Stäng

Hitler en inspiration för Arnstad och hans vänner

Herr Arnstad försvarar den rörelse som han som ”historiker” känner väl till. Vänsterns vänner Hitlers nazister, det är ingen tvekan om var han och vännerna får sin inspiration. 

Den kringresande proffsdemonstranten Tess Asplund hyllades i media och av vänstern, förlåt det är väl i stort sätt samma sak. Med den här gesten fann hon plötsligt ära och berömmelse.

tess

Var har vi sett detta förut? Jo, hos en annan udda figur som funnit sin plats i livet.

breivik

Oscar Schau, känd från Expo och Sydsvenskan, gjorde denna gest offentligt och hävdade att det bara var på skoj.

oscar

Var hämtade han inspiration till detta? Ganska troligt att det var denna lilla mustaschprydde stolle världen gärna sluppit, som stod som modell.

hitler

Om de som ser bilden på den s.k. journalisten och hans förebild, anser detta är kul och ”något man kan göra på skoj”, vet jag inte. Vänstern har också ett kärleksband till en viss religion och dess utövare, så kanske det inte är så märkligt att Breivik och Hitler står som inspirationskällor när de röda vill manifestera?

mussar

8 reaktioner på “Hitler en inspiration för Arnstad och hans vänner

 1. https://www.levandehistoria.se/sites/default/files/styles/flh_top_image/public/top_slideshow/bundesarchiv_bild_146-1972-025-10_hitler-attentat_20._juli_1944.jpg?itok=keri509Y
  I dag på förmiddagen för 75 år sedan utförde Stauffenberg-gruppen sitt misslyckade attentat mot Hítler,i ”Wolfschanze” vid Rastenburg.
  Misslyckandet lär bero på att Stauffenberg endast hann aptera halva sin bomblast,då mötet tidigarelades.
  Som framgår av bilden ovan,var det en rejäl smäll men tyvärr på fel sida bordet.Några högre militärer miste livet vid explosionen,medan Führern endast fick några små brännsår på hand o.arm.
  Misslyckandet innebar döden för ytterligare några miljoner militär o. civila på olika håll,före 7 maj 1945 !
  Ps. Vidare påstås att hela 18 olika försök,att döda Hitler (större som mindre) alla gick snett mellan åren 1933-45. Ds

 2. En utmärkt historik över den svenska vänstern, varvid Pettersson förtjänstfullt påvisar ett uppenbart faktum: Nationalsocialism (NS) är en vänsterrörelse. Den bygger på samma dröm om den starka staten – där alla mänskliga behov och kontakter skall kontrolleras av staten – som de övriga socialistiska och kommunistiska rörelserna gör. Det som skiljer är att NS är nationalistisk, medan de övriga är internationalistiska – och det är det enda som skiljer! Så att, när vänsterfolket hoppar som stenbockar mellan de olika partierna, är det inget att förvånas över.

  All socialism/kommunism leder till diktatur med en enorm statsförvaltning och en omfattande förtryckarapparat. Det kinesiska undret, efter slaktaren Maos sinnessjuka styre, består i att man i praktiken övergivit kommunismen och infört Nationalsocialism. Den senare är oerhört mycket mera ekonomiskt effektiv – genom den fascistiska korporativismen – men det är fortfarande inte den typ av samhälle, som jag vill leva i.

 3. det egna gamla trossamfundet, är det som spökar
  i en sjuk hjärna…denne despot hade säkert varit inkvar-
  terad på Beckis under 20-30 talet…av 2 anledningar,
  dels att han är idiot, den 2:a är att knäppgöken då hade
  betraktats som samhällsfarlig (iom vår vänliga inställn.
  till Nazi-Tyskland, då varannan Svensk gillade Adolf

  Förövrigt anser jag att ngt liknande Beckomberga åter
  kan öppnas den dag ”gossebarnen” får respass från
  Kåkarna..t.ex. Österåker som nu rymmer 87% krok-
  näsor…gärna då byta ut dessa mot alla de Quislingar
  som idag ranta runt i maktens korridorer!

 4. Den klassiska nationalsocialistiska estetik dessa samhällsomstörtare anammat är inte att ta miste på. De fraterniserar oförfärat med de krafter de i sina brandtal påstår sig motarbeta, och i traditionell vänstermilitant ordning finns ingen som helst logik eller konsekvens att finna inom dessa i grunden våldsbejakande grupperingar. Ur samhällsbevarande synpunkt vore det en välgärning om de ostentativa anarkisterna drog in sina skäggbeprydda hakor och emigrerade till Nordkorea eller någon annan lämplig destination. I Sverige har vi definitivt ingen nytta av dem. Det finns en återkommande anledning att begrunda tesen ”den Gud vill förgöra slår han med vansinne”.
  Andreas.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: