Centern värvar arabiska politiker


Centerpartiet i Kalmar har i veckan startat upp en politisk utbildning på arabiska.

En tanke bakom projektet är att lära nyanlända hur det svensk samhället fungerar, men man erkänner också att man vill locka väljare.

Den förre riksdagskandidaten Jaafar Al-Jabiri håller i kursen och motiverar denna med att ”Istället för att hamna i utanförskap vill de som kommer hit delta i samhället och bli en aktiv del av samhället”. Nu trodde jag att den bästa vägen att integrerar sig i ett nytt land är att lära sig språket. Vill araberna verkligen integreras borde snabbt som ögat lära sig svenska på SFI så att de både förstår hur ett demokratiskt styrt samhälle fungerar och att de kan komma ut på arbetsmarknaden, jobba, betala skatt och försörja sig själva.

SVT

Reaktionerna har inte låtit vänta på sig och de bedrövar Centerns riksdagsledamot Anders Åkesson som hävdar att protesterna bygger på rädsla. Fel Anders, jag är övertygad om att de bygger på en ilska över att araber kommer till Sverige, sprider sin medeltida religion och tillmötesgås på varje punkt.

15 araber har hittills visat intresse och bland dessa kanske kommande riksdagsledamöter för Centern återfinns, åtminstone tills det att ett renodlat muslimska parti bildas och börjar kräva än mer av tillmötesgående.

SVT

 


11 responses to “Centern värvar arabiska politiker

 • Bosse

  Jag som trodde det var socialens uppgift att lära ut hur man utnyttjar de svenska välfärdssystemen till max.

  Gilla

 • Magnus

  Om några år kanske ytterligare ett alliansen parti byter namn? Den gång blir det nog inte en snorre utan snarare en symbol för det muslimska brödraskapet!

  Gilla

  • Billy Boy

   Vad sägs om ett sprillans nytt parti! Här nedan förslag på partinamn och partisymbol, som får spegla ideologi och partiprogram. Det går ju att jobba vidare på idén och även finslipa på en del detaljer.

   Partinamn:

   ”Islamistasylanterna”

   Partilogotype:

   Gilla

 • Katarina Elsässer

  Ge dem medborgarskap innan September 2018 så har sju klövern 200 tusen nyinköpta väljare !

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Vilket nationsfientligt initiativ! Att visa de allestädes närvarande araberna att det svenska samhället, vilket alls icke fungerar, erbjuder oanade möjligheter att med utländsk härkomst infiltrera systemet och därigenom underlätta muslimernas notoriska agenda. Tack så in i helvete vackert, Centerpartiet! Valboskapen skall säkert komma er till glädje och nytta. Skall vi tvingas acceptera tanken på en kommande muslimsk statsminister, också? Men, vänta! En sådan har vi ju redan.
  Andreas 😦

  Gilla

  • Billy Boy

   Helt rätt!

   Statsminister Stefan Löfvén (S) är Sveriges svar på Iraks dåvarande Baghdad Bob. Svetsaren blå-ljuger hämningslöst om allt och Allah för att främja IS-lamisternas slutliga övertagande av makten i kalifatet Sverigestan.

   Men om och när det händer tror jag Putin kommer att bli djävligt nervös på sin sida av Östersjöns Rysslands-strand.

   Morsning och good byyeee!

   Gillad av 1 person

   • pettersonaxeagentlemansgentleman

    Tackar! Men hörrdu Billy, vad tror Du om den framtida kommunikationen mellan presidenterna Putin och Trump? Representerar inte dessa herrar på något sätt samma andas viljestarka och potenta ledarskap? Visst och sant är dock att ingen av dem kan anklagas för att vara islamistbefrämjare! Nå, vara hur det vill, efter gårdagens amerikanska seger känns luften lite lättare att andas.
    Andreas 🙂

    Gilla

 • 325mortsalvreten

  snart ar det vi svenskar som maste lara arabiska, dom vill ta over varat land. Anders Akesson maste lasa pa lite

  Gilla

 • johan sahlin

  Shia eller sunni.
  De kommer inte överens där de kommer ifrån. hur ska det då bli här? Bara en stilla undran!

  Gilla

 • Gt

  Då kan dom sen starta ett eget parti

  Gilla

 • Tanten

  Så dom kan alltså rösta innan dom kan svenska?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: