Trump vann valet – Sydsvenskans Andreas Ekström är rädd för sin egen säkerhet

INRIKES. En av Sveriges värsta hatjournalister, Andreas Ekström, skriver på sin blogg en eftervalsanalys. Där står bland annat ”Min egen känsla efter det här valet är att jag, på riktigt, på lite sikt, är rädd för min egen personliga säkerhet”. 

-Pettersson har svårt att begripa vad Trump har med herr Ekströms personliga säkerhet att göra? Jag vill påpeka att jag är emot allt våld mot tokiga journalister samt hot om sådana men har Andreas Ekström överlevt hittills så lär han nog göra det ett tag till…

Herr Ekström har nämligen använt sig av avancerad rasbiologi när han kallade Sverigedemokrater ”obildade lågpannade as”. Detta utan åtgärd från myndigheterna.

2015-08-03_1802

22 thoughts on “Trump vann valet – Sydsvenskans Andreas Ekström är rädd för sin egen säkerhet

  1. Andreas Ekström är en egoist och tycker bara synd om sig själv.

    När inte verklighetens folk inte delar hans åsikter.

    Som naturligtvis inte är mycket för en sann demokrat att dela.

  2. När man själv har pannan långt ner i nacken är det lätt att vräka ur sig dylikt om ca 30% av väljarkåren!
    Det denne och alla andra journalister och medieägare borde vara mer fundersamma över är deras framtida försörjning, detta då befolkningarna i alla länder börjat genomskåda det iscensatta skådespeleriet, de undanhållna sanningarna och de med sammetsröster berättade lögnerna i all media!
    Dessa medier och journalister kommer med all sannolikhet ersättas med nya medier och nya journalister utan värdegrund och istället utrustade med något som kallas objektivitet!

  3. Andreas Ekström tar sig själv på alldeles för stort
    allvar? Vem i Jösse namn skulle vilja basa ner sig
    med att banka skiten ur en journalisttönt från
    Asylsvenskan? Ett så kallat lågpannat As?

  4. Man ska vara försiktig med att klappa in aftershave
    som innehåller alkohol i ett kalhygge..
    Det absorberas – och kan ställa till..

  5. Han är inget annat än psykiskt instabil.

    Det är många av landets ”ledande” journalister som verkar vara så och man måste säga att det är en jävligt smart strategi att skicka fram hel-och halvdårar till frontlinjen. Låta dessa ta smällen, bli attackerade.

    Samtidigt är det mycket fult gjort att använda sig av personer med maniska drag. Det användbara i detta är att dessa knappt är mottagliga för kritik eller rent av är verklighetsfrånvarande(Arnstad, Lindberg, Mellin)

    Smart gjort, mycket smart.

  6. Andreas Ekström bör vara rädd men inte för Trump utan för SÄPO för dom kommer förr eller senare att hämta dig och kasta in dig i en mörk håla på hemlig ort på obestämd tid.

    • Haha! Allt efter förtjänst, således! Släng ner vederbörande lögnmakare i en gammal fängelsehåla i någon medeltida borg. Därstädes kommer han att få gott om tid att rannsaka sitt eget samvete, såframt den notoriske Ekström mot all förmodan är begåvad med något som ens påminner om denna mänskliga egenskap. Kriminaldårarnas tid är snart förbi och framledes lär vi sannolikt få komma att ta del av mången offentlig pudel.
      Andreas 🙂

  7. Lider många i det här landet av någon slags kollektiv hjärnblödning?
    Att så många gaphalsar är ivriga att uttala sig i media.

  8. Då finns det en sak som vi delar, nämligen rädslan.
    Sedan tar likheten slut, vi fruktar inte samma hot, jag fruktar de som har kommit till vårt land utan att dokumentära sin bakgrund med korrekta dokument !

  9. Det blev ingen åtgärd från myndigheterna för hans rasistiska uttalande. Men inte heller från Sydsvenskan där han är anställd. Enda skillnaden är att hans fotologga har blivit större och bredare och nu täcker flera spalter. Han behövde kanske lite uppmuntran för att så många blev arga på hans uttalande.

    Det här med lika värde gäller tydligen inte i relationen skribent och läsare. Och om han nu är rädd så begriper jag inte varför han törs stoltsera med sin bild flera gånger i veckan.

  10. Undrar om han har samma känsla som Qvissling måste ha känt när tyskarna retirerade på alla fronter?

  11. Lågpannade as – finns det vita sådana???
    Hur som helst är jag lyckligt ovetande om denne Andreas Ekström – bara märkligt att han inte fått straff för sin uppenbarligen rasistiska blogg.

  12. Andreas Ekström är uppenbart rasist. OM han kan klassa några som lågpannade, är min slutsats att han betraktar sig själv som en långskalle, dvs det som rasbiologerna höll på med. Intressant må jag säga.

    • Jag väntar med intresse och spänning på en saklig uppställning över de olika människoraserna.
      Innan den listan är publicerad och verifierad finns inte ordet sasist.
      Ordet har ingen betydelse, ingen mening och ingen plats i vårt språk.

Kommentera