Kvinna dömd – skrek ”jävla invandrare”

IDIOTI. En 66-årig kvinna har dömts för hets mot folkgrupp efter att hon flera gånger skrikit ”jävla invandrare”. Brottet skedde i samband med ett bråk i Lidingö ishall, Childhoodhallen, förra året.

Den 12 december 2015 befann sig 66-åringen och hennes bror i Childhoodhallen i Högsätra. Där fanns också två andra kvinnor tillsammans med sina barn.

Bråk uppstod och 66-åringen ha skrikit ”jävla invandrare” fler gånger.

För att det ska röra sig om hets mot folkgrupp ska det enligt lagen röra sig om ett uttalande eller annat meddelande som sprids. Enligt tingsrätten har det framkommit att det varit ganska många besökare i ishallen som kan ha uppfattat uttalandena. Straffet för kvinnan blir villkorlig dom och dagsböter.

Läs mer…

-Pettersson säger jävla invandrare…den nya sorter sliter isär vårt land. Finnar, norrmän, danskar och andra har det aldrig varit något problem med att skälla ut. Inte stockholmare, skåningar eller norrlänningar heller. Vad är det för fel på den nya sorten?

”Vi svenskar lever ju i en så oändligt mycket lyckligare lottad situation. Vårt lands befolkning är homogen, inte bara i fråga om rasen utan också i många andra avseenden”. Tage Erlander 1965.

21 thoughts on “Kvinna dömd – skrek ”jävla invandrare”

  1. Så nu är invandrare en folkgrupp.
    Utmärkt. Då kan vi dra alla invandrare över en kam.
    Somalier, Afghaner, syrier, alla tillhör de folkgruppen invandrare.

  2. 1,2 miljoner invandrare sedan 2006 – LÅGT räknat. – klart det blir kaos.
    Fram till 2021 har vi MINST en miljon invandrare till.
    Gissa hur det kommer gå. Håll i er!

    Finns det ens en plan eller början till en plan?

    OCH det är inte konstigt att den lagstadgade vårdgarantin brakat ihop.
    Eftersom alla även papperslösa, de som inte längre får vistas i landet, asylsökande, turister, de som rest hit för att få vård har rätt till att utnyttja all form av sjukvård/tandvård så behöver man inte ens ställa frågan, det är rakt uppenbart.

  3. I den moderna psykologin lyfts ju sådant som kroppsspråk! De flesta av oss människor förstår kroppsspråk och kan se i vilken stämning en individ befinner sig! Till och med djur använder kroppsspråk för att tala om i vilken sinnesstämning de befinner sig!

    Med kroppsspråket sänder vi ut kommunikationssignaler till omgivningen! Vi tar därmed också emot kommunikationssignaler från de individer som befinner sig inom vår bekvämlighetszon! Oftast vill vi ju inte släppa in okända individer inom vår bekvämlighetszo, varken människor eller djur!

    Läsa och förstå kroppsspråk utgör hos de flesta människor och djur en del i den riskbedömning och den självbevarelsedrift som genomförs vid varje möte med både kända och okända individer! Ja både djur och människor!

    Jag använder kroppsspråket för att t.ex. tydligt signalera vad jag känner för individer jag möter! När jag möter individer som för mig utgör någon form av dålig känsla så visar jag med mitt kroppsspråk att individen är fullständigt oönskad, framförallt inom min bekvämlighetszon!

    Bara en fruktansvärt hatisk blick på kan få i princip vilken asylturistparasit som helst att fundera på om inte en hemresa vore att föredra!

    Vid mina dagliga promenader med hunden låter jag också hunden kommunicera med sitt kroppsspråk, låter kopplet vara så löst att hunden passerar objekten med bara någon centimeters avstånd! Har vid alla lämpliga offentliga sammanhang hunden med, det skapar utrymme ingen individ vill komma för nära framförallt inte inom hundens bekvämlighetszon!

    Ingen har väl hittills inte dömts för att med kroppsspråk visa den avsky och det hat man kan känna för någon individ eller grupp av individer!

    Stefan Löfven avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning!

  4. En tolk ringde mig nyss. Det pågår en demonstration (våra ”nya svenskar” med färskt UT) på Migrationsverkets kontor i Hallonbergen (Stockholm, mottagarehneten) mot nya lagar som begränsar anhöriginvandring. Fick höra mycket skrik och oväsen i luren. De männen kräver och låter väldigt agressivt. Och de fick sina UT bara nu och redan nu kräver kräver och kräver…
    Får se om det ska stå någonting i vår ”oberoende” pressen…

  5. Hela rättsväsendet går alltid numera emot svenska folket i allt. Detta kan bara sluta på ett sätt.
    Sen får man tycka vad man vill om våld men det blir den slutliga konsekvensen.

  6. Ni som kan undvika patrasket mer eller mindre ska inte klaga.
    Jag spottar lössnus i marken o mumlar i hodet.
    Jag vill inte hamna i fängelse i onödan för där TVINGAS man ha med patrasket o göra.

  7. Myndigheterna slösar pengar på det som är mot allmänheten. Skulle vara roligt läsa hela målet. Av vad jag läser gissar jag att de förmodligen var typiska djävla invandrare?

  8. Inte fick jag gnäller för att jag kallades och fortfarande då och då kallas för Tyskjävel. Det är helt ok, men om man säger Muslim jävel då bryter helvetet ut

    • Vilken djävla åklagzre. Hur kan man ens slösa statliga medel på att åtala folk när de svär. Detta tramsåtal måste överklagas. Den här åklagaren borde ha en allvarlig reprimand och löneavdrag för sitt slöseri med dyrbar tid.

Kommentera