Kaka med stjärnglans *Uppdaterat


Karin Signhild Hermansson kallas sig själv för komiker, konstnär och radikalfeminist.

Karin Signhild har hunnit fylla 35 år och har i vuxen ålder hankat sig fram i olika mediala sammanhang, precis som många av vänsterns feminister. Hon har inte sällan kunnat sola sig i glansen från strålkastarna, uteslutande för att hon har rätt åsikter, inte för att hon är särskilt intressant eller kompetent. Då har hon gjort det under namnet Kakan Hermansson som hon även är känd under på vår blogg.

De senaste i raden att engagera Karin Signhild Hermansson är Audi Sverige, eller ska vi säga VAR Audi Sverige, för klickar man in på sidan där hon presenteras som företagets nya affischnamn kommer man till en tom länk. Kanske inte konstigt, då reaktionerna på hennes medverkan varit minst sagt hårda. På Audi Sveriges Facebook-sida finns kommentarerna i en cachad version och ni kan ju själva läsa.

Audi Sverige har nu pudlat och bett sina kunder och andra om ursäkt.

skarmklipp

Frågan är om skadan inte redan är skedd. Tydligt är att vänsterns kuttersmycken inte längre är lika accepterade hos allmänheten och när den här socialistiska regeringen röstas bort 2018, kanske de går en ännu dystrare framtid till mötes. De kanske rent av blir tvungna att börja jobba bland verklighetens folk, som exempelvis industriarbetare och sjuksköterskor.

Chang Frick skriver mer om detta på Nyheter Idag.

Vad är det då som upprört Audis kunder och allmänheten utanför den radikala vänsterns allt smalare krets? Ja, bland annat uttalanden som dessa.

1

2

3

4

5

6

7

Ni kan ta del av fler uttalanden på den här sidan. Hennes hat mot män (vita förstås) och polisen kan man inte ta miste på. Att SVT, SR med flera mediala aktörer lyfter fram Karin Signhild Hermansson förbryllar nog många, men det är väl som det är i dagens Sverige. Med rätt åsikter kommer du långt, även om du som person är helt ointressant, inkompetent och full av hat mot vissa grupper (på svenska kallad rasist).

Ps.

I Audi Sveriges ursäkt till folket står att ”Kakan varit tydlig med att hon ångrar sina uttalanden på Twitter och bett om ursäkt.

Det är alltså så att man kan ångra saker man sagt, skrivit och gjort för att därefter erhålla ärorika uppdrag och chansen att få sola sig i glansen? Gäller det alla? I sådana fall har SD en hel uppsättning med kompetenta och engagerade kvinnor och män som uteslutits efter att ha fallit för medias drev och som kan fylla tomma stolar i både kommuner och riksdag.

*Uppdaterat 23:30

Det är nu klart att Audi avbryter samarbetet med Karin Signhild Hermansson. Kakan bloggar flitigt i modemagasinet Elle och från deras sida har inget hörts om eventuella värdegrunder eller avbrutet samarbete.


36 responses to “Kaka med stjärnglans *Uppdaterat

 • Lena

  Läste någonstans och såg att det inte var en lögn.

  Gilla

 • arra

  STÄLL KRAV PÅ KUNGA HUSET dom måste VAKNA o rädda oss SKRIK HÖGT så kunga huset vaknar VIKTORIA RÄDDA OSS åk ut i läder o berätta om SVERIGES förfall Gör något VIKTIGT för ditt land VIKTORIA

  Gilla

  • Tanten

   Hon bryr sig inte om Sverige, t.ex. Svenska barn. Men engagera sig i barn i andra länder, Sydafrika mm är poppis bland sessorna.

   Gilla

 • graal1

  Färdigtittat på spåret, vad är svt*s värdegrund då dom bjuder in en polis och manhatare, svt lyft ut butterkakan Nu!

  Gilla

 • Lena

  Surt sa ”räven” om…………………

  Gilla

 • Nog Nu

  Kampanjen är nu indragen/avslutad!

  Börjar man rota lite i den kulturmarxistiska reklambyrån återfinner man tex Svt:s Vd:s bror där!
  Man återfinner även rasblandar-propaganda i reklambyråns alster såväl som i Svt:s produktioner! Det är förstås en tillfällighet!

  Gilla

  • Falköga

   Nomenklaturan är större än vad vi lantisar anar.

   Gilla

  • Falköga

   När man tänker till en stund, så ser man här en smart uttänkt kampanj. Systern har Kakan i På Spåret. Samtidigt så kör brorsan annonser för Audi. Man tror inte att någon utomstående ser grejen.

   Men brorsan och systern är så inne i sin bubbla så de inser inte vad kunderna tycker om Kakan. Audi fick ett abrupt uppvaknande. Stjärna bryr sig inte. Tack Nog Nu för att du grävde! Det som inte redaktionerna klarar av.

   Gilla

   • Nog Nu

    Tack Falköga!

    Jag håller helt med dig i båda dina inlägg!
    Tittar man lite mer ingående i reklammakarnas portfolio så finns både IKEA och OLW med där, och vi vet ju hur den reklamen är utformad!
    Agendan är tydlig!

    Gilla

 • Argus

  ”Audi hävdar att de inte kände till Kakan Hermanssons kritiserade uttalanden när de valde att inleda ett samarbete med konstnären och medieprofilen. Nu avbryts reklamsamarbetet helt, skriver Resumé.
  Audis pr-chef Irene Bernald skyller missen på pr-byrån som rekommenderade Hermansson i hennes roll som modebloggare och tv-profil. Men efter att ha fått ta emot massiv kritik mot valet känner Audi att kampanjen med Hermansson inte längre uppfyller syftet.
  – Vi avslutar kampanjen för att många tagit illa vid sig, säger Bernald till Resumé.”

  Stollar leder stollar.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Det mest makabra med denna av själsförmögenheter så missgynnade kvastryttarinna, är ju det faktum att hon bl.a titulerar sig komiker. Man inser utan djupare studium av detta psykologiskt intressanta objekt, att hennes hjärna icke kan anses dimensionerad för annat än infantila provokationer. Den patologiskt uppdrivna frenesi med vilken vederbörande upprätthåller feminazisternas vanrykte, är kanhända komisk, men sorterar onekligen under lyteskomik. Nu börjar dessa vänstermilitanta grupperingar ana att de löper risk att bli genomskådade, och inget kan göra en människa mer aggressiv och får henne att intensifiera sitt utåtagerande beteende.
  Andreas.

  Gilla

 • Mimi N.

  Bind fast henne vid en påle på åkern så att hon gör lite nytta som fågelskrämma.

  Gilla

 • perarvidsson

  SvT har i sitt uppdrag att representera alla i Sverige som homosexulla som Kakan och radikalfeminster som densamme. Därför spelar det ingen roll vad hon säger, hon blir varken kritiserad eller får sparken.

  Därför lever hon ett skyddat liv där hon kan vara hur hatisk som helst, men att Audi eller den reklambyrå de anlitat inte förstår att denna skyddade sits inte gäller hos ett privat företag, genom att vi bojkottar dem är svårt att förstå.

  Svt uppgift att representera alla grupper i Sverige gäller förstås inte den fjärdedel som har socialkonservativa åsikter. Dessa får kicken direkt.
  Detta är bakgrunden till den gräsrotsrevolt som just sker i hela västvärlden.

  Gillad av 1 person

 • Dixon

  Det finns ett medicinskt tillstånd som heter fetthjärna.
  Likadant som kroppen, så bäddas hjärnan in i fett, och
  kan således inte fungera optimalt. Tankar spårar lätt ur..

  Gillad av 1 person

 • Efraim Barkbit

  Har de inte Google på Audi??
  Ofattbart att släppa fram en sån kretin att göra reklam för deras produkt.

  Gilla

 • Lena

  Ser ofta ”entreprenörerna” de som är skattebefriade i just Audi-bilar och alltid de med största hästkrafter, mutti jublar.

  Gillad av 1 person

 • Omar Kahili

  Kampanjen ska pausas, den ställs alltså inte in permanent. Kampanjen med Audi och Kakan kommer alltså att återupptas någon gång i framtiden? USCH! Jag är glad att vi inte köpte en Audi. Vi tittade på en, men valde ett japanskt märke istället.

  Gillad av 1 person

 • Lena

  Det är ynkligt att ”löss hosta” !

  Gillad av 1 person

 • Android77

  Mänsklighetens sämsta sidor kommer fram på Twitter och Facebook.

  Bojkotta skiten!

  Gilla

 • Nog Nu

  Audi Sverige värvade i våras en ny marknadschef från reklambyrån Åkestam Holst, kan det vara dessa som ligger bakom kampanjen?
  Måhända att de via värvningen av Kakan såg sin chans att ge sig in i F1 och läste i upphetsningen fel när det stod FI?
  Hur som helst tvivlar jag att ledningen i Tyskland ser på detta gigantiska klavertramp med blida ögon!
  Genom sitt marknadsföringsuppdrag har Audi lyckats kontraktera sina kärnkunders absoluta motpol som tom önskar livet ur dem! Jag gissar att kommunisterna på reklambyrån inte förstår sig på konservativt lagda kunder och deras värderingar?

  Gilla

  • Nills

   Jag tror folk blir mer och mer uppmärksamma på vilka krafter som står bakom de här kampanjerna oavsett det är rasblandade kampanjer som ikeas där negerhanar och vita blonda kvinnor visas upp eller som i fallet med unicef och Malena Ernmans julspektakel där den judiska reklambyrån ACNE med juden Victor Press aktivt valde bort vita och söta barn till förmån för negrer mm.
   Att bojkotta och framförallt sprida sanningen om allt detta är det viktigaste.

   Gilla

 • Tony

  Det verkar som att Hen kacklat för mycket när hon kommit
  ut från sitt Hen house. ”Skrucka” var namnet på höns som
  ville ligga på ägg, åtminstone hette det så i Skåne, tycker
  att Kakan påminner om en sådan?

  Gilla

 • Galten

  En fullvuxen pueril koloss!

  Från Jeanders bildblogg.

  Gilla

 • Involuntarium

  Jojo får väl säga som så och som jag alltid sagt ”kakan” hur fan man nu kan få ett så infernaliskt löjligt smeknamn ja det övergår mitt förstånd, fast det säger ju en del om individen i fråga! Jo som sagt,

  Alla vet vi var Nordkorea ligger och alla vet vi att dit åker man inte frivilligt, det är precis likadant med dessa förbannade PK patraskfeminister alla vi vita män vet precis var de finns men ingen normalt funtad man vill dit!

  Nu rår ju ingen för hur man är skapt men man behöver ju fördenskull inte ställa till så man blir ännu mer motbjudande!

  Efter den reklamkampanjen kan nog Audi få det svårt att åtminstone sälja Audi Q2 till vita män! Audi Q2 är ju nu besudlad med en fullständigt vidrig människas kommentarer! Så fort jag ser en Audi Q2 kommer iallafall jag att tänka mer på kakan och hens kommentarer på socialamedier, än på fördelarna med en Audi Q2!

  Den som startat den kampanjen hade om det var mitt företag fått sparken omgående! Vette fan om jag inte själv burit ut människan från företaget! Lite djävla ordning får det väl ändå lov att vara!

  I framtiden när trotjänarna våra Volvobilar byts ut så blir det varken Volvo eller Audi i alla fall! De har använt två riktiga tokskallar i sin reklam och marknadsföring och det räcker för att vi i familjen ska avstå från att göra affärer med dessa företag!

  Stefan Löfven avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning!

  Stefan Löfven du har inte något mandat från svenska folket att lova ut fördelar och eftergifter till bananrepublikers företrädare för att Sverige ska få en plats i någon medlemsorganisation!

  Stefan Löfven kom ihåg du är tillsatt av en minoritet att leda och styra Sverige, tänk på att en majoritet vil se dig avsatt! Det innebär att du och din regering måste öppet redovisa vad som utlovats i gengäld för deras röst i FNs säkerhetsråd!

  Vi Sverigevänner glömmer aldrig det landsförräderi som pågått och fortfarande pågår! Landsförräderi på grund av att ingen orkade läsa hela konventionen om mänskligarättigheter!

  Gillad av 1 person

 • Mm

  Guilt by association, Audi vill ha kopplingar till värsta sortens PK. Låt bli att köpa skräpet

  Gillad av 1 person

 • Tony

  Men hon är en värdig representant för kloakvänstern
  IQ som skostorlek, men inte över 45.

  Gillad av 1 person

 • Falköga

  SVT välkomnar henne ännu en gång till På Spåret. Då lönar det sig inte att klaga. Stjärnes gäng hånler åt sin publik.

  Gilla

 • malmobon

  Varje tid har sin epok och en ny tar vid.
  Bögar, feminister, pk medias makt över den normale svensken som knegar från 07.00-16.00, betalar tyvärr fackavgift, TV-licens och skittidningar är SLUT. Dem har haft sin tid i stjärnglansen.

  Nu gäller rätta till landet och se till så framtida generationer får en trygg uppväxt. It`s over. SD gäller och inget annat.
  Är ledningen för Audi så dum, så är säkert bilen lika dålig. Lika barn leka bäst. Sälj till journalisterna.

  Gillad av 1 person

 • ossie

  Hur i helvete kan man ha så dåligt omdöme att engagera denna vidriga avskyvärda hatiska flata. Dessutom är hon ju så ful att som Lars Ekborg sa i sin berömda monolog att ”när hon går in i vebon så går sågbocken ut”. Fick häromsistens en tidning som svenska Kyrkan ger ut men denna fula flata på framsidan. Vilken fågelskrämma som helst tar ju ett skönhetspris i jämförelse.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: