Stäng

Islam påverkar

Tänk att det fortfarande finns de som hävdar att islams påverkan på det svenska samhället är en myt.

En muslimsk tandläkarstuderande accepterade inte de regler som Karolinska institutet satt upp i syfte att garantera vårdsäkerheten för andra studerande, personal och patienter. Den kvinnliga muslimen vägrade att visa sina underarmar som hon menar strider mot hennes tro och islams irrläror. Nu tilldelas hon 5 000 kronor i skadestånd för att hon känner sig diskriminerad av de regler som gäller för alla andra.

Plötsligt har det uppstått en källa för muslimer att håva in lite extrapengar. Vägra lyda regler, vänd dig till DO och media och plötsligt kan du räkna in tusenlappar på ditt bankkonto.

Är det bara jag som börjat tröttna på dessa muslimska krav, eller är ni fler där ute?

SR

10 reaktioner på “Islam påverkar

 1. Vi är många fler som är trötta på kraven och på myndigheter som böjer sig för dem. Hon är inte diskriminerad. Hon har inte behandlats annorlunda än någon annan, utan som alla andra. Hon borde ha vetat vad som krävdes i fråga om hygien när hon valde yrke.

 2. Om det finns någon svensk kvinna, som inte vill bli våldtagen så bör hon rösta på SD nästa val!

  En annan intressant tanke:
  ”En tro som förbjuder ….” => vad betyder det?
  Tror man att det är förbjudet?
  Är det förbjudet att tro?
  Är det tron som är förbjuden?
  Vad är en tro?

  Att tro är att inte veta.
  Att inte veta är att inte kunna.
  Att inte kunna är en begränsning.
  D.v.s. troende är begränsade.
  Troende är alltså inskränkta.
  Inskränkta är inget att beakta.
  Alltså: Troende kan aldrig tillhöra samhällets övre skikt!

  Provocerande? — Javisst, men verkligt.
  Verkligheten är provocerande.
  Acceptera verkligheten!

 3. Det skall aldrig tillåtas att någon enskild ändrar på nödvändiga säkerhetsregler pga religiös tro. Muslimernas tro får de själva ta ansvar för liksom alla troende av diverse religioner utan att blanda in andra. Det är nog bara att åka hem igen till muhammedanland och bedriva sin religion, störningsfritt och utan diskriminering. Sluta med kostbart och onödigt dalt!

 4. Do är inte till för att hjälpa gamla,fattiga och sjuka svenskar som inte har råd med sjukvård,medicin och den svindyra svenska tandvården.Do säger att de har fått order uppifrån att dem inte får ta på sig fall där svenskar inte får sjukvård,tandvård och medicin för 50 kr som ges till världens alla illegala,asylsökanden och nyanlända med put. Sjukklöverjuntans sk värdegrund,värdegrunddemokratin som baseras på alla(h)s (o)lika värde är grovt diskriminerande för fattiga svenskar. Sjukvård/tandvård som inte kan anstå gäller endast utlänningar som inte är medborgare i Sverige.SD borde jobba hårt för att Mök skall omgående rivas upp och ogiltighetsförklaras.Svenska medborgare skall ha bättre skydd och rättigheter än främlingar från tredje världen som aldrig bidragit med en krona till vårt land och folk.

 5. Vi är fler härute, MÅNGA fler härute, som tycker detta är fel. Ska man få skadestånd för att man bryter regler som är satta för hygien, smittorisker,
  för att en (1) kvinna som valt att studera till tandläkare, inte förstår dessa hygienregler som BORDE PRIORITERAS av henne som kommer att ha PATIENTANSVAR, borde INTE ÅSIDOSÄTTAS för att man har en tro
  som förbjuder vissa saker. I Sverige har vi valt att sätta patientens säkerhet som prio nummer 1 och då är det oförsvarligt att en blivande tandläkare ska klä sig i huckle, och långa ärmar för att hon ska BEVISA att hon är troende. Det hela har gått för långt…..

  1. Problemer
   t är att de allra flesta Svenska fortfarande inte ha ett hum om vilka förmåner som ”Nysvenska” och andra livsformer åtnjuter här i landet.
   De flesta jag prata med ha svårt att tro på dessa fakta, ”Sånt” händer väl inte i Sverige, är deras reaktion! Upplys folk om det som pågår bakom deras rygg, sen gör den Svenska avundsjukan resten.

 6. Det evinnerliga kverulerandet och alla petitesser de finner anledning att erinra gentemot, kan betraktas som en lukrativ del av deras strategi. Typisk satansnunna, skulle jag vilja definiera henne som.

 7. Det har redan inneburit en katastrof för Sverige, tysta snälla flickor som blir trakasserade när de är i skolan varje dag. De flickor som blir våldtagna och skall leva med att dessa muslim äckel som har förgripit sig på dem och makten och härligheten gör inte ett dugg för att förhindra nya våldtäkter. Frälsningsarmén är ett bra exempel på att titta bort när det händer inom deras väggar.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: