Palestinier: ”Vi Är Stolta Över dig. Du Dödade Judar!”

av Bassam Tawil  •  20 oktober, 2016

  • Musbah Abu Sbeih är för närvarande den senaste ”hjälten” bland många palestinier och inte bara i sin familj. Han prisas som en ”modig” man och som ”hjälte” efter det att han steg upp på morgonen, grep tag i en automatkarbin av modellen M16 och gav sig iväg på ett uppdrag att döda så många judar som möjligt.

  • Tillrop har kommit inte enbart från Hamas och islamistiska jihad-extremister, utan även från ”måttliga” ledare som Palestinska Myndighetens president Mahmoud Abbas och hans Fatah-faktion.
  • ”Vi välsignar varje bloddroppe som spillts för Jerusalem, vilket är rent blod, blod som spillts för Allah, i Allahs vilja. Varje martyr kommer att nå paradiset och alla som skadats kommer att belönas av Allah.” — Mahmoud Abbas, palestinsk ledare.
  • Som innehavare av israeliska ID-kort fick de till och med lov att köra bilar med israeliska registreringsskyltar, vilket Abu Sbeih drog nytta av för att fullföja sin attack i Jerusalem. Hans familj äger minst två hus i staden och anses tillhöra medelklassen. Ändå stoppade inte detta Abu Sbeih från att bege sig av på sitt dödliga uppdrag.
  • Detta är det oundvikliga resultatet av att – som i spanska inkvisitionen, franska revolutionen, turkiska folkmordet av armenier, Rwanda, Darfur eller Nazisttyskland – förgifta ett folkslag.

gatestone_palestinska_mordare

Musbah Abu Sbeihs familj säger att de är ”mycket stolta” över vad deras 40-åriga som gjorde. Det är även många palestinier från alla skeden i livet i det palestinska samhället. Hans familjemedlemmar, inklusive hans föräldrar och dotter, har synts på för många Tv-kanaler för att man ska kunna hålla räkningen för att berömma Abu Sbeih. De har till och med gått ut på gatorna och delat ut sötsaker i jubel över terrorattacken han utförde i Jerusalem denna vecka, vilken resulterade i en pensionerad 60-årig kvinna och en 29-årig polis dödsfall.

Abu Sbeih är för närvarande den senaste ”hjälten” bland många palestinier, och inte bara i sin familj. Han prisas som en ”modig” man och som ”hjälte” för att han steg upp på morgonen, grep tag i en automatkarbin av modellen M16 och gav sig iväg på ett uppdrag att döda så många judar som möjligt. Uppdraget blev ”framgångsrikt”: han lyckades skjuta och döda två judar innan han själv blev utslagen av poliser.

Läs vidare

6 thoughts on “Palestinier: ”Vi Är Stolta Över dig. Du Dödade Judar!”

  1. Ja Palestinierna verkar odla arketypen av rasism och de får komma undan med det. I Sverige har Malmö blivit fristad för Palestinskt hat mot judar utan att myndigheter ingriper eller visar sin avsky. Vi verkar ha en regering, som sympatiserar med våldsbenägna rasister. Muslimskt förtryck och förföljelse inspirerade eller rättfärdigade av en slags nyuppväckt sträng Islamism och dess kultur, måste börja diskuteras inom myndigheter och riksdag innan det är för sent.

  2. Så reagerar bara Satanstroende. För att ha dödandet som livsstil, är något sjukt. Så handlar bara onda människor, utan minsta gnutta mänsklighet och Gud i sig. Och att sedan hylla honom som hjälte. Charles Mansson var Jesus vid en jämförelse med detta svinaktiga mördarpack, som alltid när det gäller djävulsläran islam. Inte undra på att Hitlers ”Mein Kamf”, är populär i dessa länder. Islam är ju bara en äldre och råare form av nazism. De var i själva verket muhammed-dåren som skapade urnazismen med sin korakoranannibok.

Kommentera