161 anmälningar mot olagliga zigenarläger


ZIGENARE. Läs om Christer Carmonius som har klagat på att romer har slagit läger i Beijers park i närheten där han bor och skräpar ner och sitter och skiter på rad. I nästa andetag så tycker han att vi måste ta hand om romerna på ett bättre sätt och att kommunen borde ordna med ett riktigt läger där de har möjlighet att laga mat och ta hand om sin hygien.

Jag tycker att Christer Carmonius, som ju ändock tydligen fast han inte vill ha dom trevliga romerna i sitt bostadsområde, värnar om dessa och oroar sig för deras hygien skall upplåta sitt badrum och sin toalett att kunna användas av dessa. När dom ändå är inne huset så tycker jag att Christer Carmonius även skall upplåta köket så att dom kan laga sin mat inomhus också.

Och för att verkligen visa sin godhet så kan Christer Carmonius även åtaga sig att i sin tvättstuga och tvättmaskin tvätta romernas kläder.

Om Christer Carmonius hade gjort detta så hade jag lyft på hatten i beundran för hans ärliga omtanke vad det gäller dessa stackars förföljda s k EU- migranter. Gör han inte något av ovanstående utan bara vill ha bort dom från sin närhet och lägga kostnaderna för sina önskningar om ett permanent läger på skattebetalarna i Malmö så är han inte något annat än en hycklare. Precis som alla andra med samma beteende.

Dessa rumänska romer har i år efter år nu visat att dom inte beter sig på ett sådant sätt som man kan förvänta sig av civiliserade människor när dom har kommit in i landet. Varhelst dom dyker upp så uppstår problem med deras läger i form av ett obeskrivbart svineri. Man struntar totalt i svenska lagar och ordningsregler, ockuperar andras marker, privata som kommunala, och lämnar dessa i ett skick som kan liknas vis en soptipp och där ansvaret och kostnaderna för att ställa detta i ordning åligger ägarna.

Dessa rumänska romer bör helt enkelt inte släppas in i landet. Och det oavsett att Rumänien numera är ett EU-land. Det är det enda sättet att lösa detta s k EU- migrant problem.

Sandor Herold, Malmö

-Pettersson vill tipsa om Greve Antonius, Sveriges förste zigenare eller 100 år och inget har hänt, så framgår det rätt klart att det inte håller att skylla på rasism eller svenskarnas avoghet, man måste vara två för att dansa och det verkar inte som zigenare, tattare eller romer vill vara med i dansen.


13 responses to “161 anmälningar mot olagliga zigenarläger

 • Romernas mörka historia i Sverige | Petterssons gör skillnad!

  […] 161 anmälningar mot olagliga zigenarläger […]

  Gilla

 • zigenare håller på med snatteri

  Zigenare är välkända inom den kriminella branschen.
  Kränkthetsindustrin omsätter miljoner varje år på att utpressa affärsidkare på pengar som sedan går till dessa parasiter som ofta genom ren brottsprovokation utger sig för att ha blivit kränkta p.g.a sin etniska och kulturella bakgrund.

  Gilla

 • age

  Vi måste ha klart för oss:
  Att svensk lag gäller bara för svenskar.
  Att zigenare kan göra vad som helst i Sverige utan att de gör fel.
  Att vi inte kan mota bort zigenare som ockuperar vårt hus eller vår tomt.
  Att om vi säger något om zigenare så straffas vi.
  Att zigenare haft tusen år på sig att anpassa sig till omgivande samhälle men inte gjort det.
  Att zigenarna har skapat sin situation själva.

  — Men att vi får rätta oss efter det pack som invaderar vårt land!

  Gilla

 • Fredde

  I Kalmar kryper PK-politikerna för zigenarna (alla utom SD förstås).

  De vildcampar på en f.d. 24-timmars parkering, då ändrade kommunen det till 30-dagars… Fast, de flesta husvagnar (varav en del stulna) står mycket längre tid än 30 dagar.

  Trots att de olagligt slagit läger, drar kommunen i el till dem – vilka hemlösa och fattiga svenskar får det?

  De eldade gräsklippare (!), kablar och annat bråte när det var eldningsförbud – ingen åtgärd från kommunens sida trots att det var uppenbart olagligt.

  Det har upprepade gånger förekommit dieselstöld hos en entreprenadfirma i närheten av zigenarcampen, bilar har setts vid stölderna, likadana som på campen – ingen har gripits.

  Husvagnarna är uppställda med mindre än 4 meters avstånd – först nu har brandkåren reagerat, efter ett år (!).

  Zigenartiggarna skiter utanför de affärer de tigger vid – ingen åtgärd från kommunen.

  Detta j-a krypande för zigenarna står mig upp i halsen!!

  Trots allt verkar det finnas hopp, nu är 2 från zigenarcampen åtalade för stölder mm, tillsammans med en präst (!) från Nyköping. Har var det med budorden, ”du skall icke stjäla”…

  Gilla

 • ericr45

  Carmonius – ännu en som vill leka God Människa för andras pengar…

  Gilla

 • Pica pica

  Vad är det för fel på våra politiker? Nu senast kom de med en halvmesyr om att förbjuda organiserat tiggeri – som tidigare inte existerat.

  Den svaga regeringen har genom sin oförmåga att samarbeta i politiken (för att få sitta kvar vid köttgrytorna) bakbundit sig själva och vågar inte ta några beslut – fegisar!

  Gilla

 • modernghost

  Fick väl dörren inslagen av överklassvänstern.

  Gilla

 • Andre´ Kristian (@mmsoxford)

  Kreatursbesättningar skall icke vistas annat än i därför avsedda lokaler, såsom ladugårdar med anpassade halmströdda bås och kättar. Vidare skall de vid vistelse utomhus hållas inom inhägnat område, företrädesvis inom en area vilken omgärdas av elektrifierat stängsel. Att släppa vildsvin lösa i våra ärtåkrar får under inga omständigheter uppmuntras, och vi har alla en diger dokumentation att tillgå avseende den förorening och skadegörelse som följer av dessa obevakade flockars framfart. Den sanitära olägenhet som är en direkt och oundviklig följd av deras oönskade intrång, behöver säkert inte påpekas. Så kallade kändisar som erhållit status av patrask-juckare, torde stå först i tur att erhålla tjänsten som ladugårdsförman och dyngskyfflare, för att ödmjukt tjäna dessa nöffande, byxekiperade galtar. Don efter person och rätt man på rätt plats.
  Andreas.

  Gilla

 • Ulf

  Lallande värdegrundsdyrkande hycklare har vi allt för många.
  De kanske kan flytta med Romerna tillbaka till Rumänien och liknande platser. Där kan de jobba som serviceslavar och sköta städning och tvätt åt de stackars Romerna som inte kan själva.
  Pascalidou får snart stora journalistpriset för att hon for dit och grät sina krokodiltårar och gullade med dom.

  Gillad av 1 person

 • Suzie

  Sverige – hycklarnas,dårarnas och grovt kriminellas paradis.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: