6 thoughts on “Från klimatskojarnas möte i Marocko

  1. De gigantiska överföringarna av 10.000-tals miljarder i olika former av bidrag & stöd mm från de s k ”rika länderna” till de s k ”fattiga utvecklingsländerna” är ett av Världens största bedrägerier i dag.

    Korruptionen är redan vida utbredd på ledningsnivåer både i givarländerna och i mottagarländerna, vilket gör att större delen av pengarna hamnar i fel fickor och når därför ej fram till det stora flertalet verkligt fattiga världsmedborgarna som drabbas värst och därför är absolut i störst behov av stöden. Människorna på gräsrotsnivå skulle själva kunna åstadkomma de bästa resultaten i klimatarbetet om de fick full tillgång till penningflödena.

    Det finns massor av klimatpåverkande faktorer som inte går att påverka hur mycket pengar politikerna än pumpar in i bidrags-systemen. Hur ska man t ex kunna stoppa aktiviteterna i alla vulkaner på mängder av platser i länder över hela jordklotet. Dygnet runt läcker det ut ofantliga mängder värme, heta och giftiga gaser och enorma mängder aska vid långvariga vulkanutbrott. Där finns också enorma krafter från jordens inre som inga mänskliga åtgärder någonsin kommer att kunna rå på. Historiskt har enorma vulkanutbrott åstadkommit långt värre skador och omfattande död och förintelse än några andra naturkatastrofer på vår jord.

    Hur klimatsmart är det förresten att horder av ”miljömuppar” flyger jorden runt, dygnet runt 24/7 och därmed själva skitar ner atmosfären med mängder av CO2 mm.

    Det miljövänligaste vore nog om alla övergödda miljömuppar aldrig lyckades lyfta från startbanorna.

    http://www.crazywebsite.com/Website-Clipart-Pictures-Videos/Funny-Weird-Bazaar-Amazing/Funny-Bird-Plane-Take-Off-1.gif

  2. Vi får se vad som händer när tvivlaren Trump tillträder. Han kommer säkert att samla på sig experter med andra åsikter. Sådana som tidigare har tystats.

  3. Dessa grundlurade klimatmuppar som med en nästan religiös fanatism vill att vi mer eller mindre ska lägga oss ned och dö. Klimatförändringar har funnits så länge det har funnits klimat och det kan vi inte göra något åt mer än att anpassa oss till det.

  4. Danskarna har kommit på en del av lösningen på klimatproblemet.
    Man skal ge samtliga växtätande djur på jorden OREGANO.
    Lycka till!!!!!

  5. Det här med den globala uppvärmningen och att det är människans fel är den utan konkurans största lögn som någonsin förekommit på detta jordklot sedan ”THE BIG BANG”

Kommentera