Ärkebiskop beter sig i en bar


En ukrainsk ärkebiskop har skickats till ett kloster i en månad, efter att ha deltagit i ett slagsmål på en bar.

Polisen beväpnade med kalasjnikovs tillkallades att få slut på ett slagsmål där ärkebiskopen och  några av hans präster och andra besökare på baren deltog.

arkefajt

Innan slagsmålet visar en video från en övervakningskamera att de dansar med olika kvinnor, men detta ägde rum under en period av fasta för att markera en ortodox helig dag, under vilken eventuellt festligheterna är förbjudna.

Ärkebiskop Mstyslav förnekade inledningsvis att han var inblandade, omedveten om övervakningskameran.

Ärkebiskopen kommer att tillbringa de närmaste veckorna på ett kloster, hans närmast underlydande är avstängd från pastorala uppgifter. Kyrkan säger att de kommer också att inleda en egen utredning av händelsen.

BBC


9 responses to “Ärkebiskop beter sig i en bar

 • Asa

  Sodom och Gomorra är vad som kommer. Allt förfaller och snusket tillåts expansera hämningslöst. Pedofili, incest, tidelag och nekrofili för dessa finns t.o.m. politiska partier som kämpar för deras rättigheter ex. Liberalerna fd. Folkpartiet men eftersom Sverige numera bara har ett parti så gäller agendan för samtliga politiska partier i dö-skallegänget.
  Ondskans och lögnens tid är nu. Jag tror på Gud och således Antikrist.
  Vi är nära. Förberedd Er för mörkrets tid.

  Gilla

 • Lofas

  Präster som inte bara ser ut som men som beter sig som någon medlem i en kriminell mc klubb.

  Gilla

 • ÅMÅL

  PATRIARK KYRILL är seriös!
  Tänk om han kom hit till Sverige och stänkte vigvatten på vår fantastiska ”elit”!
  http://gloria.tv/video/FmVsiCEiBvqZ3Cvdo2otxguCm

  Gilla

 • ÅMÅL

  Ukrainska kyrkan har fått in ulvar i fårakläder som även vi har i Svenska Kyrkan…

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Grunnar över huruvida det härjar en episkopal degenerationspest bland kyrkans högre ståndsmedlemmar. Här demaskeras den ene falske profeten efter den andre och fan vet om vi icke inom en snar framtid även får ta del av uppseendeväckande tidender från själva Vatikanen. Nu syftar jag inte på det allmänt kända och ogenerade muslimjuckande som papisterna exponerar, utan något nytt och pikant. Rubriker som ”Påvens fru tar bladet från munnen” eller varför inte ”Frances beslutar sig för att konvertera till islam!” Vår svenska skenheliga ärkebiskop är en flitig förkämpe för denna avgrundsdyrkan, så varför skulle gamle Fransiskus vara sämre? Machiavelliska machinationer väntar! Bar- och bordellbesök, allt är tillåtet i detta globalismens depraverade tidevarv, allt UTOM kristna traditionella värderingar och sund patriotism.
  Andreas 🙂

  Gilla

 • Pica pica

  En riktigt ”folklig” prälle som deltar i verkliga livet.

  Tror ni det hjälper om vi skickar Antje Jackelen till ett kloster?

  Gilla

 • Mimi N.

  Det ukrainaren gjort – ett slagsmål på en bar – är delvis ett pojkstreck, delvis ett bevis på en machomans tuffa beteende – vilket är rolit och skrattretande jämfört med rumenske Teodosie Petrescu, arkebiskop av Tomis (Constantza) som ertappades med fingrarna i kakburken, filmad med dolda kameran när han tog emot muta i form av ett kuvert med pengar. Hans helighet är anklagad och när domen faller, tror jag inte att ett kloster blir hans nästa bostad, domen vore för mild med tanke på hur hård DNA är (DNA= Directia Nationala Anticoruptie).

  Gilla

 • dave

  Lögardagshumor.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: