Fest på Medelhavet


INVANDRING. På SVT och de andra medierna ser och hör vi så gått som dagligen om ”flyktingar” som har råkat illa ut på Medelhavet. Bilderna visar ofta små barn och kvinnor och det pratas om utmärglade och krigsskadade människor på flykt. 

Här visas en annorlunda bild, det verkar vara västafrikaner och i Västafrika råder inget krig och ingen svält, förvisso fattigdom på en del håll, men fattigdom är inget flyktingskäl och visst ser ”barnen” rätt välmående ut för att ha vandrat genom Saharas öken i månader utan mat och vatten…

 


6 responses to “Fest på Medelhavet

 • Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet

  ”Hjälparna” har öppnat EUs alla champagneflaskor samtidigt. Att försöka få i korkarna igen kommer bli problematiskt. Samtidigt som detta pågår spolas massvis med människor iland döda utmed Medelhavets kuster och det beror inte på intag av alkoholhaltiga drycker till sjöss. ”Hjälparna” är medskyldiga till de omkomna eftersom deras hjälp uppmuntrar till ännu mer migration vilket leder till ännu fler dödsoffer. Således hjälper de inte någon, men stjälper. Dessutom kommer de strax avvisas, häktas och deporteras. Det kunde folk med alla hästar i båset räknat ut från första början.

  Gilla

  • Peter Skoglund

   Signalpolitiken från vissa politiska ledare i norra Europa, har många döda flyktingar på sitt samvete.

   Något de inte verkar förstå.

   Vilket är rätt så avvikande från förnuftet i humanismens grundregler.

   Gilla

 • Argus

  Hillary Clinton är tydligen i ordentligt blåsväder efter det att FBI hittat nya e-mail i samband med en utredning mot hennes islamistiska högra hands brunstige make som skickat grova SMS till en femtonåring.

  Yes, Yes, Yes!

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  SVT:s vilseledande marknadsföring är inte bara populistiskt manipulativ, den visar också ett fruktansvärt förakt för det svenska folket, vilka utan att tillåtas ifrågasätta, förväntas acceptera att landet överbefolkas av all världens kriminella, parasiterande lycksökare och cerebralt förkrympta. Sverige har förvandlats till en gigantisk lekstuga där de adopterade skäggbarnen tillåts härja fritt!
  Andreas.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: