ser inte ut att må så bra

malsagaren_svardet

Vapnen

svardet_orebro

Den dömde, offret och vittnet. Mörkret råder.

orebro_tr_hand

TIDIGARE 2016-07-23. Man fick handen avhuggen i Örebro

En man har utsatts för ett mordförsök, alternativt dråpförsök, i Örebro under natten. Nu vårdas han på sjukhus, skriver Nerikes Allehanda. – En man har fått sin hand avhuggen, säger Dan Sööder, vakthavande befäl vid polisen i Örebro län.

Klockan var 03.47 när polisen kallades till en adress i Örebro på grund av bråk. – Vi kallades till en adress med anledning av att en person hade skadats på grund av ett bråk, säger Dan Sööder.

På platsen anträffades en person utomhus – som hade fått sin hand avhuggen. Enligt polisen har ”ett knivföremål” använts. Mannen, som är i 25-årsåldern, fördes till sjukhus.
– Eventuellt ska det finnas skador på den misstänkte också, säger polisens vakthavande befäl Fredrik Bäcker.

Polisen har kunnat knyta brottet till en lägenhet och kniven har anträffats. – Två personer har sedan gripits där i närområdet, säger Dan Sööder.

De båda gripna är i 30-årsåldern. En är misstänkt för mordförsök eller dråpförsök, den andra misstänks för skyddande av brottsling. Vad som var orsaken till bråket är inte känt.

-Pettersson noterar att polisen inte vill uppge några detaljer om de inblandade men Varberga är ett mångkulturellt område som ofta får vara med på bloggen och där råder med Reinfeldt, Löfven och 87:ans tillåtelse sharialagar…


8 responses to “”Örebroare” högg handen av man, döms till åtta års fängelse

 • age

  Jag skulle inte sälja min hand för 220 000:-.
  Är invällarnas händer mindre värda?

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Ett slag i ansiktet på alla genuina Örebroare. Detta politiserade epitet är ett direkt hån mot en vanlig samhällsmedborgare, och man kan betrakta dessa evinnerliga förtiganden om gärningsmännens verkliga härkomst som rent bedrägeri mot svenska folket. Etablissemanget är lika kriminellt som sin omhuldade och specialimporterade valboskap – en perfekt symbios.
  Andreas.

  Gilla

 • Ståfräs

  Det bästa är att det kostar ingenting utan är lönsamt på ”sikt” hälsar Feministregeringen.

  Gilla

 • dave

  Han har tummen kvar, så han får vara glad för det lilla.

  Gilla

 • benke

  När invandrare misshandlar invandrare då blir straffen höga men när invandrare misshandlar eller våldtar svenskar då blir straffen mycket lägre, hmm konstigt land vi lever i

  Gilla

 • Lena

  Den här mannens ord är nödvändiga, han för talan inte bara för sig själv utan också i allra högsta grad, en miljon nederländare.

  Liked by 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: