Det börjar bli lite för spännande nu!


INSÄNDARE. Malmö 23-10-2016

Det börjar bli lite för spännande nu!

För knappt en månad sedan så inträffade en skjutning med automatvapen ca 3- 4 hundra meter från gatan där jag bor på Gullvik i Malmö. Skjutningen ägde rum i det mångkulturella bostadsområdet Hermodsdal strax före 19.00 en söndagskväll och jag hörde skottsalvorna klart och tydligt när jag var ute på promenad med hunden. En 19-årig mångkulturell person känd för tidigare kriminell verksamhet blev träffad och avled senare på kvällen på sjukhuset.

Den senaste skjutningen i vårt mångkulturella paradis ägde rum tidigt på söndag morgon den 23-10 och detta skedde på Lövviksgatan som bara ligger knappt 200 m från vårt hus som ligger på Silverviksgatan och är en paralellgata till Lövviksgatan.

Tydligen så är den person som bor i det beskjutna huset en tidigare polisanställd men numera pensionerad.

Som grädde på moset så fick jag senare reda på att man sprängt en handgranat sent på fredagskvällen innan längst ner på vår egen gata. Granaten hade tydligen placerats ovanför ett av däcken på en bil och skadorna på bilen innefattade en söndersprängd aluminiumfälg, höger sida på bilen har ca ett trettiotal hål efter splitter och garegeport och husfasad har fått skador också.

Helt klart är att om en person hade varit i bilens närhet så hade denne fått livshotande skador.
Huruvida dom två händelserna har något samband känner jag inte till men både avståndsmässigt och tidsmässigt så ligger dom varandra nära.

Och båda händelserna ligger som sagt mycket nära min egen fastighet så det börjar nästan bli lite för spännande att bo här.

Vill med denna korta rapportering från den mångkulturella kronjuvelen Malmö hälsa till alla dom som inte har ett lika spännande boende som vi här nere att det kommer till er också, var så säkra.

Det tråkiga Sverige är snart ett minne blott oavsett var ni bor.

Sandor Herold, Malmö


7 responses to “Det börjar bli lite för spännande nu!

 • Galten

  Det jäser allt mer i leden nu. Kraven på Ynkeman blir allt större.
  http://www.sydsvenskan.se/2016-10-23/ygeman-maste-lyssna-polis-i-kris-ar-regeringens-ansvar

  Gilla

 • ruben

  Jag tror samhällen av människor fungerar som ett biologiskt nervsystem i en människa. Tvingar man in för många främmande element för snabbt, så dör hela nervsystemet av stress. Det kan man tänka på i samband med no-go zonerna. Det är ett idiotiskt experiment regeringarna hållit på med sedan 1980-talet men har nått en vansinnig nivå sista 2 åren. Man har sett så många vanvettiga tolkningar på hur invandrarkritiska tänker eller rättare sagt, sägs inte förstå. Hur många flydde hals över huvud till Sverige för att rädda sig akut från bomber och förföljelser? Ingen! Man hamnar inte i Sverige när man spontant rusar över till första krigsfria land. Jag har inget emot att några flyktingar borde få chansen, men hur väljer vi då? Man väljer alltid bort någon när man väljer någon. I de här fallet har vi valt bort hjälpen till 1000-tal i flyktingläger för varje asyl-sökande vi valt. De som kommer hit och endast lever på bidrag hade säkert gjort mer nytta i sina forna hemländer om de inte var kriminella redan när de flydde. Sverige hade kunnat chartra tio-tal plan för att hämta nödlidande och skadade på Haiti efter orkanen t.ex. Den hjälpen skulle inte vara mer orimlig än vi gjort sista 2 åren för kräsna bidragsturister.

  Gilla

 • Gorby

  vad säger ni svenssons som röstat för detta👍👍

  Gilla

 • Involuntarium

  Inom snar framtid står vi vid tidpunkten utan återvändo! När våld måste slås ner med våld och bekämpas med ännu mer våld och nerkämpas med ytterligare våld!

  Det är allt en förbannad tur att hela ansvaret för det som sker och kommer ske åvilar det Socialdemokratiska partiet och resten av sjuklövern!

  Rätta mig den som tror och anser att jag har gjort en felaktig analys av läget?

  Stefan Löfven avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning!

  Gilla

 • age

  Men vi öppnade våra hjärtan!
  Wisst beundrar vi vår nuvarande regering – och vår tidigare regering.

  Gilla

  • Tony

   Dessa två folkföraktande Regeringar har mycket ont
   på sina samveten,dom ska vi inte tacka för någonting,
   utan bara avsky!

   Gilla

 • malmobon

  Sandor har klart för sig. Den som tror det inte kommer i deras egen närhet är naiv sosse. Spelar ingen roll var och det kommer bli värre framåt natten och nätterna framöver.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: