TV-tips

Har ni inget bättre för er ikväll ska ni bänka er framför TV:n och titta på ett av public service få intressanta program, Uppdrag Granskning.

Ikväll får vi ser hur infiltratörer från kanadensisk och svensk media avslöjar hur muslimer rekryterar jihadister i vår del av världen. Vi får också veta att IS planerar attentat i Sverige och att specifika mål har utpekats.

Sprid detta till familj, vänner, bekanta och arbetskamrater. Se till att så många som möjligt ser detta avsnitt.

9 thoughts on “TV-tips

  1. Hela programmet var en ren instruktionsfilm om hur man på bästa sätt tar sig in i Syrien och till is anonymt i syfte att mörda civilbefolkningen där.

  2. Sen var ju terroristen som Silbersky försvarar tydligen etnisk svensk vilket är ju ovanligt då det till 99% brukar vara muslimer

  3. Såg just att han som förberedde sprängning i Sverige hör och häpna hans advokat Slikbersky.Naturligtvis betald av oss skattebetalare. Det är nästan så man önskar att inbördes kriget kommer igång snart………….

    • Leif Silbersky får inte mer än någon annan försvarsadvokat. Ersättningen är statlig reglerat och ligger runt 1400 i timmen plus moms och det är mer än nog. Vill någon advokat ha mer får klienten betala hur egen ficka.

      Det är dessutom bra att många anlitar Silbersky, han är inte så duktig som han låter och fler av hans klienter blir fällda än de blir för en genomsnittsadvokat.

  4. Ja det naiva SÄPO står bara och tittar på de har full kontroll säger de för att inte tala om dessa naiva politiker helt fucking otroligt

Kommentera