Stäng

Regeringen föreslår ny lag mot det som inte finns

INRIKES. Inför valen 2014 ville Sverigedemokraterna ta krafttag mot det organiserade tiggeriet. Då sa företrädare för de andra sju partierna att det inte finns något organiserat tiggeri, hatmedia och den vänsterkriminella organisationen Expo höll med. 

Stefan Löfven (S): ”Det finns inget organiserat tiggeri i Sverige”. 

Nu satsar regeringen på att nästa år lägga fram lagförslag som bland annat tar sikte på utnyttjandet av tiggare, som i dag inte omfattas av lagen mot människohandel. Det ska till exempel bli ett brott att ta betalt för att en tiggare ska få sitta på en viss plats. Det ska också bli brottsligt att ta hutlöst betalt för att transportera personer till Sverige, eller för kost och logi i Sverige, och sedan pressa personerna att tigga tills de betalat av skulden.

Läs mer…

-Pettersson undrar helt enkelt om regeringen ska stifta en lag mot något som inte finns eller om de blåljög det svenska folket rätt upp i ansiktet vid EU- och riksdagsvalet 2014? Intressant är att den tredje statsmakten ”massmedia” vars uppgift är att granska den första ”regeringen” och den andra ”riksdagen” har lagt sig platt i frågor som rör Sverigedemokraterna. Hur rätt SD än har?

expo_logo expo_tiggare

Aftonbladet

2015-12-03_1948

 

Stoppa tiggeriet

 

11 reaktioner på “Regeringen föreslår ny lag mot det som inte finns

 1. SD har haft rätt i nästan allt dom har sagt sedan dom bildades. Det andra partiet ( 7-klövern ) har fel i all sin s.k. politik.

 2. Enligt Phool så tar expo endast fram fakta så uppenbarligen stiftas det lag mot det som inte finns.

  Eller så nådde hycklarna just en ny all time high?

 3. ”Kejsarens nya kläder”, igen. Först saudi-spektaklet, och det dolda mänsklighetssnacket, och sedan det undamgömda organiserade tiggeriet.

  Jag frågar: VAR FINNS POJKEN! VAR FINNS BOKEN! Som pekar på sanningen, som i boken. Kanske här, vem vet? 🙂

 4. Tur att Expo-folket och censurmedia inte visar prov på någon högre intelligens, annars kunde de ha varit riktigt svåra att bemästra.
  Inkonsekvent och propagandistiskt agerande. Jag drog för ett par år sedan slutsatsen att tiggeriet måste vara organiserat på minst ett sätt, nämligen att det skulle vara nästan omöjligt för tiggarna att annars finna sina ”lediga” platser! inom rimlig tid och (rese)kostnad.
  Jag hälsar dock alltid på tiggarna men har aldrig gett dem några pengar och kommer aldrig att ge heller. Det är Rumänien, Bulgariens ansvar! att ta hand om sina fattiga medborgare

 5. För ganska länge sedan ville flera kommuner att regeringen skulle ta tag i tiggeriet. Inget hände.

  Som jag skrev tidigare visar detta nya förslag regeringens handlingsförlamning. De är så fega att allt blir halvmesyrer.

 6. Tiggar-älskaren Fridolin har skaffat sig en revolterande opposition inom sitt eget MP-parti

  Fridolin ryter till mot MP-utbrytarna
  (Publicerad 27 oktober 2016)

  Miljöpartiets språkrör Gustav Fridolin markerar mot utbrytarna i partiets riksdagsgrupp och manar nu till rättning i leden. ”Man måste kunna jobba tillsammans”, säger han till Di.

  Miljöpartiet plågas av interna motsättningar och fyra av partiets ledamöter har valt att bilda en egen utbrytargrupp i riksdagen, rapporterade DN tidigare i veckan.

  http://unvis.it/di.se/nyheter/fridolin-ryter-till-mot-mp-utbrytarna/

  Kan det vara rasister, nazister, fascister eller tiggarhatare som han fått in i partiet?… Utöver de islamister han tidigare nödgades rensa ut ur MP.

 7. Tja, det är väl som med massinvandringen.
  Först finns den inte och har aldrig funnits, sa regeringen.
  Sedan varnar samma regering för ytterligare en massinvandringsvåg.
  Nu ska tydligen sossarna göra en Göran Persson och kanske tömma alla AP fonder. LÖGNER OCH STÖLDER = POLITIK

 8. Alla blir vi SD-are förr eller senare. En del får gå om klassen för att förstå.
  Tyvärr så innebär 7* polikik med DÖ samarbete att många får lida i flera år och kostnaderna kommer sätta våra barn, barnbarn och flera generationer i skuld. ”Den som är satt i skuld är aldrig fri”.
  Som vanligt gör S + Mp en mellanmjölkslag igen, som innebär stora kostnader för Polis och Domstolar att bevisa om brotts begåtts.
  I stället för att helt enkelt förbjuda tiggeri.
  Kommer man till ett land så skall krav vara att man kan försörja sig själv och sin familj.
  Förr fick polacker alltid ha någon som intygade att kostnader för dessa stod dessa för. Fick inte resa in till Sverige på 70-80 talet utan kunna uppvisa pengar eller referens i landet.
  Allt är snurrigt i NYA (S)verige och den som är störst skuld till detta blev skjuten av någon där brott inte kan styrkas. Palme!!!
  Karma kan vi väl kalla detta.

 9. Återigen visar det sig att SD-politiker är mer vidsynta, och kan se tendenser i samhället, som 7-klöverpolitier blundar för.
  Det tar i snitt flera år för dessa PK-människor att inse dessa uppenbara brister som vakna SD-politiker påtalar.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: