Mamma och pappa stödjer de nya kriminella


Nedanstående från 

De kriminella som ingår i gäng är inte en del av oss. Inte på det sätt som tidigare gängmedlemmar kunde ses. De hade familj som betraktade dem som kriminella, men föräldrar till nya kriminella ingår i klaner och kan se grabben som en bra unge som drar hem pengar till dem. De är inte integrerade i samhället utan lever i klanen och det gör deras barn också. 


De nya kriminella har inte samma värderingar som resten av samhället. De struntar totalt i hur det svenska samhället tycker att de borde uppföra sig. Detta skriver Thomas Ahlstrand, åklagare i Göteborg. Ingenting biter på dessa kriminella, menar han, utom att låsa in dem väldigt länge och hoppas på att detta nya går över. Eller också fånga in dem tidigt som unga tonåringar, både flickor och pojkar, och ta in dem i samhället. Men hur ska det gå till? Det låter som om de skulle behöva börja jobba i trettonårsåldern. Och då med enbart gamla svenskar, som har säkra demokratiska, västerländska värderingar.

De nya kriminellas lojalitet ligger hos familjen, klanen, kompisarna, gänget och kvarteret, menar åklagare Ahlstrand. Och de ser fängelsestraff bara som ett avbrott, något trist. De har inte kommit snett i samhället, de är inte utslagna. De har valt den kriminella banan. De har en total kärlek till mamma och en blind respekt för pappa och det motsvaras ofta av detsamma tillbaka. De lever i en bubbla av egna värderingar. Deras kultur är helt enkelt inte densamma som i landet de bebor.

Detta är i grunden ett demokratiskt problem. De kriminella har inte tagit till sig att de ingår i ett samhälle. De kör sitt eget race och allt är tillåtet. Deras fiender ska helt enkelt bort. De är som utomjordningar som plötsligt har landat i vårt demokratiska samhälle. De går in i en våldsspiral och kan snart inte känna annat än hat, rädsla, triumf och ångest. Det blir deras eget egenskapade helvete, som inte tar slut förrän de själva dör. Skjutna eller knivhuggna.

Här har jag skrivit om de misstänkta morden/dråpen i Sverige i år, som i slutet av oktober uppgick till 128 stycken. 

-Pettersson noterar att klansamhället breder ut sig, men statsministern säger att det är lönsamt på lite sikt…


22 responses to “Mamma och pappa stödjer de nya kriminella

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Den kärnruttna frukten faller ju inte långt ifrån det murkna livsodugliga trädet. Kriminaliteten finns nedärvd i dessa multidefekta gener, liksom annan asocial arvsmassa. Vad säger det i grunden kriminella kommunistiska SUF, dvs det syndikalistiska ungdomsförbundet som vill att alla poliser ska dö, om dessa parallella existenser? Känner de sig måhända besläktade med sina anarkistiska bröder? Perfekt rekryteringspotential för bärandet av de svarta fanorna…
  Andreas.

  Gilla

 • rannug

  Om man inte får önskad effekt (minskad brottslighet) av att utvisa brottslingen efter avtjänat straff så får man utöka bestraffningen genom att utvisa hela familjer. Tydliga regler för domstolar som tex straff längre än 6 månader ska utvisning ske. Attacker mot
  utrycknings fordon skulle kunna ge utvisning direkt. Från ord till organisation http://www.facebook.com/GustavWasasfolk

  Gilla

 • rannug

  Vi har redan fått getton som i USA och Frankrike som kommer att eskalera och när de känner sig tillräckligt starka så dikterar ”Black Cobra” villkoren i Absurdistan. Från ord till organisation http://www.facebook.com/GustavWasasfolk

  Gilla

 • Truthfighter

  Oj oj oj, det här är bara början på det nya islamistsamhället. Var så säkra. Gör man inget nu, så är det det som ENBART kommer att gälla om 10 år. Politikerna har ingen chans. Man är helt vansinnigt naiva och korkade, när bara låter det ske. Vill man förstöra ALLT va???? Vilka sjuka idiotsvin som styr vårt land idag. SUCK!!!

  Gilla

 • Kusken

  ”Men risken är stor att vi bara kan härda ut, hoppas att det går över” Skriver Thomas Ahlstrand, tyvärr går det inte över så länge de politiskt korrekta får styra vårt land!!

  Gillad av 1 person

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  Att SOCIALDEMOKRATERNA skulle omvärdera sin ansvarslösa massinvandringspolitik kommer aldrig Stefan löven och styrelsen för S aldrig att göra. 100-tals miljarder Euro har pumpats in i Integrationsverket med uppdrag att skriva in dessa i Sverige. Integrationsverket har 10,000 anställda, INTE något annat land på jorden bedriver en lika vansinnig politik. Ingen tull finns, knark och annat väller in utan kontroll, – gangsterklanerna jublar….ALLAH kan söka asyl, 90% har kommit utan pass och ID och ordern från SOCIALDEMOKRATERNA är att alla flyttare skall tas emot, – order från S och dess styrelse som inbillar sig att de representerar en HUMANITÄR STORMAKT….
  Jag har skickat flera mail om Stefan Löven och Mona Sahlin till Donalds Trumps administration om deras vurmande för återvändande mördare från ISIS…. De kommer att komma upp på CIA:s ”svarta lista”, det är bara en tidsfråga….Trump har makt att straffa Sverige extremt hårt!!

  Gillad av 1 person

  • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

   Det de gjort mot Sverige och Sveriges befolkning kommer de att få betala dyrt en vacker dag!!

   Gillad av 1 person

   • Truthfighter

    HOPPAS VERKLIGEN DET!!! De har oerhört mycket på sitt samvete. De har förstört ett helt folk och land, med anrika och långa traditioner, av god utveckling och sundhet. Det har gjort nåt helt oförlåtligt och obotligt, för all framtid. Och det hela fördärvet startade -68.

    Gilla

   • Luntan

    Menar Du att allt de roffat skall tas tillbaka?

    Gilla

 • Gigolo

  Veckan facit i Alvesta Tre inbrott ett pistolrån ett knivrån ett knivmord
  Alltså en helt vanlig vecka i Alvesta av våra kära nyanlända

  Gilla

  • age

   Muslimer som fullföljer koranens budskap?
   => att islam ska ta över världen, ”inte delar av den, utan hela. Och om så behövs, med våld!”
   Alla muslimer är muslimer!
   Koranen finns inte i ”light version”.
   Jag är rädd!
   Känner du dig trygg med muslimer nära dig?
   Kommer muslimen att försvara dig eller att försvara islam?
   Muslimens hjärntvätt säger att han blint ska följa islam!
   Vad gör vi? = sitter med armarna i kors och väntar?
   ELLER……….?

   Gillad av 1 person

 • Lena

  Jag undrar i vilken stad som utegångsförbud först kommer att utfärdas, troligtvis så hjälper inte det då kanske det blir undantagstillstånd som staten beslutar över, ja då kan vi ”vanliga” medborgare hälsa hem, för i ”rättvisans” namn så måste då även vi drabbas hur skötsamma vi än är. Ingen grupp får ju särbehandlas, då heter det rasistiskt.

  Gillad av 1 person

 • angelicaplacet

  Utvisning bör väl vara alternativet om ingenting annat biter.

  Gilla

 • Kurt

  Som Maffia klaner i USA, det ända som hjälper är att vara stenhård brutal när de är fortfarande i sin linda, skär ut cancern. Vi behöver inga
  ”God fathers” i Sverige. Runt hörnet och nackskott, Ge är av eller ta ett skott i nacken! När någon gör skit utvisa hela klanen.

  Gilla

 • Android77

  Hade en kompis förr i tiden som inte var så bra umgänge. Han snattade ihop med sin far. De fick säkert ihop varor för 20-30 000 i månaden. När pappan gick till kvällsjobbet som städare på en järnhandel så följde sonen med helt enkelt. Sen hjälptes de åt att stjäla.

  Sådan far, sådan son

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: