Fortfarande väldigt många asylsökande till Europa

Sveriges andel av EU:s befolkning är knappt två procent. Med tanke på att vi tidigare har tagit emot långt över vår procentuella andel så ligger vi fortfarande alldeles för högt. Av en miljon asylsökande i EU borde vi ha högst 20000. Förra året tog vi emot 163000 och i år beräknas det bli runt 30000.

10 thoughts on “Fortfarande väldigt många asylsökande till Europa

  1. Svensk välfärd är sprängd i bitar inom bara några år, gamla invandrare som kräver massa dyr vård kommer aldrig hinna bli ett riktigt problem – de kommer dö av skitsaker precis som alla andra.
    Inom kort så kommer vi få se folk avlida pga platsbrist.
    Sen kommer folk dö pga långa väntetider.
    Sen kommer folk dö för att det helt enkelt inte finns någon vård att få, såvida du inte är rik.

      • Skönt att slippa trängas, dessutom så blir det trevligare när de blir av med de ”lägre kasterna”.
        De är ju inte kända för att ”öppna sina hjärtan”.

  2. Varför redovisas bara de som söker asyl????
    Alla andra hundratusentals som kommer in i landet har myndigheterna ingen aning om.

  3. Men va fan!

    Har statsminister Stefan Löfvén (S) m fl i regeringen totalt missat att kommunicera sitt budskap från den 18 mars 2016 både till människosmugglarna och till ”flyktingarna”.

    Löfven: Stopp för människosmuggling

    http://www.svt.se/nyheter/inrikes/lofven-s

    Han lovade ju att EU:s avtal med Turkiets diktator Erdogan skulle stoppa människosmugglingen över medelhavet till Europa.

    Budskapet var nog avsiktligt avsett endast för internt bruk på hemmaplan för att åter igen lura svenska folket för femtioelfte gången.

  4. I regimkontrollerade p1 uppmanade just författaren till ”lasermannen” att man skulle konfiskera oliktänkandes datorer.
    … ”publicservice”.. haha.
    Tänk om det vore tvärtom..

  5. Hur kommer det sig att det är lika antal cirka 550 personer vecka efter vecka och inte 500 ena vecka och 2000 nästa vecka osv… olika antal per vecka istället för lika antal?vilka bestämmer att det kan bli lika antal som söker asyl per vecka under många många månader.

Kommentera