PK är sura på SD-skämt

HUMOR. I ett tal inför det brittiska partiet Ukips ungdomsförbund skämtar Tobias Andersson, talesperson för Ungsvenskarna SDU, om svenskars och vikingars plundringar i Storbritannien. Sedan lägger han till: ”– Jag är inte här för att stjäla era tillhörigheter, ockupera era hem eller attackera era kvinnor. Jag antar att ni redan har tillräckligt med utlänningar som gör det.”

Till Kit, som publicerat ett klipp från talet, säger Andersson att det gick hem ”jätteväl hos publiken”. På frågan om uttalandet är generaliserande svarar han att han inte ser något problem med det.

”Det är ett uttalande med inslag av humor, med kontentan att synliggöra de problem som en hög invandring medför på bostadsmarknaden och kriminaliteten – inte minst när det kommer till sexualbrott”, säger SD:s pressekreterare Felix Byström i ett skriftligt uttalande till Kit.

-Pettersson ser att PK-pressen är upprörda över skämtet och ännu mer förargade över att SD försvarar det. Konstigt att PK tar upp det tre månader gamla talet precis efter att moderaterna hamnat i blickfånget med sitt ”hora”.

Märkligt nog har jag inte sett någon PK-press blivit upprörda av nedanstående skämt av en av deras egna…

En av IRM:s skribenter gör Hitlerhäsning. När den "goda" sidan hyllar Hitler är det ett skämt - när Sverigedeokrater gör det får de löpa gatlopp och avgå... pressen
Oscar Schau, en av Sydsvenskans skribenter gör Hitlerhälsning. När den ”goda” sidan hyllar Hitler är det ett skämt – när Sverigedemokrater skämtar får de löpa gatlopp och avgå…

5 thoughts on “PK är sura på SD-skämt

  1. SMÅAKTIGT kallas det, de är småborgerliga som lever lååångt från mångkulturen och knappt hälsar på sina grannar MEN MASSINVANDRING AV MUSLIMER/ARABER det vet de att de gillar, – minst sagt KONSTIGT!!
    Verkligheten lär hinna ikapp dem, bara en tidsfråga innan AB Sverige kraschar rejält, då kommer de verkliga bekymren!

  2. Vem fan orkar med dessa PK-arslen, som inte har några problem med våldtäkter, mord, rån etc..etc, men ett träffsäkert ironiskt skämt däremot så tar det hus i helvete hos dessa humorbefriade skithögar…

Kommentera