Var tog alla clowner vägen?


Fegade de ur eller tog de sina förnuft till fånga efter dödsskjutningar och hundattacker? Det utlovade uteblev. 2-5 november skulle det hända stora saker av och med clowner över hela världen men förspelet gav en beskt smak. I USA blev en clown skjuten i huvudet och dog i Newark, NJ. Flertalet har blivit attackerade av hundar vars ägare de skrämt – även i Sverige. Hoppas att detta idiotiska påhitt försvinner för gott. Clowner skall vara goda och hör hemma på cirkus.


4 responses to “Var tog alla clowner vägen?

 • eugenecork

  clownerna har maskerat om sig, till ett mera alldagligt
  utseende…deras hemadress; Rosenbad vid Tegelbacken

  Gilla

 • Johan

  Ganska många av dem fick väl på käften så det visade sig att clownerna utgjorde en riskgrupp. Istället för att terrorisera blev de jagade istället och då var det inte kul längre.

  Gilla

 • Andre´ Kristian (@mmsoxford)

  Världen har ett alarmerande överskott av icke maskerade clowner, varför det inte finns något behov av dessa sorgligt otidsenliga figurer, vare sig på cirkus eller annorstädes. Detta var förmodligen huvudsakligen en modenyck bland amatörbuset – en gimmick med nyhetens behag. Förhoppningsvis har utövarna av denna makabra hobby åkt på tillräckligt med smörj för att avhålla sig från dylika upptåg. Vad jag förstår har ju clownen sedan länge utgjort en av skräckfilmgenrens framstående karaktärer, men man kan ana att det nu är dags för något nytt inslag för att skrämma publiken.
  Andreas 🙂

  Gilla

 • arra

  Det var nog ISIS bytte kostym

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: