Kommunisten Pia Sundhage


KOMMUNISM. Pia Sundhage, född 1960 i Ulricehamn har en enastående fotbollskarriär bakom sig och troligen en hel del framför sig. Som spelare vann hon SM fyra gånger och svenska cupen två gånger.  Sundhage har även vunnit EM-guld, EM-silver, EM-brons och VM-brons som spelare. Hon spelade även utomlands i Lazio, Italien.

Pia har vunnit OS-guld två gånger som tränare för USA:s landslag och OS-silver med Sveriges damer. VM-silver med mera.

Pia Sundhages meriter är enastående.

MEN, Pia Sundhage är också aktiv medlem i Kommunistiska Partiet, mer känt under sitt tidigare namn KPML(r). Detta parti är inte bara stalinistiskt, det står också Nordkorea nära. En företrädare för partiet har till exempel påstått att Nordkorea är ”mer demokratiskt än Sverige i många fall” och så sent som 2010 sade dåvarande partiledaren följande: ”Man skall heller inte förledas att tro att Kim Jong Il är någon slags diktator. Det är borgerlig mytbildning. Nordkorea är förmodligen det mest kollektivistiska landet i världen och det präglar också ledarskapet.”

Pia Sundhage får naturligtvis stödja vilket parti hon vill men tror någon hon behandlats med samma silkesvantar om hon varit aktiv Sverigedemokrat?

Troligen hade hon inte ens fått träna ett knattelag för risken att hennes politiska idéer skulle sprida sig till knattarna, men kommunism har våra media som bekant inga problem med.

Pia har dessutom fått medverka i TV under gemytliga former och sjunga politiska sånger. Hon har medverkat i bland annat Bingolotto, Min sanning, Stjärnor hos Babben och i Sveriges Televisions dokumentära TV-serie Den andra sporten. Sundhage har varit sommarpratare i Sveriges Radio och hon har sjungit in fotbollslåtar som ”Vi är tjejer, vi är bäst”, ”Heja Jitex” och ”Dansa med Jitex”?

Saker som är fullständigt omöjliga för en aktiv Sverigedemokrat.

Pia Sundhage har för några år sedan uttryckt att Nordkorea var hennes drömlandslag att träna.
Hon hade själv fått en unik möjlighet att besöka det slutna landet och tyckte att det var ordning och reda i fotbollsträningen och trodde att Nordkorea skulle kunna frambringa ett riktigt, riktigt bra landslag.

Det finns en stor tolerans för extremister i Sverige så länge man kör i diket på vänster sida av vägen. Pia Sundhage brinner för ett parti som hyllar Stalin, en man med många miljoner människoliv på sitt samvete. Det röjer ingen större uppmärksamhet bland våra journalister.

 

-Men Pettersson inser att vänsterhörnor får man slå hur snett som helst utan att de studsar tillbaka…

Pia Sundhage framför låten ”Folkens är folkens hopp” på Proletären FF:s klubbhus söndag 14 april 2013. Det är så dåligt så jag avråder från lyssnande.

Pia Sundhage framför Röda Bönors låt ”Tusen kvinnor kan ställa krav” på Proletären FF:s klubbhus söndag 14 april 2013.

Pia gör sig bättre i fotbollslaget…


27 responses to “Kommunisten Pia Sundhage

 • Ruth Magnusson

  En äkta kommunist som bor i det s k Slottet i Stocksund, Danderyd. Jo jag tackar jag!

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  En vänsterflata som sedan en längre tid tillbaka åtnjuter kändisstatus, anses givetvis vara en representativ propagandafigur av den kulturfascistiska regimen. Hade denna fotbollsprofil flagrant anammat den nationalistiska ideologin, hade hon överhuvudtaget inte fått medverka i radio och TV. Alla (muslimjuckande) homosexuella är varmt välkomna att uttala sig, under förutsättning att de inte uppvisar några patriotiska tendenser eller hemfaller åt respektabilitet, inte avvisar HBTQ-maffians allestädesnärvaro eller dristar sig till att öppet bekänna sin kristna tro. Skulle de så visa starka sympatier för en diktatur som Nordkorea, där man håller ett helt folk i svält och terror, kommer de att röna en den allra största folkliga popularitet i Det Nya Sverige som renderat landet internationellt vanrykte och nationell misär.
  Andreas.

  Gilla

 • Eyes Wide Open

  Jag är uppvuxen med vänsterpropaganda i barnprogram och från lärarna i skolan. Vänster är comme il faut, det är nästan lite fint att vara vänster för då anses man ha ett gott hjärta. Många artister koketterar med sina vänsteråsikter. Att ha dött för Stalin anses förmodligen hedrande i de leden.

  Sossarna lyckades få båda föräldrarna att börja förvärvsarbeta, i jämlikhetens namn, så att staten genom dagis kunde uppfostra och indoktrinera barnen från tidig ålder. Idag skördas frukten av ett samhälle som i 50 år bearbetat de unga och där de äldre som naturligt är dör undan.

  Kulturmarxism, relativism, feminism och kommunism är det över hela linjen, samma elände vilket av de 7 partierna man än röstar på. Snart ÄR förmodligen Nordkorea mer demokratiskt än Sverige. Det går nämligen bara utför för det här landet.

  Har man annan åsikt än vänster (= DÖ), förväntas man dölja den för att slippa repressalier. Då kallas man ”brun råtta” (Cecilia Hagen gillar uppenbarligen Hitlers retorik eftersom hon anammat den) och blir kanske av med sin försörjning eller så gör den nya politruk-ledda polisen hembesök och beslagtar datorer och annat.

  Sverige måste ut ur EU och vi måste få bort nuvarande folkmordsregering. Ledare Löfven tävlar med kollegan Kim i dikatursligan och jag tolererar inte hans fasoner!

  Jag vill uppmana alla som orkar att sluta dölja sina åsikter och bli jobbiga. Om vi ska gå under, så låt det ske med musik åtminstone. Jag är redo att tala fritt med alla jag känner och protestera där jag kan. Både mot kommunism, åsiktsförtryck och indoktrinering.

  SD 2018, helst tidigare!

  Gilla

 • Socialism är en fin sak, tills någon annans hårt förvärvade pengar tar slut...

  Sven Wollter är senil kommunist.

  Sverige styrs av ett rasistiskt mellanparti med hjälp av fyra stödpartier:
  M-FP-C-KD (att detta ser ut som en diagnostisk bokstavskombination gällande struliga småbarn är inte helt fel).

  Sverige visar hur en demokrati misslyckas med en orgie i massinvandring.

  Gillad av 1 person

 • Kurtan

  När ”pendeln” har slagit tillbaka på allvar är nog denna person en av de som måste landsförvisas för all framtid tillsammans med t.ex några statsministrar m.fl… Företrädesvis till just Nordkorea där de passar som fisken (döda) i vattnet…

  Gillad av 1 person

 • Lena

  Just så här ska svenska kommunister behandlar, ”jag har sagt och du har fått 800 volt genom din kropp”, strålande !

  Gilla

 • När Slutar massinvandring?

  Alla som försöker diskutera integration stämplas som rasister.

  Ju mer mångkultur desto bättre, islam får inte kritiseras, sanning om invandringens konsekvenser måste förtigas.

  Vem är det som kämpar hårdast för massinvandring i Sverige?

  En muslim inte är nöjd förens alla ”otrogna” är döda.

  Varför inte använda Västsahara i detta syfte – som administreras av världssamfundet ?
  Ett stort men utfattigt område med några hundratusen invånare. Urinvånarna skulle få arbete och ekonomiskt stöd i gengäld mot att de omhändertar flyktingar och människor som utvisats från Europa.
  Men de skulle framförallt vinna sin frihet och suveränitet.

  Gilla

 • Billy Boy

  Olikheter i bombnedslag på den Koreanska halvön:

  Sydkorea:

  Nordkorea:

  Pia Sundhage väljer Nordkorea.

  Vilket väljer du?

  Gillad av 1 person

 • Falköga

  Två presidenter, Bush och Obama, inbjöd för att hylla sitt damlandslag till Vita Huset. Pia var anställd som coach för dollar. Spelarna fick gå ensamma. Pia vägrade. Så oförskämd är en kommunist.

  Gilla

 • Tony

  Undrar om hon med sin sexuella läggning hade blivit väl mottagen i Nordkorea? Det går bra att leka kommunist hemma i Sverige, men att peka på ett land som prövat på kommunismen och att det rått välstånd där, det kan dom inte. Det är en stående fråga som jag alltid ställer om jag får höra att personen är kommunist! Kommunist är trist! Sverigedemokrat javisst?

  Gillad av 1 person

 • Prisarn

  Det är ju en himla tur att hon är bättre på fotboll än sång!

  Gilla

 • ÅMÅL

  OT – Afgandemo Stockholm 22 okt:

  Gilla

 • Janne

  Sporten spelar naturligtvis en viktig funktion i det svenska samhället och det utnyttjar både media och myndigheter!
  Radion sänder i stor sett dygnet runt av sporttävlingar av olika slag. Allt annat måste flytta på sig för att sporten skall få komma fram och få plats, det är dom som dominerar!
  Och anledningen är inte att dom värnar om sportintresserade lyssnare, utan det ren och pur hjärntvätt, inget annat!
  Vi skall förledas att tro att situationen i Sverige är helt normal, focus flyttas enkelt och skrupelfritt från livsviktiga händelser i samhället till glättiga sportreportage!
  Det är viktigare (för dom) att rapportera och in i minsta detalj redogöra för någon som sparkat en boll på ett speciellt sätt, än när Anna 85 blev rånad, misshandlad och brutalt våldtagen av 10 förvuxna skäggiga hybrider från Afganistan!
  Fy fan för Sverige!
  Janne

  Gilla

 • Mimi N.

  Involuntarium,

  Dina eldiga ord kan mobilisera vilket folk som helst, utom svenska folket.
  Man ser och fattar grymma verkligheten:svetsarn är rik som ett troll, han har makt, livvakter, lismande lakejer, ruttna och korrupta journalister, en armé muslimska svarta väljare – förutom 87-ans dövblinda töntar med rentvättade bakbundna hjärnor, kanske en till partikonstellations överenskommelse på väg. Han har alla förutsättningar att lyckas behålla tronen,
  Vad har ni? Ett jobb, ett hus, en familj och en stor rädsla att förlora det lilla ni har. Föga hopp om att den fula varelse skulle lämna in sin avgångsansökan, utlysa nyval och anordna Swexit omröstning. Trollet och kamarillan kommer aldrig att släppa makten. De äger en välskräddad och välsmord skrämsel- och dressyrtaktik – det resulterade i att svenskarna blivit lydiga medborgare, skattebetalare, trälar, fogliga tjänare till nya adeln.
  Löfvén sitter gränsle över er med händerna kopplade i strypgrepp runt era halsar.
  Just nu ser jag TV-sekvenser om 21 december 1989 då tusentals rumäner buade och skrek åt Ceausescu som fick avbryta ett tal han höll på palatsbalkongen i Bukarest. Ni vet vad som kommit efter: en ganska blodig revolution.
  Nej, ni har inte rumänernas och andra folkslags initiativförmåga, desto mindre deras mod. Som Ami Horowitz sade: ”There are no vikings, the vikings are gone”. Kvar är socialdemokrati, vänster, Fi – en stor blårödgrön klump med klibbig geggamoja som stoppats i en motbjudande multikulturell blandare.

  Gilla

  • Eyes Wide Open

   Jag är här. Jag känner vikingablodet koka av vrede och lust att kämpa. Jag är inte rädd heller, tvärtom, jag ser fram emot att vi ska göra oss fria från tyrannin!

   Övertygad om att jag inte är den enda. Jag är redo att sluta dölja mina åsikter och bli ”JOBBIG”. Överallt och på alla plan.

   Skrev en kommentar längre upp, att jag uppmanar alla att sluta dölja sina åsikter och att öppet visa vilka vi är. Det är lättare att tysta de som inte vågar tala högt. Det är lättare för andra att våga prata högt, om de hör de som vågar.

   Jag tror att rädslan för ”det okända” är värre än att ”komma ut”.

   KOM UT, som Sverigevän, som demokrat. Ställ krav. KRÄV din rätt. Det är nog nu, det är dags att börja kämpa! När vi visar hur många vi är och vår styrka så kommer ”de onda” att vika undan. De kommer inte att hinna med att tysta så många som sjunger högt.

   Sjung!

   Gilla

 • Involuntarium

  Kommunist javisst! Var ett uttryck som myntades och användes flitigt av kommunisterna på sjuttiotalet! Vet inte hur många gånger jag hört det under min tid i Uppsala bland annat!

  Typisk socialdemokratisk politik innehåller, innefattar och omhuldar ju kommunismen som sådan! Har den ju alltid gjort, kollektivismen är ju ett rättesnöre och uttrycks både inom socialdemokraterna, LO och de svenska fackföreningarna! Ingdividen har ringa eller intet värde inom socialdemokraterna, LO och den svenska fackföreningsrörelsen!

  Stefan Löfven avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning!

  Gillad av 1 person

 • kbrel

  Förbjud Kommunism och VPK!!

  Gillad av 1 person

 • ossie

  Såg ett inslag igår i nyheterna om några stackars förvirrade övervintrade kommunister som fortfarande trodde på denna misslyckade ideologi. Statyer av Lenin och Stalin sågs. Sven Wollter är nog hedersmedlem och kanske Pia också. Vissa människor blir ju äldre och klokare medan vissa som sågs här bara blivit äldre.

  Gilla

 • Android77

  Det är inte fult att tjäna rejält med pengar iallafall?

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: