Misstanke om flera våldtagna barn i Malmö

VÅLDTÄKT. Flera unga och barn i Malmö har under kort tid utsatts för grova våldtäkter av för dem helt okända män. Nu har polisen tillsatt en särskild utredningsgrupp. 

Det är ännu oklart huruvida det rör sig om en eller flera gärningsmän. Ett av fallen rör en 14-årig flicka som under sommaren anmälde att hon våldtagits i närheten av Husiegårdens idrottsplats i Malmö. Gärningsmannen ska ha dragit in henne i ett buskage och där fullbordat våldtäkten – mitt på dagen. Då beskrevs gärningsmannen som mellan 20 och 30 år, mörk och icke svensktalande.

Ingen har ännu gripits i det fallet – som enligt uppgifter uppvisar likheter med andra överfall på barn och unga utomhus i och runt Malmö den senaste tiden.

– Jag kan säga att ärendena som sådana har inkommit. Det har hänt att barn blivit utsatta och vi har fått in anmälan om detta. Det är nu en åklagare som leder förundersökningen, säger Stina Karlgrund, chef för Malmöpolisens sektion för brott i nära relationer. Hon bekräftar dock bara att hon känner till två anmälda fall som gruppen utreder.

-Pettersson undrar om barnen är blinda och döva eftersom det inte finns något signalement…

8 thoughts on “Misstanke om flera våldtagna barn i Malmö

  1. Samtliga insläppta knogstödjare skulle ha att välja på direkt deportering eller kirurgisk kastrering. Detta skulle ha ställts som ett oavvisligt villkor från dag ett! Våra nationsföraktande politiker i den förra och i den nuvarande regeringen är samtliga skyldiga till den brottsvåg som sveper över Sverige. Bakom varje bestialisk våldtäktsman står en sataniskt beräknande politiker och gnuggar händerna.
    Andreas.

  2. När inte staten gör något för att sätta rejäla straff på dessa
    idioter så kommer barnen att vara dom stora förlorarna?
    Istället så minskar straffen, och uteblir helt för utövarna
    av dessa vidriga brott!

  3. Rädda barn? Helt säker på att barnen lämnat signalement men som vanligt är polisen utrustad med munkavle. Hur skall vi kunna hjälpa polisen om vi inte vet hur de ser ut. Som det är nu kan vi bara gissa och det gör saken ännu värre. Polisen måste sluta mörka!!

Kommentera