Hur skall du ha det Morgan Johansson?


Det skiftar från dag till dag angående de ”ensamkommande”.Först skall  de utvisas enligt ny ”praxis”. Sedan är Afghanavtalet klart – Nu kan tusentals skickas tillbaka. Detta var i september respektive oktober. Nu i november skall de få gå klart gymnasiet först enligt ett nytt lagförslag som regeringen tittar på?? Går det överhuvudtaget att lita 1 sekund på vår justitieminister?

morgan

Nu är inte Johansson ensam om att bestämma i regeringen, det vet vi men  han är snabb att ge ”oss” en morot för att sedan rycka tillbaka den lika fort. Det hittas alltid på något annat för att slippa stå för vad han sagt.

Nu verkar det vara MP som ställer krav efter det att Röda Korset kritiserat Sverige för att vi skall skicka tillbaka ”barnen” till Afghanistan.

– Det  måste finnas en möjlighet för de här ungdomarna att gå färdigt gymnasiet, vi jobbar med ett förslag. Vi kommer att göra en ny bedömning efter utbildningen och kolla på situationen i landet där ungdomarna kommer ifrån, säger Morgan Johansson till ekot.

Varför skall de gå ut gymnasiet här?  Senast i oktober sade Johansson att vi inte kunde ansvara för alla Mellan Österns tonårspojkar. Hur skall han ha det, mr Attorney General? Detta var ytterligare ett svek mot  oss som trodde att- äntligen händer något. Han tog tillbaka moroten igen.

Nu är vi trötta på alla svek och löften som inte uppfylls utan ändras från dag till dag beroende på vad alla ”barnkära”tycker. Jag månar också om barn men inte om ”barnen” som Morgan Johansson talar om. Det är hög tid att ge oss Svenskar tillbaka morötterna som han lovat. Om detta nya lagförslag kommer upp i riksdagen hoppas jag verkligen att det inte kommer att gå igenom. Att de övriga tar sig i kragen och röstar NEJ! Vi förtjänar inte att bli förda bakom ljuset igen.

SVT


16 responses to “Hur skall du ha det Morgan Johansson?

 • Billy Boy

  Delcitat från Ledarsidorna.se
  (Publicerat 2015-11-09 d v s drygt ett år sedan)

  EU-kommissionen ser inte med blida ögon på Sveriges agerande vilket innebär att vi nu med marginal bryter igenom 40-vallen i antalet internationella organisationer eller stater vi gjort oss ovän med.

  Samtidigt talar regeringen med kluven tunga för hemmaopinionen. Morgan Johansson påstår att landet är fullt emedan regeringspartnern Miljöpartiet säger kom hit alla som vill.

  Cirkus Löfven, med sina numera rätt namnkunniga ministrar, fortsätter på sin världsturné. Ikväll Bryssel, i slutet av veckan gästar direktören själv Maltas huvudstad Valetta för en global föreställning om migrationspolitik. Publiken, de svenska väljarna, sitter numera och gapar av hänförelse inför de återkommande praktvurporna och den omloppsbana som ser ut att ha sitt ursprung i ett parallellt universum.

  Slut delciatat

  Hela artikeln kan läsas på länken nedan:

  http://ledarsidorna.se/2015/11/liftarens-guide-till-galaxen/

  Och Cirkus Löfvens förvirrade migrationspolitik har pågått ända tills idag och fortsätter utan slut …. tydligen i all oändlighet.

  Gilla

 • Mimi N.

  Det går inte att lita på någon av ministrarna i svenska regeringen. Upprepar det jag sagt igår: de är inte politiker, de är inte människor ens. De är GETTER, muslimernas getter !

  Gilla

 • Suzie

  I Finland är det inga problem med att sända tillbaka både afghaner och irakier enligt återsändaravtal,där daltas det inte med vuxna ”barn”.
  Det är få afghaner som ens klarar / vill ha motsvarande grundskolekompetens i Sverige,dessutom är majoriteten av dessa afghaner icke minderåriga utan vuxna män som inte har asylskäl i Sverige då de lurat sig in här, så det där lögnerna som socialisterna i sjukklöverjuntan nu serverar bevisar bara att det finns inte en enda seriös avsikt att sända tillbaka några vuxna ”barn” ,illegala eller alla som inte har asylskäl här,allt skitsnack bara för att lura,vilseleda världens mest vilseledda och hjärntvättade folk.Mök måste rivas upp nu och ogiltighetsförklaras annars finns inte ett uns av trovärdighet att socialistjuntan tänker iscensätta ett återsändarprojekt.Mök ger alla illegala från hela världen (inklusive grovt kriminella) mer lagliga rättigheter som gratis sjukvård,gratis medicin,gratis tandvård,socialbidrag i många kommuner,gratis bostad etc än vad fattiga,gamla ,bostadslösa och sjuka svenskar ,detta är en styggelse och skam utan motsvarighet.Tror fan att inga illegala vill lämna skurkstaten och bananmonarkin parasitparadiset nummer ett där svenska dumma folket betalar,håller käft och glatt och villigt låter sig bytas ut och utplånas.

  Gilla

 • Vargkvinnan

  MORGAN ÄR OPOLITLIG !!!!!EN FALSK ORM!!!

  Gilla

 • ossie

  Han verkar gå i MPs ledband. Allt de vill och gör är ju skadligt och samhällsfarligt.

  Gilla

 • Nosferatu

  Nej!!!!!

  Gilla

 • Katarina Elsässer

  Lille Morgan är en vindflöjel inte särskillt klever men vadå han är sosse!
  Tyvärr får vi dras med honom ytterligen några år.

  Gilla

 • Pica pica

  Var det inte UNHCR som klandrade Sverige för att vi inte ser till att sammanföra ”barnen” med deras familjer – i hemlandet?

  Gilla

 • Ingemar

  Stackars gymnasier….

  Gilla

 • Falköga

  Så börjar också den här dagen med ett nytt minus. Vad säger Batra om det? Hon som nyligen sa aha!

  Gilla

 • angelicaplacet

  Detta måste väl räknas som förluster i välfärden att använda landets skattepengar till att utbilda andra länders medborgare.

  Gilla

  • realist

   Såsom varande ”morotsodlare” så anser jag att ALLA ”MOROTSODLARE” BÖR LÄGGA NER SIN ODLING NU !!!!

   Gilla

  • Mimi N.

   Särskilt att de är obildbara, oformbara. De har förpassat sig i vilda djurs stadiet, det går inte ens att dressera dem.

   Gilla

 • Lena

  Har han Ullentotts palls med sig så ……..kanske ………..men NEJ !

  Gilla

 • Utvandrad

  Det är därför jag inte betalar skatt i svedistan längre, bara en bråkdel av skattemedeln går till svenskar. Vem vill betala för utbildning till halva världen! Die dumme sweden lallar på och tycker det är toppen.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: