Grand Hotels Vd erkänner: Rädd för medietryck

DEMOKRATI. Grand Hotels vd Pia Djupmark erkänner att det var av rädsla för negativ publicitet som hon ville avboka SD från galan som hölls i fredags. Det skriver Aftonbladet som har hört delar av en ljudinspelning av ett samtal mellan Djupmark och SD:s kommunikationschef. I eftermiddagens pressmeddelande sa Djupmark att det inte var det väntade medietrycket som gjorde att hon ville avboka SD.

Pia Djupmark, vd på Grand Hotel styr hotellet efter vänstermedias åsikter.
Pia Djupmark, vd på Grand Hotel styr hotellet efter vänstermedias åsikter.

Men i samtalet får hon frågan varför ”regimer som hugger huvudet av folk” får vara på hotellet men inte SD och svarar: – Det är för att det inte är i media.

Aftonbladet talar även om att ”personalen” inte gillade SD:s besök på hotellet. ”Personalen” i det här fallet är Hotell- och restaurangfackets (HRF) lokalavdelning. HRF-avdelningens ordförande,
V-politikern Jenny Bengtsson menar att många av hennes medlemmar skulle känna sig rädda, kränkta och rentav hotade om de måste jobba den aktuella kvällen.

”De borde inte ens behöva ha de här människorna, samhällets absoluta bottenskikt, i närheten av sig över huvud taget”, skriver jämlikhetsaposteln Bengtsson på Twitter.

Vänster och LO-facket vill helt enkelt inte att Grand Hôtel har ingått ett affärsmässigt avtal med Sverigedemokraterna, som syftande till att ge inkomster till hotellet, löner till anställda och vinst till ägaren, men de har inget emot att ha diktaturer som Saudiarabien som gäster.

Grand Hôtel av ägs via The Grand Group av Investor AB där familjen Wallenberg är huvudägare. Jag tror att det är dags för ägarna att säga åt styrelsen att byta ut VD:en och att den nya vd:en tar ett snack med kommunisterna i facket.

Att falla för vänsterstyrda medias tryck är lite för enkelt och dåligt, för nästa vecka kanske hatmedia tycker något annat…

18 thoughts on “Grand Hotels Vd erkänner: Rädd för medietryck

  1. Grand Hotel borde skämmas ihjäl efter att ha förolämpat de mest demokratiska krafterna i Europa!

  2. Vid boning hos GH framöver, ” välkommen till GH, vi är numera ett åsiktscertifierat hotell, ni kommer nu att få svara på 3 st frågor, 1.vilket parti röstade ni på 2014 ?, 2.vilket parti kommer ni att rösta på 2018 ?, 3. vilken partiledare sympatiserar ni med?. Svarar ni på ett sätt som strider mot GH värdegrund kommer ni få genomgå ledsagning genom åsiktskorridoren med hjälp av 3 st konsuler som för närvarande är, Aftonblaskan, skitartisten Schyffert och låtsasdemokraten Wallström. Efter att ledsagning är klar kommer ni sannolikt ut som en ny människa på andra sidan och är då fri att boka på GH. Skulle inte detta vara fallet och fortfarande önskar boka så kommer ni att få genomgå fas 2 av åsiktskorridoren där ledsagning sker med hjälp av andra konsulter för uppnå sanningen och rätt åsikt, för närvarande Saudiska kungahuset som berättar om sambandet mellan demokrati och halshuggningar, rödvinsvänstern som berättar om arbetsglädjen i Sovjetiska Gulagläger och propgandaminsisteriet SR/SVT/TV4 som berättar hur man döljer och mörkar bäst. Är ni efter denna ledsagning inte godkänd kan vi tyvärr inte ta emot er bokning”.

  3. Det positiva med det här är att media än en gång skänkt SD massiv gratis publicitet. Det enda det här i slutändan leder till är att de får ännu större väljarstöd. Precis så som det gick i fallet med tunnelbanereklamen.

  4. Politisk strategi och förutbestämda mönster som ska hamras in i skallarna på de utan eget tänk och vilja.
    Det som kommer glädja mig allra mest är att SD förmodligen kommer bli tredje största parti.
    Vad säjer media och övriga som hejar på invandringshysterin då?
    SD är ett irriterande problem och man angriper dem bäst genom att svartmåla dem som ondskefulla nazister.
    Om man får ett budskap inhamrat gång på gång med debatter där alla deltagare ”tycker synd om flyktingar och oroar sig över rasismen” så kommer man att anse att detta är norm och sedan dra slutsatsen att det är norm för att det är mest rationellt.
    Media kan på sikt måla upp bilden av vad svenska folket tycker i invandringsfrågan.

    • SD är i dagens riksdag tredje största parti efter S och M, det som kommer att hända är att SD kan bli största parti efter valet 2018.

  5. Men vad har det blivit av Investor, kan ingen lyfta bort skräpet på Grand Hotell. Det tar ju aldrig slut.

  6. Sverige och svenskarna förvånar alltmer för varje dag. Offentligheten är rädd om det inte råder konsensus till närmare 100% och massmedia håller i piskan.
    Samma makt som utan att ifrågasätta utan istället applåderar att Sverige tar in i landet folk utan korrekta id-handlingar om några överhuvudtaget.
    Folk som inte läkarundersöks,inga dokument som säger att de inte varit straffade eller desertörer de är fullständigt anonyma, bara deras egna ord finns …………………..
    Det ser allt annat än ljust ut, tyvärr.

  7. Protsetrösta så inihelvete 2018

    Att gamla Berta får skitmat på sitt ålderdomshem under julen skiter man i. Bara multikultiidioterna, PK-isterna och politikerna får känna äkta julstämning på(GrandHotell) i sina magar så får det kosta vad det kosta vill.

    • I samhället där jag bor är vi många som är förbannade minst sagt över att de gamla på ett äldreboende tvingats tränga ihop sig på en avdelning pga att den andra avdelningen gjorts om till boende för vuxna ensamkommande barn från tredje världen som vill ha ett bättre liv.Förra julen fick gamlingarna snålt med mat på julen,inte en värdig julmåltid för dessa svenskar som arbetat hårt och byggt upp vårt land och välfärd,inte ens en god julmat-tallrik fick dem,däremot fick de ljugande ensamkommande vuxna männen hela sex kilo finaste oxfilé att festa på men se det passade inte de bortskämda lyxmigranterna så oxfilén fick ligga och ruttna i en kyl,tänk om de gamla hade fått en riktig fin festmåltid på den oxfilén vilken välförtjänt glädje för dem det hade varit.Samma ljugande vuxna låtsasbarn vägrar äta maten som de gamla tvingas äta varje dag,de vuxna barnen slog sönder inredningen och vips blev de belönade med bästa restaurangmaten varje dag.Det är så skamligt och djävulskt hur illa Sveriges gamla behandlas i dag,det är rent ut sagt ett pågående folkmord som sker helt öppet iscensatt av sjuklöverjuntan medan folket vänder bort huvudet och blundar för ondskan.Avgå Löfven med hela din anti feministiska regim och ta med dig hela övriga sjukklöverjuntan och flytta till Nordkorea eller annat valfritt arabland som Saudi.Utlys nyval och anordna swexit NU.

  8. Media hjärntvättar alltid folk..
    Dom bygger upp en bild och image av saker och ting i vår närhet varpå sen folket börjar tro på det,
    Media kan även kallas Sekt.

    Det är grov hets mot SD som sker nu. Det är olagligt.

    Det är så djävla synd om Grand Hotell!!!

    Massmedia gör nu allt för att få oss dumsvenskar att omfamna allt skit som kommer.
    Vi skall bli våldtagna, utsatta för klankriminalitet, bidragsfusk samt instabilitet i Sverige ifrån dessa kaosmänniskor.

  9. Det är bara mycket, mycket dåligt att GRAND HOTEL inte har bättre kontroll på sin VD och personal, hur de ska möta MEDIA på ett korrekt och respektfullt sätt mot SINA BETALANDE GÄSTER. Trodde aldrig i min vildaste FANTASI att GRAND HOTELL skulle falla för hatpropagandan mot SD! Jag trodde att GRAND Hotel var ett hotell som hade regler för sin personal och VD och inte efterlevde olika anställdas värderingar som sätter ETIKETTER på folk men Tjiiii vad man kan BEDRA SIG….. Inget mer JULBORD på GRAND längre är aktuellt……

  10. Snacka om att göra bort sig. Läs gärna en bra analys av Grands totalt förvirrade agerande på Ledarsidorna idag.

  11. Senaste tiden har det blivit VÄLDIGT mycket runt Grand Hotell & Pia Djupmark.SORGLIG HISTORIA.

    Och grupperingar som inte gillar invandring får oförskyllt benämningen nazister!

    Jag ser inte något nazistiskt alls någonstans med SD.

    Är det någon sorts hjärntvätt på gång från medias håll eller vad fan händer?

    De som klagar på invandringen i mina kretsar är bara helt vanliga medelsvenssons.

    • Nu har Vd Pia satt båten i sjön behöver nu bara årorna ……..
      synd att hon inte upptäckt ”svagisen” !

Kommentera