13 thoughts on “Mamma är inte glad på pojken som röstade på Trump i ett skolval

 1. Paradoxalt nog härskar en historisk obalans vad föräldraskapet beträffar. De som är minst lämpade för detta förtroendeuppdrag är också de som tanklöst sätter flest avkommor till världen, utan att vara i stånd att hantera ansvaret.
  Andreas.

 2. Man kan undra vem som står och filmar pojkens förtvivlan.
  Hemskt av en mamma att kunna bete sig på detta vis.

 3. Den lilla pojken kommer att avrätta sin mamma när hon minst anar det, han har säkert redan skaffat ett vapen.
  Det är ju trots allt USA det handlar om där sådant är vardagsmat.
  Om inte annars så får vi hoppas att han redan nu har fått tak över huvudet, mat och ett bra jobb hos republikanerna så han kan sparka demokraterna i arslet.

 4. Fy hundan vad grym mamma! Han kommer inte att lita på henne igen. Inte bara pojken själv grät utan också hans förtvivlade lillebror. Ingen av dem förstod vad de gjort fel.

 5. Han är bara ledsen för att han har fått en tjejväska! Det är därför han inte vill gå ut!

 6. Tj sotomayor har rätt; black women in the
  U.S are the worse stewardess of children on the planet.

 7. SKRÄMMANDE hur illa barn blir behandlade INTE bara i Afghanistan….TUR är det att det finns en HUMANITÄR SUPERSTORMAKT som heter Sverige där alla är ”LIKA VÄRDA”….Den lille negerpojken behöver bara ta sig hit och därefter kan den skrikande negermamman och de 8 barnen komma efter….Bidragsparadiset väntar!

  • Ja, humanitär superstormakt var det Åsa Romson och Stefan Löven som myntade och det förpliktigar, de lallande dårarna i 87:an betalar notan via skattsedeln!

Kommentera