Stäng

Annorlunda värdegrund

Vilken ”värdegrund” har denne utövare av den så kallade ”fredliga och humana” som utför en självmordsbombning med lastbil?  Är en så kallad ”religion” som får sina utövare att utföra dåd som detta verkligen kompatibel med ett civiliseret samhälle som är byggt på kristen värdegrund ?

Hur vänder man ”andra kinden till” om man råkar ut för en sådan mordlysten mohammedan?

8 reaktioner på “Annorlunda värdegrund

 1. Ha! Ja, tacka tusan för att den notoriska nomenklaturan i detta vanstyrda land blir allt mer desperat i sina propagandistiska manövrar. Om ovan nämnda makabra verklighet talas förmodligen icke ett ord i den senaste SVT-produktionen till fromma för de evigt ”missförstådda” muslimer som invaderat våra skandinaviska breddgrader – där de f.ö. icke har någon i grunden hållbar och logiskt motiverad anledning att vistas. Den sociala och mentala oförenligheten är lika dokumenterad som uppenbar, trots det kulturfascistiska etablissemangets oförtrutna kamp att bevisa motsatsen.
  Andreas.

   1. I Paradiset har man nog varken det ena eller andra, där finns ingen av kött och blod. Möjligen änglar eller något annat andeväsen om man tror på det.

   2. Mia 26 10 2016 at 12:22

    ”I Paradiset har man nog varken det ena eller andra, där finns ingen av kött och blod. Möjligen änglar eller något annat andeväsen om man tror på det”

    Du har varit där och inspekterat. Gott så. Vill ha dagens lottonummer, kan du ordna dom?

 2. Självmordsbombare är som regel muslimer.
  Alla muslimer ska följa koranen.
  Koranen säger att muslim ska sprida islam –
  om så behövs, med våld.
  Alla muslimer är muslimer!
  Om du är rädd om livet och det du äger –
  var uppmärksam!
  Jag är rädd!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: